×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

РАЗПРОДАЖБА G-точка гладкo

Обекти 33 до 62 от общо 62

  1. 1
  2. 2
  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Чисто удоволствие за вагината, G-точката и клитора!

    216,90 лв.

    64,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    91,90 лв.

    31,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато е свързан към iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, давайки ви уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • MiaMaxx Mezz Sleeve G-Spot Black

    Mezz е глава с еротична форма, предназначена да стимулира вашите точки на удоволствие и да ви даде експлозивно, оргазъм.

    199,90 лв.

    51,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Тихо и дискретно разклащане, вибриращо забавление в бикините!

    199,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Тази лесна за използване универсална двойна вибрация има възхитително изпъкнала глава на G-точката, проектирана да достигне до тази чувствителна вътрешна ерогенна зона като мечта - докато по-малкият масивен ствол разполага с извита единична ръка, която бръмчи отвън - позволявайки ви да изградите двойно удоволствие.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Изпитайте стимулация, различна от всичко, което някога сте чувствали. Със своя изключителен дизайн, той е идеален за осигуряване на изживяване при всяко докосване. Вътре, върхът леко се извива, за да достигне G-точката директно за още по-дълбоко удоволствие. Почувствайте силата на две движения, едното на външната страна на ръката, а другото на стъпалото. С 12 настройки на вибрация и 4 режима на вълна, от които да избирате, ще откриете постоянни скорости и модели на вълна, които ще ви накарат да стенете по пътя си към оргазъм.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Glas Classic Smooth Dual-Ended Dildo

    Gläs 9.25” Classic Smooth Dual-Ended Dildo доставя две различни усещания със своя елегантен, прав ствол и заострен връх на дупето на другия край. Изработена от непоресто стъкло, тази играчка е лесна за почистване, дискретна за съхранение и е безопасна за анална игра, тъй като плоската й основа е позиционирана перфектно.

    191,90 лв.

    69,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Joupie Black

    Елегантен дизайн и най-високо качество „Произведено в Германия“ се съчетават на достъпна цена. JOUPIE е тънък и компактен мини вибратор, работещ с батерии, с проста функционалност и вълнуваща настройка на вибрация, програмирана да вълнува отново и отново. Изработен от медицински силикон и снабден с мощен качествен мотор, той е най-тънкият вибратор FUN FACTORY (2,5 cm диаметър). Стимулира самостоятелните потребители и двойки с меко извития си връх, и всичко това без да накърнява бюджета ви!

    99,90 лв.

    34,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Тази компактна заешка атмосфера ви удря на всички правилни места. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nalone Magic Stick Pink

    Magic Stick е заешки вибратор с два мотора, който ще ви накара да се насладите, докато достигнете кулминацията. Той е идеален за стимулация на G-точката, тъй като Magic Stick има функция за пулсиране заедно с вибрация. Изживейте интензивни усещания с Magic Stick!

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Взехме класическа FUN FACTORY форма и я обновихме с нашия новаторски BATTERY+ мотор. DIVA DOLPHIN има най-мощната вибрация от всички играчки, работещи с батерии, и може да приема както обикновени, така и акумулаторни батерии, за екологична играчка, която никога не трябва да чака за зареждане. Харесвате ли акумулаторни играчки? Технологията за интелигентно зареждане BATTERY+ ви позволява да зареждате акумулаторни батерии вътре в играчката, когато надстроите с HYBRID KIT. Да, ние изобретихме и патентовахме напълно нова технология, така че да можете да използвате мощен вибратор, когато пожелаете.

    249 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Не сте виждали нищо подобно преди! вибрация и надуваеми в едно парче! и най-доброто... е направено от Pretty Love, така че е синоним на качество и удоволствие. Този новаторски вибратор включва две точки на вибрация и също така е напомпан, за да ви изпълни напълно с удоволствие.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Нашият Боб е едно горещо зайче: мощният му двигател с 8 програми и 5 интензитета понякога подскача бавно, а понякога прескача бързо през този хълм и после през онзи. Той е проектиран така, че да можете да се наслаждавате едновременно на вагинална и клиторна стимулация. Боб не се срамува от водата и с радост ще се присъедини към вас във ваната или под душа. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    259 лв.

    94,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Рон е винаги на място – под което имаме предвид вашата G-точка. Ron е проектиран за интензивна стимулация на G-точката, както с e-stim, така и с вибрация. С 8 програми за вибрация и 5 e-stim, както и функция за тренировка на тазовото дъно, Ron е създаден да ви спечели. Ако Рон се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се върне отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Le Wand Gee Black

    Постигането на оргазъм в G-точката никога не е било по-лесно! Запознайте се с Le Wand Gee, акумулаторен вибратор, насочен към G-точката, който премахва всички догадки, като доставя дълбоко запълващи усещания.

    599 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    Комплектът Le Wand Mini Pleasures включва по-малки, перфектни за подарък версии на два от нашите най-желани продукти. Включен е многофункционален вибратор с мини пръчка, който доказва, че голяма мощност може да дойде в малки опаковки и миниатюрна версия на нашия инструмент за удоволствие от неръждаема стомана с два края, който е идеално извит за стимулация на G-точката. Идеален за начинаещи, Mini Pleasures е елегантен и стилен комплект, предназначен за стимулиране на всички ваши ерогенни зони.

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Glas Double Play Dual-Ended Dildo

    Пригответе се да изпитате изцяло ново ниво на игра на проникване с универсалния стъклен дилдо и дупе Gläs Double Play Dual-Ended Glass Dildo & Butt Plug. Луковият и извит връх е проектиран да насочва към вашата G-точка. Искате ли да подправите нещата? Опитайте другия му край като тапа. Изработен от гладко стъкло, така че е лесен за почистване и съвместим с всяка смазка.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Witty е проектирана като играчка за превключване, която ви позволява да избирате стимулация на p-точка или g-точка. Клиторната стимулация се достига от топката в края на основата.

    239 лв.

    89,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибраторът Love Distance Reach G с наслагване е идеалната играчка за двойки. Този вибратор е изработен от безопасен за тялото силикон. Можете лесно да прикрепите вибратора към регулируемия колан и след като го поставите, ще се насладите на вкусна стимулация на клитора и G-точката. Изтеглете безплатното приложение и предайте контрола напълно!

    569 лв.

    209,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Интимността премахва всички граници... Както и доброто гушкане. Нашият масажор с двойна стимулация се прилепва към най-чувствителните ви места, за да ви помогне да достигнете нови висоти на удоволствието и да изследвате нови дълбини на страстта.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Pearl2+ е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Pearl2+ може да се свърже с всички продукти на Kiiroo с помощта на приложението FeelConnect, така че партньорите да могат да се чувстват взаимно в реално време, независимо колко далеч са един от друг. За изпълнители с уеб камери, Pearl2 ще им помогне да направят повече пари, тъй като потребителите могат да дадат контрола върху своя вибратор на своите фенове и да го използват за интерактивни бакшиши.

    369 лв.

    139,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Докторът ще ви приеме сега! Този вибриращ силиконов дилдо на Dr. Skin има новаторска технология FlexiShaft™, която поддържа тялото изправено, но се огъва, за да се приспособи към тялото ви за оптимална стимулация. Осветеният бутон за управление с едно докосване ви позволява да навигирате през 10 внимателно проектирани режима на вибрация, 5 скорости и 5 уникални модела за необичайно мощни вибрации.

    229 лв.

    84,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Два мощни мотора, един във върха и един в гъвкавия заек. Прецизна стимулация на клитора и G-точката. USB презареждаем. IPX7 водо- и прахоустойчив сертифициран.

    419 лв.

    189,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • AWAQ.U Vibrator 02

    AWAQ.U Vibrator 2 от You2Toys е стилен вибратор със стимулатор на клитора в модерно лилаво. Два мощни мотора осигуряват на тялото и стимулатора на клитора по 10 режима на вибрация.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    OMG има извит връх, който е идеален за стимулиране на g-точката. Единственият бутон е лесен за навигация между 10-те различни режима на вибрация. Ултрамекият силикон с кадифена текстура е гладък и безопасен за кожата.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tempt & Tease™ Sass е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край ще достигнете нови кулминационни висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Насладете се на максимална гъвкавост със Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пенис или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Satisfyer Love Me Blue

    Обичайте се както никога досега с Love Me! Много гъвкав, използвайте дръжката с примка, за да изпитате лесно върховна G-точка и стимулация на клитора.

    174,90 лв.

    75,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 62 от общо 62

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули