×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Подаръци за мъже

Обекти 65 до 74 от общо 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Lovers Candy Posing Pouch

    Секси бельото се предлага от различни материали. Дантела, сатен, захар... чакаме? захар? Да, колкото и налудничаво да звучи, това е абсолютно вярно; този стринг е направен изцяло от малки сладки.

    23,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Penis Vacuum Pump

    Какво прави вакуумът с пениса ви? Тя ще стимулира, упражнява, уголемява и насърчава ерекцията му. Това ли може да подобри сексуалния ви живот? Тогава не чакайте, а се оборудвайте с тази удобна вакуумна помпа!!! Нейният прозрачен цилиндър с манометър ще ви позволи да наблюдавате напредъка си, а благодарение на манометъра вие също ще контролирате количеството на налягането. Изпитайте радостта да видите как вашият крайник расте и се уголемява!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Wand

    Кой има нужда от ръце, когато Satisfyer Men Wand върши работата много по-добре? Гъвкавите крила се увиват плътно и страстно около пениса ви, докато супер мощните вибрации ви масажират от оргазъм до оргазъм. Не можете да се наситите на тази интензивност!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Metal Worx Cock Cage

    Придайте на „благородните метали“ съвсем ново значение с тази луксозна метална клетка за петел от висок клас. Излято от висококачествена стомана и ръчно полирано до съвършенство, това претеглено чудо е равни части изкуство и удоволствие.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Какво има два палеца и обича свирка? Вие, очевидно. С новия и подобрен Autoblow 2+ XT скоро ще изпитате секс играчката за мъже, която поставя стандарта в реалистичните соло изживявания. Тази актуализирана версия, пусната на пазара през август 2018 г., включва преработено захващане на пениса с 5 рамена, което е 50% по-стегнато, което ви помага да се насладите на по-добри, по-големи оргазми. Дайте почивка на ръката си и позволете на Autoblow да изработи един или два товара - автоматично. Ръкавът изскача за секунда за лесно почистване. Ще ви трябва лубрикант на водна основа, плюс може да искате да използвате почистващ препарат за играчки, за да сте сигурни, че ръкавът ви е чист, след като го измиете. За разлика от други мастурбатори, почистването след като забавлението приключи с Autoblow е лесно.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6 pack

    Супер разтегливият еластомер, скрит във всяко от тези дискретни EGG, се разширява драстично за плътно прилягане, независимо от вашия размер.

    149,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Където и да е, сам или сам, изследвайте всички видове оргазми с нашето ограничено издание HAVE IT ALL BOX. С не един, а три първокласни бестселъра от немските експерти по играчки за възрастни FUN FACTORY, КУТИЯТА HAVE IT ALL BOX е не само стилен подарък, но и страхотна оферта. Страхотни спестявания и оргами - можете ли да си представите нещо по-добро? Поглезете себе си или любим човек и се насладете на стимулация както никога досега.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ring for Sex

    Червен брояч с бели букви: Пръстен за секс.

    16,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Има само няколко неща, които наистина имат значение в живота и всички знаем, че едно от тях е здравето. Не само физическото здраве като такова, но и психическото здраве, което върви ръка за ръка със сексуалното удовлетворение. Този чифт играчки от престижната марка Fun Factory ще ви даде вълнение, невероятни оргазми и ще поддържа психическото ви благополучие. Играйте с тях самостоятелно или по двойки, а когато сте готови, ги поставете в калъфа, който също е включен в пакета.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The F-Machine Tremblr Milking Machine

    F-Machine Tremblr е чисто новата машина за мастурбация без ръце, предназначена да ви суче и чука толкова дълго, колкото пожелаете, когато пожелаете. Представете си натискане на експертно свиване, което контролирате от върха на пръстите си, когато пожелаете, колкото пъти пожелаете.

    2 499 лв.

    1 999 лв.

    Неналичен

Обекти 65 до 74 от общо 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули