Форма за вписване
Регистрация
Информации за профила
Данни за вписване
или вписване
Детайли
Мекият шоколад с балансиран кръгъл вкус се откроява с пълен какаов аромат с нотка на дървесни нотки с капка женско биле. Този 72% шоколад, създаден от внимателно подбрана комбинация от различни видове какаови зърна от Централна Америка, Африка и Ява, наречена Kayambe.
Награди от международни състезания:
за своя предшественик до 2020 г.: сребърен медал, Academy of Chocolate, 2016 г., категория „Най-добро тъмно зърно до бар под 80%“
Състав: какаови зърна, захар, какаово масло, истинска бурбонска ванилия. Може да съдържа следи от ядки, мляко и глутен.
Изключително качество: Michel Cluizel работи в тясно сътрудничество с фермерите и ги подкрепя да запазят традиционните методи за отглеждане и ферментация на какаови зърна. Осигурява справедливи условия за земеделие и живот. За запазване на специфични вкусове Michel Cluizel използва продължително печене при ниски температури. За да постигне ненадминатия вкус на своите шоколади, Cluizel често тества повече от 20 комбинации от методи на ферментация и печене. Същинското печене, смилане и смесване на какаовите зърна вече се извършва във Франция във Voiron.
Що се отнася до съставките, Michel Cluizel наистина го е грижа. Той дори патентова търговската марка "Nobles Ingredients", което на практика означава, че използва в своите продукти:
само чисто какаово масло, без примеси на растителни мазнини,
натурална бурбонска ванилия вместо ванилин,
не използва соев лецитин или изкуствени аромати.
Компанията също така гарантира, че нито една суровина не е преминала през процеса на облъчване или йонизация.
Тегло и размер: 70g, 161×79×7 mm
Допълнителна информация
Марка | Michel Cluizel |
---|---|
Категории | Тъмен шоколад, Michel Cluizel |