×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Мекият шоколад с балансиран кръгъл вкус се откроява с пълен какаов аромат с нотка на дървесни нотки с капка женско биле. Този 72% шоколад, създаден от внимателно подбрана комбинация от различни видове какаови зърна от Централна Америка, Африка и Ява, наречена Kayambe.

Производител

Michel Cluizel

16,90 лв.

11,90 лв.

В наличност

Детайли

Мекият шоколад с балансиран кръгъл вкус се откроява с пълен какаов аромат с нотка на дървесни нотки с капка женско биле. Този 72% шоколад, създаден от внимателно подбрана комбинация от различни видове какаови зърна от Централна Америка, Африка и Ява, наречена Kayambe.

Награди от международни състезания:

за своя предшественик до 2020 г.: сребърен медал, Academy of Chocolate, 2016 г., категория „Най-добро тъмно зърно до бар под 80%“
Състав: какаови зърна, захар, какаово масло, истинска бурбонска ванилия. Може да съдържа следи от ядки, мляко и глутен.

Изключително качество: Michel Cluizel работи в тясно сътрудничество с фермерите и ги подкрепя да запазят традиционните методи за отглеждане и ферментация на какаови зърна. Осигурява справедливи условия за земеделие и живот. За запазване на специфични вкусове Michel Cluizel използва продължително печене при ниски температури. За да постигне ненадминатия вкус на своите шоколади, Cluizel често тества повече от 20 комбинации от методи на ферментация и печене. Същинското печене, смилане и смесване на какаовите зърна вече се извършва във Франция във Voiron.

Що се отнася до съставките, Michel Cluizel наистина го е грижа. Той дори патентова търговската марка "Nobles Ingredients", което на практика означава, че използва в своите продукти:

само чисто какаово масло, без примеси на растителни мазнини,
натурална бурбонска ванилия вместо ванилин,
не използва соев лецитин или изкуствени аромати.
Компанията също така гарантира, че нито една суровина не е преминала през процеса на облъчване или йонизация.
Тегло и размер: 70g, 161×79×7 mm

Допълнителна информация

Марка Michel Cluizel
Категории Тъмен шоколад, Michel Cluizel

Напишете своето собствено мнение

Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули