Форма за вписване
Регистрация
Информации за профила
Данни за вписване
или вписване
Детайли
Кремообразен 36% бял шоколад, който е върхът на шоколатиерското изкуство. Бавно се топи на езика и носи със себе си вкуса на маслени бисквитки, ванилово мляко, постепенно се отваря във вкуса на ванилов пудинг. Водопадът от вкусове е завършен с меки тонове на карамел и свежест. Какаовото масло се получава от смес от какаови зърна Kayambe. Michel Cluizel го създаде с внимателно подбрана комбинация от зърна от Централна Америка, Африка и Ява, за да постигне пълен, но деликатен вкус на шоколад.
Състав : захар, какаово масло (36% съдържание на шоколад), пълномаслено мляко на прах, емулгатор: лецитин от рапица, истинска бурбонска ванилия. Може да съдържа следи от ядки и глутен.
Изключително качество: Michel Cluizel работи в тясно сътрудничество с фермерите и ги подкрепя да запазят традиционните методи за отглеждане и ферментация на какаови зърна. Осигурява справедливи условия за земеделие и живот. За запазване на специфични вкусове Michel Cluizel използва продължително печене при ниски температури. За да постигне ненадминатия вкус на своите шоколади, Cluizel често тества повече от 20 комбинации от методи на ферментация и печене. Същинското печене, смилане и смесване на какаовите зърна вече се извършва във Франция във Voiron.
Що се отнася до съставките, Michel Cluizel наистина го е грижа. Той дори патентова търговската марка "Nobles Ingredients", което на практика означава, че използва в своите продукти:
само чисто какаово масло, без примеси на растителни мазнини,
натурална бурбонска ванилия вместо ванилин,
не използва соев лецитин или изкуствени аромати.
Компанията също така гарантира, че нито една суровина не е преминала през процеса на облъчване или йонизация.
Тегло и размер: 70g, 161×79×7 mm
Семейната шоколадова фабрика Michel Cluizel произвежда изключителен шоколад от 1948 г. Намира се в Нормандия в северната част на Франция.
Допълнителна информация
Марка | Michel Cluizel |
---|---|
Категории | Бял шоколад, Michel Cluizel |