×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажни масла

Обекти 33 до 64 от общо 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Този масажор Plug-in Bodywand е мощен и прецизен, а супер гладката глава се усеща луксозно на кожата ви. Той разполага с изключително дълъг кабел, който ви дава допълнителен потенциал за игра.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който доставя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Масажната пръчка за много елегантен релакс!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    За пореден път Dorcel ви предлага нов продукт, който ще ви накара да говорите за него и да крещите от удоволствие!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Тъй като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove, марка, съставена от гама от продукти, с които ще се насладите на своята сексуалност по най-лесния и приятен начин.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Работете с магията си. Усилихме интензитета на класическия масажор в стил пръчка и го преосмислихме в характерните цветове на Kink.com, за да поставим силата в ръцете ви. С многофункционални силиконови приставки за външна и вътрешна стимулация и множество скорости и функции, Kink от Doc Johnson Power Wand е готов за всяка удовлетворяваща соло сесия или за дразнене на обвързания ви партньор.

    479 лв.

    299 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Purple

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което го прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Акумулаторен масажор с пръчици с 5 мощни скорости 10 вибрационни модел за масаж на дълбоки тъкани на врата, гръб, ръчен лек акумулаторен масажор за тяло PALOQUETH с подвижн, огъващ се на 360° силикон

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Наситете сетивата си и попаднете в магията на кулминация след кулминация с този магически масажор Pretty Love. Този вибратор с магическа пръчица е фантастичен като масажор, но също така се поставя върху клитора ви за някои вълшебни вибрации и оргазми. Предлага се с две различни приставки за глава, за да можете да насочите стимулацията си там, където имате най-голяма нужда.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    За масажи на цяло тяло и прецизна стимулация!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Акумулаторна пръчица Adam and Eve Intimate Curves от Evolved Novelties. Изпитайте цялата сила на масажор в пълен размер в луксозна и лека опаковка. Тази акумулаторна глава от силиконови пръчици се огъва, за да насочи вашите сладки точки с 10 функции за интензивна вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Black

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Този масажор за тяло може да помогне на потребителя да облекчи мускулната скованост и болезненост, да повиши кръвното налягане и да подобри цялостното здраве на меките тъкани на тялото.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това стимулиране на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Със Satisfyer Mini Wand-er, направен от силикон, все още можете да правите чувствени масажи на цялото тяло, когато сте в движение или пътувате. Масажорът с компактен дизайн е подходящ както за масаж, така и за стимулация на клитора.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager е елегантен масажор с пръчици с умопомрачително мощни вибрации. Този елегантен доставчик на удоволствие ще развълнува любителите със своите 3 скорости на вибрация и наистина сензационна пулсираща функция. Ергономично извитата пръчка е изработена от качествен ABS и разполага с първокласна силиконова глава за максимален комфорт. Дизайнът е лесен за работа с бутон с едно докосване и предлага повече мощност от най-смелото ви въображение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, удовлетворяващи тези, които се наслаждават на удоволствието при поискване. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Този вибратор може да осигури спот-он стимулация на място за удоволствие и масаж на цялото тяло и/или масаж на интимните зони. Могат да се използват и двата края на вибратора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Отпуснете се във възвишено масажно изживяване с перфектната вибрираща пръчка. Както се подразбира от името му, тази пръчица има фасетирана диамантена текстура върху крушката, която осигурява по-интензивен масаж. Дръжката с ниски вибрации ви позволява да усетите 8-те настройки на 3 различни нива на сила на желаното от вас място, вместо да ги поглъщате в ръката си. С общо 24 режима можете да намерите облекчение, което е точно за вас.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Насладете се на нови вълни от удоволствие с този интензивен масажор! Благодарение на специалната форма и мощния мотор отвътре, този Super Power Gun е идеален за тези, които обичат по-мощна играчка. Оставете дълбоките вибрации да ударят правилното място, докато гъвкавата глава се извива според формата на тялото ви. Масажорът може ефективно да намали мускулната скованост и болка, да увеличи притока на кръв и да подобри здравето на меките тъкани на тялото.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Wand Massager

    Почувствайте ВЪЛШИТЕЛНАТА сила в дланта си и опитайте сами защо неговата ободряваща, силна и релаксираща сила е обичана по целия свят!

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Наслаждавате се на оригиналния Palmpower? Разбира се! Е, сега можете да се насладите на същите функции без захранващия кабел!

    224,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който добавя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Shiatsu има страхотен дизайн, което го прави много желана играчка, а формата му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nami Black

    NAMI е нов обрат на нашата двустранна масажна пръчка VIVE019. С два 10-функционални мотора от ново поколение F1 и неговите усъвършенствани технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid е стилен вибратор с пръчици от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави Орхидеята незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Презареждаща се пръчка Vibe от серия Elegant с кадифено мека текстура. 15 различни режима на вибрация с натискането на един бутон, които осигуряват чисто масажно удоволствие, идеално за всеки потребител – има както нежни вибрации, така и интензивни пулсации. Масажната пръчка е много лека и пасва идеално на ръката, което означава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand е първият BodyWand, специално проектиран за мъже. Компактният мощен USB акумулаторен масажор разполага с гъвкава шия, която помага за прилагане на повече или по-малко натиск върху желаните зони. Гладките силиконови крилца на включената многофункционална приставка обгръщат тялото и могат да се използват за соло игра, любовна игра или като допълнение към оралния секс. Захранвайте чрез 8 скорости и 20 модела на вибрации, за да се насладите на стимулиращото докосване на леко текстурираната вътрешност на приставката.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Запознайте се с най-мощния наличен вибратор с пръчици: MyMagicWand. Със своя мощен двигател и множество приложения, като масажиране на възпалени мускули и стимулиране на ерогенните зони, той със сигурност ще изненада и зарадва както мъжете, така и жените. Открийте MyMagicWand сега!

    329 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули