×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори

Обекти 129 до 160 от общо 291

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ако търсите универсален масажор, който ще ви освободи от стреса на ежедневието, Relyme е това, от което се нуждаете. С мощен мотор с 10 вибрационни функции, Relyme ще ви отведе от меки и релаксиращи вибрации до други мощни и вълнуващи. Използвайте добър лубрикант на водна основа, за да увеличите удоволствието.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 мотора, 2 функции, изобилие от мощност: запознайте се с Satisfyer Triple Lover! Тази прекрасна любовна играчка може да се използва като вибратор със заек за интензивна G-точка и стимулация на клитора или като масажор за чувствени масажи на цялото тяло.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast Purple

    За клиенти, които обичат нашето изживяване на Doxy Original и които бихте искали още по-големи чувства, Doxy Die Cast е това, което търсите. Толкова е специална, че се доставя в собствена луксозна кутия за спомен.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Europe Magic Wand Genius

    Genio и Genius са нашите емблематични аксесоари, които разгръщат пълния си потенциал, когато работят с вашето тяло. Те са разработени съвместно с експерти по женска анатомия.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Изпитайте върховно удоволствие с масажора и вибратора Evermore 2 в 1 от TOYJOY Fame. Изработена от супер мек течен силикон, тази акумулаторна играчка за удоволствие предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости за изключителни усещания.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Джобната пръчка е изградена около много мощен вибрационен мотор, излъчващ максимална мощност и не отстъпва на много големи масажори с пръчици. Продуктът има 3 интензитета на вибрация и 4 режима на вибрация, което помага за лесно достигане на кулминацията с предпочитаните от вас настройки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    2 пакета глави Palm Power. Проектиран да пасва с масажор Palm Power.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Пръчка с компактен ергономичен дизайн и гъвкава шия. Акумулаторна и мощна.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Hype Massager

    Вземете пара с любовник под душа или масажирайте възпалени мускули, универсалният масажор Hype може да се погрижи за всички ваши нужди. Изключително плюшеното силиконово тяло, гъвкавата глава и 10 вибрационни функции със сигурност ще създадат усещане за игриво удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nami Purple

    NAMI е нов обрат на нашата двустранна масажна пръчка VIVE019. С два 10-функционални мотора от ново поколение F1 и неговите усъвършенствани технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand е много мощен масажор с пръчици с елегантен и красив дизайн. Главата на масажора е покрита със силикон с голяма удобна повърхност, която отвежда мощните вибрации към тялото ви. Главата осигурява безпроблемна и ненадмината мощност без дискомфорт на изтръпващата поддръжка. Power Wand е безжичен и презареждаем, така че можете да го носите навсякъде, където пожелаете! Докосни го!

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In е най-добрият в класа вибриращ масажор в класически стил, който се отличава с несравнимо качество и съчетан с награда за дизайн. Тази глобално съвместима вибрация с климатик включва 10 различни, ръмжащи скорости на вибрация и 6 модела на вибрация. Елегантната мека на допир дръжка и изключително дългият 245 cm кабел прави лесен за хващане и навигация в различни ъгли, докато гъвкавият врат се огъва за позициониране и удоволствие.

    329 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитали досега. Като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СВОБОДАТА СИ С DOXY NUMBER 3R - ИГРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ, ТЪЙ КАТО СЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ОТ КАБЕЛА.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Stroker Attachment

    Най-добрата приставка за пръчка! Превърнете своя оригинален Bodywand в най-добрия вибриращ ударник!

    132,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Представяме ви олицетворението на блясъка и удоволствието: великолепната Glam Dual Wand Vibe! Освободете силата на гъвкавостта с два използваеми края, всеки от които е проектиран да доставя несравнимо удовлетворение. От единия край се отдайте на нежната милувка на главата на пръчката, кацнала върху гъвкава шия, която се огъва според вашите желания. От друга страна, изследвайте дълбините на удоволствието с извития вибратор на G-точката, създаден да насочва към най-интимните ви зони с прецизност и наслада. Двете страни могат да се регулират независимо.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Поглезете и насладете партньора си с чувственото докосване на този масажор за тяло Fifty Shades of Grey. С четири гладки, сферични точки и ергономична дръжка за пълен контрол върху всяко движение, този инструмент ще дразни, отпуска и събужда сетивата.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Selopa Power Trip Black

    Изпитайте удовлетворението от стилна силиконова пръчка, която излъчва мощни вибрации от гъвкавата си заоблена глава и лежи лесно в ръката ви със солидна, текстурирана дръжка.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In е най-добрият в класа вибриращ масажор в класически стил, който се отличава с несравнимо качество и съчетан с награди дизайн. Тази глобално съвместима вибрация с климатик включва 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 6 модела на вибрация. Елегантната мека на допир дръжка и изключително дългият 245 cm кабел го правят лесен за хващане и навигация в различни ъгли, докато гъвкавият врат се огъва за позициониране и удоволствие.

    329 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Открийте комплекта вибратори Dog Hammer Magic Wand на Tracy! Този комплект включва луксозен вибратор с пръчка с четири силиконови приставки, всяка със собствена цел за стимулиране. Благодарение на тези приставки имате пълна стимулация у дома!

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие на възрастните. Шиацу има страхотен дизайн, което прави много желана играчка, а форматът му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се включи в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Двата края на масажната пръчица Warming Wand Vibrator от Cupa могат да се използват за разнообразно масажно удоволствие на цялото тяло или за точкова стимулация на точката на удоволствието. Има кръгла вибрираща масажна глава в единия край и вибрираща затопляща повърхност в другия край. Дългата, тънка дръжка е много лесна за държане и означава, че масажната пръчка е удобна за използване. Освен това достига с лекота до всяка точка на тялото.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Търсите нещо повече от обикновена вибрираща пръчка? Тази играчка ще чуе вашите желания! От една страна, това е класическа вибрираща пръчка с гъвкава глава от мек силикон, но дръжката й определено не е традиционна. Всъщност той е оборудван с отвор за стимулация, който ще възбуди клитора ви с вълни на натиск. Отпуснете се, забравете за стреса и се чувствайте добре!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Royal Mini Opal

    Страхотните неща идват в малки опаковки, като мощното удоволствие от Royal Mini, компактна пръчка, изработена от гладък като кадифе силикон. Омекотената глава и гъвкавият врат се движат заедно с тялото ви, докато изследвате 10 уникални скорости и модели на вибрации. Водоустойчив и потопяем, можете да извиквате удоволствието навсякъде. Свобода за игра!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Красивият и елегантен Wand LED вибратор от Liaison съчетава всички предимства на силиконов и стъклен вибратор. Могат да се използват и двата края: Краят с леко гъвкавата масажираща глава е направен от силикон с кадифена мека текстура, а другият край е направен от масивно, висококачествено боросиликатно стъкло с чувствена LED светлина в края.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Две играчки в едно: потупващ масажор и вибратор!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovers Premium Hot Massage Hearts

    За повече интимност за секунди! Огънете металния диск, докато се появят кристали. Сърцето ще се нагрее и ще се охлади за около 40 минути.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързани с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Mini Wanderful е оборудван с мощен мотор, който доставя силни вибрации, като същевременно е тих и дискретен. Гъвкавият врат се завърта, за да се адаптира възможно най-точно към вашата анатомия. С 8 скорости и 20 режима на вибрация за множество комбинации, този мини стимулатор за клитора ще достави максимално удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 291

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули