×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори

Обекти 97 до 128 от общо 292

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Акумулаторна масажна пръчка Super Strong Wand Vibrator от You2Toys с много дълга дръжка и подвижна масажираща глава. 5-те режима на вибрация в 3 скорости осигуряват индивидуално удоволствие от масажа, а режимите и скоростите могат лесно да се регулират с бутоните на дръжката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush има плоска и текстурирана глава, която предлага интензивна стимулация на клитора или други ерогенни зони на тялото. Вибраторът предлага 20 различни настройки на вибрациите и 8 нива на интензивност.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    С технологията DirectPower 2.0, AVA предлага мощна и прецизна стимулация, опакована в лесен за носене и удобен размер. Гладката, кръгла глава на AVA е изработена от двуслоен силикон, осигуряващ луксозно усещане, което е идеално за масаж на цялото тяло. Красивият абажур на здравата му поддръжка добавя елегантен щрих към цялостния дизайн, който прави AVA стилно допълнение към всяка колекция.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Най-добрите двойки играят с пръчка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Резултат от вълнуващо сътрудничество между две иновативни британски марки, приставките Doxy са създадени от Nexus, за да подобрят мощните вибрации на масажора с пръчици Doxy No.3.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Динамична, жълта масажираща пръчица от Вашия нов фаворит с гъвкава, много голяма масажираща глава за масажи на цялото тяло и точкова стимулация. 5-те режима на вибрация в 3 скорости осигуряват удоволствие от горещ масаж.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Lux Couture Black

    Където модата и стилът срещат удоволствието. Couture Wand е мощна, устойчива на пръски вибрация с шумни вибрации. Класическият дизайн на пръчката позволява дълбок масаж на цялата тъкан, а голямата глава и гъвкавата шия са идеални за дълбок масаж на тъканите. Пет режима на вибрация и десет скорости правят тази пръчка много гъвкава. Изработена от кадифено мек силикон, Couture Wand е презареждаема през USB и е 100% устойчива на пръски за душ-удобен масаж.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Представяме ви НОВИЯТ СУПЕР СИЛЕН МАСАЖЪР NAOMI WAND, масажор за тяло или интимна зона с мощен мотор, който осигурява от 4000 RPM до 8000 RPM нежна до интензивна вибрация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Wand е всичко, което харесвате в пръчките в удобен персонален размер. #СЪЛАСНИ себе си с копринено гладката силиконова глава, гъвкавото гърло и мощния акумулаторен мотор в емблематична форма на пръчка, която е проектирана да бъде дискретна и готова за пътуване. #НАСЛАДЕТЕ СЕ на 3 шумни нива на вибрация и 4 възбуждащи модела на вибрация с натискането на един бутон. И е водоустойчив за #ЗАБАВЛЕНИЕ под душа и ваната. Доставете си удоволствието, което заслужавате!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитали досега. Като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Този здрав масажор с пръчка от марката Dinky се нарича Jacky O. Той разполага със здрава глава върху гъвкава шия, за да достигне до всички нейни горещи точки.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquawand Black Edition

    И накрая, тук е "Pixey Aquawand". Разработено от марката Pixey. Характеристиките на този вибратор са перфектни, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и, разбира се, водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели). Aquawand е почти изцяло изработен от силикон, не само главата (диаметър 55 мм), но и дръжката е изработена от силикон, което прави чувственото усещане още по-интензивно. Този Pixey Aquawand е устойчив на пръски вода, което означава, че можете да го почиствате под чешмата, но можете да го използвате и под душа. Не препоръчваме да си играете с него във ваната.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Opulence

    Мощният масажор е създаден с гъвкаво тяло, което ви позволява лесно да контролирате стимулацията.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou E-Stim Wand & Vibrator Black

    Всичко в една елегантна играчка: масажор и вибратор с електростимулация и вибрация!

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquawand White Edition

    И накрая, тук е "Pixey Aquawand". Разработено от марката Pixey. Характеристиките на този вибратор са перфектни, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и, разбира се, водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели). Aquawand е почти изцяло изработен от силикон, не само главата (диаметър 55 мм), но и дръжката е изработена от силикон, което прави чувственото усещане още по-интензивно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Масажирайте тялото или стимулирайте чувствителните точки с вибратора Shaka wand! Тази универсална играчка може да се използва за външна стимулация на всички чувствителни места или за прекрасен релаксиращ масаж. Гъвкавият врат гарантира, че вибраторът може лесно да достигне до всяка част на тялото. Вибраторът разполага с мощен мотор с 3 различни настройки на вибрациите и 5 скорости. Те се управляват лесно с бутоните на дръжката. Shaka се зарежда с включения USB кабел за зареждане. Почиствайте главата на вибратора след всяка употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    199,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Проектиран за мускулна стимулация и дълбок масаж на тъканите, VersaWand от Bodywand отпуска най-напрегнатите ви мускули, оставяйки ви освежени и готови за активност. VersaWand идва в комплект с шест приставки за насочване към определени стави и мускули за концентрирано подмладяване и релаксация.

    799 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Megawand е презареждаем външен стимулатор, който осигурява безкрайни оргазмени комбинации. С 20 режима на вибрация и 8 настройки за интензитет, Megawand предлага 160 различни възможности. Гъвкавата силиконова глава предлага нежна стимулация на клитора и всички ерогенни зони на тялото.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Magic Zenith е една от най-добрите пръчици на пазара. Той е безжичен, водоустойчив и акумулаторен, три неща, които пръчките в пълен размер рядко притежават. Със своите контролирани от приложението възможности вашият партньор на дълги разстояния може да го контролира и вместо вас. Още по-добре, това нещо е СИЛНО и РЪЧИВО и неговите оргазми се усещат невероятно.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana е стимулатор с пръчици, изработен от мек твърд силикон и ABS с PU покритие. Той е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма Nana предлага любимата настройка на вибрация на всеки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Sultry от Pillow Talk има гладка заоблена глава и осигурява мощни вибрации. Има заострена вмъкваща се дръжка, която се върти на 360 градуса за невероятна стимулация на G-точката. Въртящият се вал на Sultry също предлага първокласна функция за затопляне за допълнителен комфорт и реализъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Малък, компактен, мощен и креативен!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Превърнете своя вибратор с магическа пръчица за външна употреба лесно в масажор за интимна и вътрешна употреба.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Sultry от Pillow Talk има гладка заоблена глава и осигурява мощни вибрации. Има заострена вмъкваща се дръжка, която се върти на 360 градуса за невероятна стимулация на G-точката. Въртящият се вал на Sultry също предлага първокласна функция за затопляне за допълнителен комфорт и реализъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Две играчки в едно: потупващ масажор и вибратор!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 292

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули