×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори

Обекти 97 до 128 от общо 288

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Запознайте се с най-мощния наличен вибратор с пръчици: MyMagicWand. Със своя мощен двигател и множество приложения, като масажиране на възпалени мускули и стимулиране на ерогенните зони, той със сигурност ще изненада и зарадва както мъжете, така и жените. Открийте MyMagicWand сега!

    329 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Върховното вибриращо удоволствие, тази невероятна масажна пръчица е акумулаторна и пълна с мощност. Най-здравата пръчка в колекцията PalmPower, PalmPower Extreme има уникална извивка, която позволява по-удобно задържане и вие можете да накланяте главата по време на употреба.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® станете вашият майстор магьосник... Този стимулатор за клитора ще ви удиви със своята супер сила! Wanderful® се предлага с 2 глави: заешката, идеална за стимулация на клитора и G-точката… и аналната, твърда, но гъвкава, за върховно удоволствие. One Wanderful® с две глави, за множество усещания!

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Вибраторите с пръчици често са големи и тежки, но Aida е всичко друго! Този компактен вибратор има 10 настройки на вибрация за най-добра стимулация. Масажорът с пръчици Aida предлага удобен захват и може да се управлява с една ръка. Вибраторът също е водоустойчив и може да се използва под душа и във ваната.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Най-накрая пръчка, която работи под вода!

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Масажорът Roller Balls предлага най-добрата релаксация. Стоманените топчета създават невероятно усещане, особено когато се прилагат с променлив натиск. Ръкавицата пасва много удобно и е идеална за използване с партньор.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Гъвкав, мощен и елегантен дизайн! Тази мощна пръчица разполага с лесни за използване контроли и множество комфортни функции, така че можете да масажирате за продължителни периоди без умора. Акцентите от розово злато и тъмно лилавият цвят осигуряват първокласна естетика, която върви заедно с интензивната му масажираща сила!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Doxy Die Cast 3 Rechargeable ви позволява да правите познати неща по-бързо и удобно, точно където сте. Места, които просто не са били възможни преди. Така че използването му е изцяло ново изживяване. Един, който е по-личен от всякога.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand е точно това, което звучи, уникална играчка, която има глава и опашка. Едната страна разполага с класическа масажна глава с пръчка, чудесна за външна стимулация, а другата страна разполага с ергономична форма, чудесна за насочване към G-точката. Луксозната 2-посочна пръчка има два отделни мотора, изработена е от безопасен за тялото силикон и може да се зарежда през USB.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast Black

    За клиенти, които обичат нашето изживяване на Doxy Original и които биха искали още по-големи чувства, Doxy Die Cast е това, което търсите. Толкова е специален, че се доставя в собствена луксозна кутия за спомен.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Отпуснете се, насладете се и усетете удоволствието от вибрациите с масажор Wanda.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend е масажор с чиста стимулираща сила. Мекият на допир шикозен дизайн има гладка дръжка и леко гъвкава, дефинирана глава за усещане за всеобхватно удоволствие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Стимулаторът Monica Wand от колекцията Prestige на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, копче във формата на скъпоценен камък, здрава дръжка, заоблена глава и гъвкаво гърло. Monica има мощен мотор, който предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това чувство на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Unicorn Wand

    Пригответе се да навлезете във фантастична страна на еднорози, дъги и магически мощни оргазми с новата Le Wand Unicorn Wand — комплект от 8 части ограничено издание за самостоятелна и партньорска игра!

    539 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствителните вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата глава му осигурява страхотен комфорт и е удобна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    iVibe Select iWand издига класическия масажор с пръчка от щапелна кутия за играчки до многоизмерен инструмент за удоволствие. В допълнение към 7-те вибриращи и пулсиращи модела на масаж, предназначени за оптимално възбуждане, силиконовата iWand разполага с нежен затоплящ ефект, който бавно загрява главата на силиконовата пръчка до приятна, безопасна за тялото температура. iWand може да се използва с режимите на затопляне и вибриране, активирани заедно или един по един.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, задоволителни тези, които се наслаждават на удоволствието при търсене. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствителните вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата глава му осигурява страхотен комфорт и е удобна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Contour Sculpting Roller - Contour Sculpting Roller от Mae B. ефективно масажира кожата и мускулите. Този дизайн е идеален както за релаксиращ масаж, така и за повдигащ, стягащ кожата масаж. Ергономичен и лек дизайн, удобен за хващане и лесен за използване. V-образната масажираща глава придърпва кожата заедно, за да осигури ефективен дълбок масаж на тъканите. Изработен от 100% ABS. Подходящ за масаж на цяло тяло за релаксация и за подобряване на кръвообращението.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Изключително удовлетворяваща безжична пръчка, създадена за дълбоко, интуитивно изследване, ергономично очертаната дръжка на Bthrilled Premium е наклонена, за да улесни достигането до всяко приятно място. Експертно проектиран, той разполага с гладка, широка глава, която доставя вълни от цялостна стимулация и врат, който се огъва нежно, за да облекчи нежеланото триене. И с възможност за презареждане през USB, компактен размер и уникална защитна капачка, това е най-удобната пръчка за пътуване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ексклузивна, акумулаторна масажна пръчка Wand Vibrator с 2 приставки от 40 години. Има 8 режима на вибрация в 3 скорости, които осигуряват прекрасно удоволствие от масажирането, което ще отговаря на нуждите на потребителя. Режимите на вибрация могат лесно да се регулират с натискане на бутон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Пръчка с компактен ергономичен дизайн и гъвкава шия. Акумулаторна и мощна.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia е мощен мини вибратор с пръчка с 10 различни режима на вибрация. Въпреки че двигателят е много тих, вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани от горната част на вибратора. Valencia може да се използва за намаляване на мускулната скованост, осигуряване на приятен масаж или за стимулиране на ерогенните зони. Вибраторът е водоустойчив, изработен от хипоалергичен силикон и лесен за почистване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се насладите след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ако търсите универсален масажор, който ще ви освободи от стреса на ежедневието, Relyme е това, от което се нуждаете. С мощен мотор с 10 вибрационни функции, Relyme ще ви отведе от меки и релаксиращи вибрации до други мощни и вълнуващи. Използвайте добър лубрикант на водна основа, за да увеличите удоволствието.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 е новият по-малък масажор с щепселна пръчка от DOXY. DOXY Number 3 е по-лек за задържане и по-лесен за маневриране. По-малката глава позволява на потребителя да насочва вибрациите по-точно към желаната зона на контакт и е по-малко натрапчива, което улеснява играта на двойки.

    579 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Europe Magic Wand Genius

    Genio и Genius са нашите емблематични аксесоари, които разгръщат пълния си потенциал, когато работят с вашето тяло. Те са разработени съвместно с експерти по женска анатомия.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 288

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули