×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори

Обекти 33 до 64 от общо 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се наслаждавате часове след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    КОМБИНАЦИЯТА ОТ МОЩНОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ С ДВА МОТОРА И ДВУЕН КРАЙ ЗА КЛИТОРНА, G-ТОЧКА И АНАЛНА СТИМУЛАЦИЯ

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътник, който не се оплаква, че ви прави щедър масаж! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблеми, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Стъпете в бъдещето с BLACQ, където вибраторите са подобрени от иновативен цифров екран! BLACQ разбира, че всеки е уникален. Ето защо нашите вибратори предлагат широка гама от настройки, за да можете да създадете идеалната стимулация. Регулирайте скоростта, търсете различни вибрационни модели и намерете идеалния си ритъм.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се насладите след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Обичате ли да изследвате вълнуващата игривост? Колекцията Woomy се състои от очарователни играчки, изработени от висококачествени материали, които се отличават едновременно със забавен и елегантен външен вид и най-добрите характеристики. Колекцията Woomy включва прекрасна розова вибрираща глава, която ще ви помогне да облекчите болката във врата, раменете назад и др. В същото време не се колебайте да зарадвате чувствителните си зони с него.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Black

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствените вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата му глава осигурява страхотен комфорт и е приятна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Насладете се на успокояващи вибрации, където и да отидете с този безжичен мини масажор. Задвижван от шепотно тих двигател, масажорът Mini Wanachi е най-добрият избор за съживяване на уморените мускули.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Най-доброто става още по-добро с приставката Cock Stroker за Kink от Doc Johnson Power Wand. Този стегнат, текстуриран шибан тунел се разтяга, за да образува плътно прилягане в прозрачен материал, който не оставя нищо на въображението, и е проектиран да пасне идеално на страхотната вибрираща глава на Power Wand. Всеки край разполага със собствена уникална форма и текстура за разнообразно изживяване - дразнете главата, като редувате краищата, или я проникнете през цялата друга страна.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand може да се използва с допълнителни приставки и текстурирани капаци, за да изведе интимността на друго ниво. Различни стилове за различни приятни палитри.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    За интензивен масаж на цяло тяло и интимни зони!

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Beetle Massager

    Чудесно за гърба, врата, раменете, ръцете и краката.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Цялостно забавление и удоволствие!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Запознайте се с най-мощния наличен вибратор с пръчици: MyMagicWand. Със своя мощен двигател и множество приложения, като масажиране на възпалените мускули и повишаване на ерогенните зони, той със сигурност ще изненадващо и зарадва както мъжете, така и жените. Открийте MyMagicWand сега!

    329 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Този масажор Plug-in Bodywand е мощен и прецизен, а супер гладката глава се усеща луксозно на кожата ви. Той разполага с изключително дълъг кабел, който ви дава допълнителен потенциал за игра.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който доставя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Petite Wand Purple

    Компактна мощност за масажи и стимулация!

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Масажната пръчка за много елегантен релакс!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    За пореден път Dorcel ви предлага нов продукт, който ще ви накара да говорите за него и да крещите от удоволствие!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Нашият вграден вибриращ акумулаторен масажор току-що получи надстройка. Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager е мощна, универсална пръчка с подсилен метален ствол за тежки, силни тътнежи. Отличаващ се с 10 скорости на вибрация и 20 модела на вибрация, този елегантен и стилен масажор е перфектен за тези, които искат да добавят малко повече очарование към вашето удоволствие.

    539 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Тъй като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Тази трудолюбива играчка е интензивно вибрираща пръчка в единия край и задоволителна засмукваща играчка в другия. Насладете се на 10 скорости и модели на вибрация в кръглата, текстурирана глава на пръчката, която се движи заедно с тялото върху гъвкавата си шия.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove, марка, съставена от гама от продукти, с които ще се насладите на своята сексуалност по най-лесния и приятен начин.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Работете с магията си. Усилихме интензитета на класическия масажор в стил пръчка и го преосмислихме в характерните цветове на Kink.com, за да поставим силата в ръцете ви. С многофункционални силиконови приставки за външна и вътрешна стимулация и множество скорости и функции, Kink от Doc Johnson Power Wand е готов за всяка удовлетворяваща соло сесия или за дразнене на обвързания ви партньор.

    479 лв.

    299 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Вибраторът с пръчка често е твърде голям или твърде тежък по време на употреба. Масажорът Rosy Gold Curve предлага същата стимулация като голям вибратор с пръчка, но има практичен размер. Меката глава, 10-те настройки на вибрациите и акумулаторната батерия правят вибратора Rosy Gold Curve още по-привлекателен.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Purple

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което го прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Наситете сетивата си и попаднете в магията на кулминация след кулминация с този магически масажор Pretty Love. Този вибратор с магическа пръчица е фантастичен като масажор, но също така се поставя върху клитора ви за някои вълшебни вибрации и оргазми. Предлага се с две различни приставки за глава, за да можете да насочите стимулацията си там, където имате най-голяма нужда.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Акумулаторен масажор с пръчици с 5 мощни скорости 10 вибрационни модел за масаж на дълбоки тъкани на врата, гръб, ръчен лек акумулаторен масажор за тяло PALOQUETH с подвижн, огъващ се на 360° силикон

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 мотора, 2 функции, изобилие от мощност: запознайте се със Satisfyer Triple Lover! Тази прекрасна любовна играчка може да се използва като вибратор със заек за интензивна G-точка и стимулация на клитора или като масажор за чувствени масажи на цялото тяло.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули