×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 129 до 160 от общо 358

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Boy Butter Original е лубрикант на маслена основа, състоящ се от две мощни, но нежни съставки: кокосово масло и смес от органичен силикон. Съставките са хомогенизирани като истинско масло и крайният резултат е личен лубрикант, който ще издържи толкова дълго, колкото всички синтетични или силиконови лубриканти, но се отмива само с вода, както от кожата, така и от тъканта.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Ексклузивна и новаторска формула Orgie за Европа, използваща суровини от висок клас. Вълнуващ гел с активни растения от Амазонка, който осигурява вибриращ и изтръпващ ефект в интимните зони, Intense Orgasm има във формулата си други изключителни активи, които стимулират кръвообращението и повишават чувствителността на ерогенните зони, където се прилага. Осигурява невероятни оргазми и невиждани усещания за удоволствие. За нея и за него.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Дермокозметичен гел за грижа за вашия бюст. BraUP гелът, благодарение на патентования PEARL & VOLUPLUS ™ състав, допълнително обогатен с екстракт от невен, водорасли и d-лимонен, ефективно възстановява правилния контур и форма на гърдите чрез повдигане срещу гравитацията.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros-Art Onagra Man Potency Cream 100ml

    Този интимен гел е предназначен за мъже. Има активни вазоактивни ефекти за стимулиране на ерогенните и сенсибилизиращи зони, които активират ерекцията. Насърчава сексуалната потентност и повишава интензивността на оргазма като качество и продължителност.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Силният течен вибратор е интимен унисекс гел, който създава силно стимулиращо усещане благодарение на силните вибрационни вълни. Позволява по-голямо удоволствие както при сексуалните отношения, така и уникално усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wet Stuff Ready Lubricant Capsules Jar 60 pcs

    Капсулите Wet Stuff Ready са уникално изживяване, предназначени за употреба от възприемчивия партньор. Изненадайте партньора си с това колко сте готови! Меките гел капсули, веднъж поставени във вагината или ректума, се разтварят, за да освободят 1500 mg дълготрайна силиконова течност. Неговата PDMS основа съвпада с PDMS силикона, използван при презервативите, за да осигури подобрено намаляване на риска от износване при продължително проникване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine VIBROH... Liquid Vibrator Intense Orgasm 15ml

    Vibroh … е ултра стимулиращ интимен гел с вибриращ ефект. Специалната му формула създава стимулиращ вибриращ ефект, за да ви позволи да изпитате по-мощни и интензивни оргазми. Може да се използва по време на полов акт или по време на мастурбация. Нанесете малко количество, като нежно масажирате желаните интимни зони като: вагина, малки/големи срамни устни, главичка и перинеум.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Няколко капки Thor, огнен гел, нанесени върху ерогенните зони са достатъчни, за да запалят усещане за топлина, което постепенно нараства в експлозия от усещания.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière е специфичен крем за кожа. Предназначен е за нанасяне в подмишниците, слабините или в кожата като цяло. Неговата изключителна формула може да позволи бърз и дълготраен ефект, който коригира разликите в тена на кожата, оставяйки я ярка и равномерна.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu XXL Cream Ginko & Ginseng & Japanese Mint 50ml

    Отидете за допълнителна дължина и обиколка с крема за пенис XXL! Масажирайте крема равномерно по цялата дължина на пениса. Нанасяйте крема за по-дълъг период от време за максимален ефект.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Cobeco Clove Delay Gel със специална добавка на масло от карамфил, осигурява охлаждащ ефект върху кожата на пениса. Карамфилът се използва от векове като домашен лек, който помага за предотвратяване на преждевременна еякулация. Този уникален гел има подхранващ ефект и спомага за забавяне на еякулацията, благодарение на охлаждащия си ефект. С Cobeco Clove Delay Gel можете да се насладите на незабравими моменти по-дълго и изключително интензивно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Преборете жегата с хладен ментолов лосион!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Control 7ml

    Независимо дали изпитвате преждевременна еякулация или просто искате да издържите по-дълго в леглото, Bathmate Control ви позволява значително да забавите оргазма, като помага на вас и вашия партньор да имате по-дълготраен и по-приятен секс от началото до края.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Anal Exxtreme Spray е особено подходящ за похотлив анален секс.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Vigor Maximo XXL е масажен крем, съдържащ революционни активни съставки с изключителни еластични свойства. Когато се прилага редовно върху пениса, той може да увеличи обема и компактността. Този изцяло натурален продукт засилва действието на пръстите ви по време на масаж с активни дермо-опън съставки, които променят формата на пениса. Той осигурява ненадминат външен вид, като ви помага да постигнете перфектния си размер с течение на времето.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Superglide Liquid Pleasure Waterbased Lubricant 200ml

    Течно удоволствие! За най-високите изисквания към вашия лубрикант. Изключително висококачествена смазка, отличаваща се с по-дългото и гладко смазване. Не лепне и не оставя следи. Смазването се подобрява допълнително поради влагата.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Капки за клитор за по-голямо удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Mister B DOUBLE-F CREAM е лубрикантен крем на маслена основа. Богатата консистенция го прави идеален за фистинг, игра с вашите големи играчки и масажи. Запазвайки хлъзгав и гладък за дълго време, DOUBLE-F CREAM е перфектен както за редовни, така и за по-екстремни забавления.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    STUDI 1001 FORTE е спрей за мъже, страдащи от преждевременна еякулация. Увеличете ерекцията, придобийте по-големи размери и направете вашите сексуални връзки по-дълготрайни. Принципът на този спрей е ефектът на сензорна релаксация и добра вазодилатация за постигане на по-голямо пълнене и по този начин по-голяма твърдост и по-добър външен вид с много възнаграждаващи резултати.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    BUTTR Fisting Cream е специален крем за анално проникване. Фистинг кремът е по-плътен от стандартните лубриканти, което прави проникването по-плавно. Той е нежен към кожата, остава гладък за дълго време и не съдържа парфюми. Големият съд улеснява по-нататъшното нанасяне на допълнителен лубрикант, така че трябва да се съсредоточите само върху удоволствието.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Labophyto Titan XXL Gel 60ml

    Labophyto Titan Gel XXL 60 ml е гел, специално създаден за мъже, които желаят да увеличат размера на пениса си. Този проявяващ крем е безопасен и няма странични ефекти. Благодарение на мощните си естествени активни съставки, той стимулира кръвоносните съдове на пениса. След 2-3 седмици употреба размерът на пениса се увеличава. Ерекциите са по-здрави и продължават по-дълго.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    China Brush Delay Lotion 2,6 мл. China Brush е много ефективно решение за забавяне на външната еякулация.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine Maxturbo Masturbation Lubricant for Men 75ml

    MaxTurbo е интимен лубрикант на водна основа, създаден за личното удоволствие на мъжете. Той е дълготраен, не лепне, не оставя петна и го премахвате с просто изплакване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Lube Tube Anal Sensitive е специално формулиран за хора, които са по-чувствителни или начинаещи в аналните удоволствия. Обогатен с хиалуронова киселина, която тонизира и хидратира ануса, като го прави по-еластичен; и азиатска центела, която лекува възможни фисури, премахвайки дискомфорта след секс. Без мирис и с дълготрайно висококачествено смазване. Lube Lube Tube не е лепкава и лесна за почистване и измиване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut 10ml

    Затоплящият-охлаждащ ефект на този гланц за устни е предназначен да сенсибилизира и възбужда както мъжките, така и женските интимни зони.

    67,90 лв.

    41,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Labophyto Men Booster Erection Gel 60ml

    Labophyto Men Booster Erection Gel 60ml е гел, специално създаден за мъже, които искат да стимулират ерекцията си, за да имат бързо твърд и твърд пенис преди полов акт.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Wild Stud Delay Spray Wild Stud Delay Spray Extra Strong е специален спрей с леко изтръпващ ефект, който помага за забавяне на преждевременната еякулация. Спреят е лесен за използване и намалява чувствителността на пениса, което води до по-дълги любовни сесии и др. сексуално удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 358

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули