×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 33 до 64 от общо 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 70ml

    Black Hole, несъмнено най-добрият вариант, дилататор и релаксатор, е специално проектиран за практикуване на анален секс, като лубрикант за дилататор par excellence. Това е много висококачествен анален лубрикант, който се препоръчва както за всички, които искат да започнат да практикуват анален секс, така и за опитни потребители. Много двойки са любопитни, но много не смеят да го опитат ... Идеята, че може да причини болка, ги кара да оставят настрана много пъти, че е практично, тъй като е едно от най-приятните.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lubragel Injectable Desensitizing Urethral/Anal Gel 6ml

    LUBRAGEL е стерилен, водоразтворим гел, използван за смазване на уретрални катетри и други медицински изделия по време на уретрална катетеризация, ендоскопия и цистоскопия. Освен това може да се използва за ректално и дебело черво прочистване като лубрикантен гел. Лубрикантният ефект на лубрикантния гел с лидокаин помага за предотвратяване на травма между уретралната лигавица, катетъра или медицинските устройства. Пациентът е отпуснат и ятрогенните наранявания, дължащи се на спастичност или безпокойство, са сведени до минимум. Lubragel осигурява оптимално смазване, докато локалният анестетик минимизира болката, а антисептичните свойства намаляват риска от инфекция.

    24,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Agapé Original Lubricant 30ml

    JO® AGAPÉ (произнася се ah-gah-pay) е личен лубрикант, предназначен да имитира естественото смазване на жената. Тази нова и подобрена формула на водна основа е без глицерин, гликол и парабени; идеален за хора, които се ръководят от съставките в своите покупки.

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Eroticx Silicone Based 100ml

    Неговата уникална формула гарантира пълно удоволствие от плъзгане заедно с изключително дълготрайна гладкост по време на полов акт – без изсушаване.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Porn Sperm 125ml

    Фалшива сперма за смазване, парти забавление или като добавка за игра на bukkake - за домашна или професионална употреба.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Магията на една карибска нощ обгръща вашите моменти на страст с Exotic Escape, новият масажен гел 2 в 1 с екзотичния аромат на южноамерикански плодове.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Anal Relaxing Lubricant 150ml

    Насладете се на удобно анално проникване с лубриканта Anal Relaxing от колекцията EasyGlide. Лубрикантът на водна основа е мек и гладък. Има леко обезболяващ ефект и е подходящ и за използване с презервативи.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy MaxSize Male Enhancement Cream 10ml

    Max Size® Cream е локална формула за мъже, която осигурява уникална трансдермална система за доставяне за бързо усвояване и незабавни резултати.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Вашите моменти на страст ще бъдат разпалени с нова енергия благодарение на Madagascar Sweetness, новият масажен гел 2 в 1 със сладък аромат на мадагаскарска ванилия и завладяващ затоплящ ефект. Изследван да благоприятства благосъстоянието, спокойствието и баланса, той има овлажняващо и омазняващо действие. Идеален за чувствени масажи на всички зони на тялото, благодарение на меката и копринена текстура.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Larger 75ml

    Каква е твоята мечта? По-голям пенис ли е? Ако да, тогава купете този крем и мечтата ви ще се сбъдне. Може дори да видите как пенисът ви става все по-голям! Необходимо е само търпение и ежедневно масажиране на крема в кожата на пениса, докато кремът се абсорбира.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    EasyGlide е висококачествена смазка на водна основа, произведена от сертифициран немски производител. Специалният, обезмаслен състав се отстранява лесно с вода и не оставя следи, дори и в страстни моменти. С консистенция, която се използва за кожата, не е лепкава, както и с отлични лубрикантни свойства и оптимално количество, EasyGlide е идеален за пълноценен и безгрижен секс.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you е медицински лубрикант на водна основа с висок добив за използване с латексови презервативи и с дълготрайни качества на плъзгане.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    JO® GELATO е ароматизиран личен лубрикант на водна основа, предназначен за подобряване на любовната игра и комфорт на интимността. Формулиран с помощта на чист растителен глицерин, този продукт осигурява удобно плъзгане с помощта на качествени съставки. Всеки ароматен профил е създаден около основа, която не съдържа захар, парабени и пропилей гликол за нежно плъзгане, което никога не е лепкаво или лепкаво и няма послевкус.

    24,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Ядливият лубрикантен гел на водна основа, който се предлага в избор от 5 изискани вкуса. Съставките се използват и в храната и следователно са подходящи за консумация. Свежият и плодов вкус на устните и езика прави оралния секс още по-приятен и интересен и за двамата партньори.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Със своето тройно масажиращо, овлажняващо и омазняващо действие, 98,1% натурални съставки и неустоимата сладост на аромата на диви ягоди, Wild Berries е перфектното сладко лакомство за всеки релаксиращ момент, който прекарвате заедно.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

    RUF Virgin Tight Vagina Cream е специално комбиниран масажен крем за жени, които желаят по-строг контрол върху своите сексуални контакти.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Готов за всичко Лубрикант на водна основа предлага дълготрайна хлъзгавост и овлажняващи качества за подобрена интимна игра и стимулация. Перфектният аксесоар за спалнята, нанесете много върху себе си, партньора си и играчките за допълнително гладко удоволствие.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Europharma E-Ph+ Sterile Lubricant е стерилен омокрящ гел. Този лубрикант е без мазнини, полупрозрачен и недразнещ. Също водоразтворим. Стерилният лубрикант Europharma E-Ph+ е особено подходящ за допълнително вагинално смазване.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Медицински лубрикант на водна основа с висок добив за използване с латексови презервативи и с дълготрайни качества на плъзгане. С добавка на масло от чаено дърво.

    17,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

    Многократно използваема, зареждаща се и лесна за почистване, Lube Tube™ е комплект тръби за дозиране на лубрикант, който ви позволява да смазвате с изключителна прецизност. За да достави пищно смазване точно на правилното място, Lube Tube™ има тънък корпус, заоблен връх и безшевно тяло. Всяка тънка тръба е снабдена с две примки за пръсти и лесно за използване бутало, които позволяват всяка от тях да контролира потока на лубриканта.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Виждали ли сте някога гланц за устни, който произвежда вибрационни вълни? Мислили ли сте някога, че гланцът за устни ще се появи в живота ви и ще ви накара да се насладите на оралния секс и целувките още повече?

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Лубрикантът на водна основа Kinx Silk Slix подобрява и допълва естественото омазняване на тялото ви за по-интензивна стимулация и по-добър секс. Този лубрикант на водна основа повишава комфорта, като прави интимността по-лесна и по-приятна.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Вашите моменти на страст ще бъдат още по-вълнуващи с Thai Passion, новият масажен гел 2 в 1 с аромат на ориенталски подправки.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Masturbator Special Rinser

    Този специален инструмент за изплакване на мастурбатора е ефективен и лесен за използване инструмент за почистване на камерата на вашия мастурбатор. Можете да замените душовата глава с този изплакител, който включва четка и пръскачка за по-дълбоко почистване.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Многократно се използва, зареждаща се и лесна за почистване, Lube Tube™ е комплект тръба за дозиране на лубрикант, който ви позволява да смазвате с изключителна прецизност. За да достави пищно смазване точно на правилното място, Lube Tube™ има тънък корпус, заоблен връх и безшевно тяло. Всяка тънка тръба е снабдена с две примки за пръсти и лесно за използване на бутало, позволява всяка от тях да контролира потока на лубриканта.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Медицинският лубрикант на водна основа има част от силикон, което означава, че има чудесна хлъзгава текстура и осигурява невероятно дълготрайно смазване. Прави кожата невероятно мека и гладка. Веган, без мирис и вкус. Не омазнява, лесно се отмива. Безопасен за използване с латексови консерванти.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Ексклузивните съставки на този крем стимулират притока на кръв, позволявайки по-плътна, по-здрава и по-дълга ерекция, която също продължава по-дълго. Нанесете обилно количество крем и масажирайте пениса старателно.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Flutschi Original 200ml

    Класическият лубрикант с аромат на амбра. Без парабени. Произведено в Германия. 200 ml туба.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Изключително ефективен интимен лубрикант на водна основа, без петна, екстремно намокряне, предпазващ от раздразнения и протриване.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

    Ако сте започнали деня си с желание за екшън, но той е приключил на една от най-лошите дати в историята, време е да си покажете много-много-много любов!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION има дългогодишен опит като водещ европейски производител на смазочни материали. Поради това беше много важно за компанията да разработи за пазара продукт, характеризиращ се с изключително щадящи кожата свойства.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Double Action Water-Based with Delay Lubricant 100ml

    Медицински лубрикант на водна основа със забавящ ефект. Осигурява допълнително смазване по време на полов акт. Икономичен, безцветен и без вкус. Не съдържа етерични масла – нежен за кожата.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули