×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти за жени

Обекти 193 до 224 от общо 429

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Уникален лубрикант на водна основа с маслени свойства. Много хлъзгав овлажняващ гел предотвратява протриването и протриването. Подходящ и за масаж.

    16,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Candy Shop H2O Cotton Candy Lubricant 60ml

    Новият JO H2O ароматизиран магазин за бонбони предлага набор от нови вкусове, които ще върнат всичките ви най-приятни спомени от тези дяволски сладки десерти, като същевременно ще подобрят любовната игра и интимността. Формулиран с чист глицерин на растителна основа и наситен с естествени ароматни екстракти, тази колекция ще насърчи вашата по-игрива страна, като същевременно ще примами вашата твърде важна палава страна! Без добавена захар или изкуствени подсладители също го прави безпроблемно допълнение, което ще пренесе магазина за бонбони във всяка спалня.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Вашата дупка може да се нуждае от малко грижи и да се възстанови, когато имате забавна игра. Mister B FIST Sensitive е точно лубрикантът за това! Това е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки или фистинг, което включва добавени възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направите изживяването ви по-гладко и по-приятно. Подхранвайте дупката си, докато й доставяте удоволствие с Mister B FIST Sensitive.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière е специфичен крем за кожа. Предназначен е за нанасяне в подмишниците, слабините или в кожата като цяло. Неговата изключителна формула може да позволи бърз и дълготраен ефект, който коригира разликите в тена на кожата, оставяйки я ярка и равномерна.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT XXL Busty Booster Cream 100ml

    Перфектно изграждащ крем за стимулиране на уголемяването на гърдите с уникална комбинация от съставки. Подходящ за ежедневна употреба, идеално се комбинира с упражнения за масаж на гърдите. За дълготраен ефект се препоръчва продължителна и ежедневна употреба.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Cannabis Relaxing Lubricant Hybrid 50ml

    Премиум S8 Cannabis Hybrid Lube е перфектната комбинация за потребители, които не искат да правят компромиси. Този продукт съчетава копринено мекото плъзгане на силиконов лубрикант с лесното почистване на формула на водна основа. И това не е всичко! Това решение за интимна грижа съдържа и специални съединения, извлечени от CBD, каквито се съдържат в канабиса. Известни със своите релаксиращи свойства, тези съединения ще ви улеснят в забавлението и ще ви помогнат да се отпуснете, когато сте напрегнати.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Премиум охлаждащият лубрикант на водна основа от S8 е перфектното съчетание с потребителите, търсещи безопасен за тялото, качествен лубрикант за подобряване на интимността и изглаждане на техните интимни приключения. Тази невероятна, дълготрайна формула от S8 е напълно без парабени, без фталати, без глутен, без сулфати, плюс това не съдържа добавени оцветители или силни консерванти за неустоима „естествена“ привлекателност.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Sperm 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Указания за употреба: Нанесете колкото желаете гел върху избраната от вас част от тялото и повторете толкова често, колкото желаете. Дръжте далеч от деца. Съхранявайте на хладно и тъмно място.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Lubricant е интимен лубрикант с изключително плътна и плъзгаща се текстура. Благодарение на тази специфична текстура, лубрикантът е особено подходящ за анална употреба. Лубрикантът има хидратиращ и овлажняващ ефект, който допълва естествената влажност на тялото. По този начин изпитвате повече комфорт и удоволствие по време на полов акт. С MALE Cobeco Anal Lubricant можете да се насладите още повече на аналното удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    BodyGliss Orgasm дава прекрасно, изтръпващо и чувствено усещане, което прави оргазмите по-бързи и по-интензивни. С лек пипер. Не съвсем разбира се, но стимулиращият гел от BodyGliss насърчава кръвообращението и по този начин по-бързо достигате до оргазъм.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur med Sensitive Glide 2ml 10 pack

    pjur®med SENSITIVE glide е специално разработен за много чувствителни лигавици в гениталната област. Този глицеринът, парабените и консервантите бяха умишлено пропуснати, за да може формулата да е възможно най-неутрална, като по този начин се осигурява максимална съвместимост с лигавиците.

    16,90 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Brazilian Balls Hot Effect 2 pack

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Anal Exxtreme Spray е особено подходящ за похотлив анален секс.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Numbing lube е обезболяващ лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    До момента ON INSANE е най-силният, най-интензивно възбуждащият личен овлажнител на пазара. Редица жени съобщават за усещане за движение вътре в тялото, плюс интензивно топло усещане около клитора. ON INSANE е за жени, които обичат интензивната възбуда и може да искат да го съчетаят с продуктите ON Arousal for Her за максимален ефект.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Clitoris Gel 100ml

    Усилете оргазма си с този високоефективен гел за стимулиране на клитора! Просто нанесете малка капка директно върху клитора и усетете усещане за топло изтръпване, прилив на кръв и дори увеличено вагинално смазване! Увеличете чувствителността си и се отпуснете!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата свята. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобното почистване на JO H2O на водна основа.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Комбинирайте интимните удоволствия и насладата с интимния и ядлив лубрикант AQUAglide на JoyDivision! Този лубрикант, със своя аромат и вкус на ванилия, отговаря на медицинските стандарти и ще зарадва вашите вкусови рецептори. Особено се препоръчва за орален секс, но е подходящ и за анално или вагинално проникване.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Wow! Blowjob Spray 10ml

    С формула с ментол и евкалипт, WOW! благоприятно симулира известния орален секс с евкалиптови сладки (напр. Halls). Много популярен в няколко части на света, оралният секс с бонбони от ментол и евкалипт предизвиква уникални усещания и удоволствия на тези, които го получават. ЕХА! трябва да се нанесе в устата секунди преди да доведе партньора до лудост!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Капки за клитор за по-голямо удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    GREASE - Няма невъзможни неща! Без болка няма победа. Нашата НОВА усъвършенствана първокласна смазка.

    132,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Този гел е на водна основа, така че дори табутата се изплъзват! Независимо дали сте експерт или начинаещ, изключително важно е да хидратирате зоната преди всяка анална игра. Този гел съдържа арника, лайка и алое вера, които повишават хидратацията и аналната еластичност, намалявайки триенето по време на проникване. Освен това има страхотен вкус и мирише...мммм кокос!

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    JO® GELATO е ароматизиран личен лубрикант на водна основа, предназначен за подобряване на любовната игра и комфорт на интимността. Формулиран с помощта на чист растителен глицерин, този продукт осигурява удобно плъзгане с помощта на качествени съставки. Всеки ароматен профил е създаден около основа, която не съдържа захар, парабени и пропилей гликол за нежно плъзгане, което никога не е лепкаво или лепкаво и няма послевкус.

    24,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur med Repair glide 2ml 10 pack

    pjur®med REPAIR glide е интимен личен лубрикант на водна основа с регенеративен хиалурон за суха и стресирана вагинална лигавица. Хиалуронът има способността да добавя големи количества вода и да осигурява по-добро от средното смазване. Хиалуронът позволява оптимална регенерация на кожата.

    16,90 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    BUTTR Fisting Cream е специален крем за анално проникване. Фистинг кремът е по-плътен от стандартните лубриканти, което прави проникването по-плавно. Той е нежен към кожата, остава гладък за дълго време и не съдържа парфюми. Големият съд улеснява по-нататъшното нанасяне на допълнителен лубрикант, така че трябва да се съсредоточите само върху удоволствието.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Mister B DOUBLE-F CREAM е лубрикантен крем на маслена основа. Богатата консистенция го прави идеален за фистинг, игра с вашите големи играчки и масажи. Запазвайки хлъзгав и гладък за дълго време, DOUBLE-F CREAM е перфектен както за редовни, така и за по-екстремни забавления.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Submerge 500ml

    Fist It Submerge е 100% чист петролно желе. Тъй като Fist-It Submerge е хидрофобен, той не се разпада във влажни условия и е особено подходящ за използване под душа или във ваната. Не изсъхва, което елиминира необходимостта от повторно нанасяне. Представете си, че вече няма нужда да прекъсвате удоволствието си!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 429

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули