×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти за мъже без вкус

Обекти 65 до 96 от общо 176

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Потопете се в невероятно усещане по време на любовна игра: Кристално чистият оригинален AQUAglide е медицински лубрикант, който осигурява дълготрайно, оптимално ниво на влага по време на интимен полов акт само с няколко капки. AQUAglide е най-известното и вероятно най-популярното смазочно масло на европейския пазар от 20 години.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    EasyGlide е висококачествена смазка на водна основа, произведена от сертифициран немски производител. Специалният, обезмаслен състав се отстранява лесно с вода и не оставя следи, дори и в страстни моменти. С консистенция, която се използва за кожата, не е лепкава, както и с отлични лубрикантни свойства и оптимално количество, EasyGlide е идеален за пълноценен и безгрижен секс.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crisco 1420g

    Криско: световноизвестната класическа мазнина за всички зеленчуци, позната и обичана от десетилетието заради своята алтернативна функция.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Осигурява идеалното количество смазване, независимо дали се използва със или без секс играчка!

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    MOJO H20 Anal Relaxing Glide е смесен с натурално карамфилово масло, за да осигури максимален комфорт и удоволствие, безопасно, без да изтръпва. Супер дебел за меко усещане. Безопасен за силиконови играчки! Без парабени, чист веган и безопасен за презервативи.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Ръчното триене и топлинната енергия на тялото трансформират крема в интензивно соло изживяване около 29-ия удар.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Силният течен вибратор е интимен унисекс гел, който създава силно стимулиращо усещане благодарение на силните вибрационни вълни. Позволява по-голямо удоволствие както при сексуалните отношения, така и уникално усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Jar 1000ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови консерванти. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Вашата дупка може да се нуждае от малко грижи и да се възстанови, когато имате забавна игра. Mister B FIST Sensitive е точно лубрикантът за това! Това е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки или фистинг, което включва добавени възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направите изживяването ви по-гладко и по-приятно. Подхранвайте дупката си, докато й доставяте удоволствие с Mister B FIST Sensitive.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Cannabis Relaxing Lubricant Hybrid 50ml

    Премиум S8 Cannabis Hybrid Lube е перфектната комбинация за потребители, които не искат да правят компромиси. Този продукт съчетава копринено мекото плъзгане на силиконов лубрикант с лесното почистване на формула на водна основа. И това не е всичко! Това решение за интимна грижа съдържа и специални съединения, извлечени от CBD, каквито се съдържат в канабиса. Известни със своите релаксиращи свойства, тези съединения ще ви улеснят в забавлението и ще ви помогнат да се отпуснете, когато сте напрегнати.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu XXL Cream Ginko & Ginseng & Japanese Mint 50ml

    Отидете за допълнителна дължина и обиколка с крема за пенис XXL! Масажирайте крема равномерно по цялата дължина на пениса. Нанасяйте крема за по-дълъг период от време за максимален ефект.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Lubricant е интимен лубрикант с изключително плътна и плъзгаща се текстура. Благодарение на тази специфична текстура, лубрикантът е особено подходящ за анална употреба. Лубрикантът има хидратиращ и овлажняващ ефект, който допълва естествената влажност на тялото. По този начин изпитвате повече комфорт и удоволствие по време на полов акт. С MALE Cobeco Anal Lubricant можете да се насладите още повече на аналното удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Brazilian Balls Hot Effect 2 pack

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Anal Exxtreme Spray е особено подходящ за похотлив анален секс.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Vigor Maximo XXL е масажен крем, съдържащ революционни активни съставки с изключителни еластични свойства. Когато се прилага редовно върху пениса, той може да увеличи обема и компактността. Този изцяло натурален продукт засилва действието на пръстите ви по време на масаж с активни дермо-опън съставки, които променят формата на пениса. Той осигурява ненадминат външен вид, като ви помага да постигнете перфектния си размер с течение на времето.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Numbing lube е обезболяващ лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Control 7ml

    Независимо дали изпитвате преждевременна еякулация или просто искате да издържите по-дълго в леглото, Bathmate Control ви позволява значително да забавите оргазма, като помага на вас и вашия партньор да имате по-дълготраен и по-приятен секс от началото до края.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата свята. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобното почистване на JO H2O на водна основа.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    STUDI 1001 FORTE е спрей за мъже, страдащи от преждевременна еякулация. Увеличете ерекцията, придобийте по-големи размери и направете вашите сексуални връзки по-дълготрайни. Принципът на този спрей е ефектът на сензорна релаксация и добра вазодилатация за постигане на по-голямо пълнене и по този начин по-голяма твърдост и по-добър външен вид с много възнаграждаващи резултати.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Mister B DOUBLE-F CREAM е лубрикантен крем на маслена основа. Богатата консистенция го прави идеален за фистинг, игра с вашите големи играчки и масажи. Запазвайки хлъзгав и гладък за дълго време, DOUBLE-F CREAM е перфектен както за редовни, така и за по-екстремни забавления.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    BUTTR Fisting Cream е специален крем за анално проникване. Фистинг кремът е по-плътен от стандартните лубриканти, което прави проникването по-плавно. Той е нежен към кожата, остава гладък за дълго време и не съдържа парфюми. Големият съд улеснява по-нататъшното нанасяне на допълнителен лубрикант, така че трябва да се съсредоточите само върху удоволствието.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Cobeco Clove Delay Gel със специална добавка на масло от карамфил, осигурява охлаждащ ефект върху кожата на пениса. Карамфилът се използва от векове като домашен лек, който помага за предотвратяване на преждевременна еякулация. Този уникален гел има подхранващ ефект и спомага за забавяне на еякулацията, благодарение на охлаждащия си ефект. С Cobeco Clove Delay Gel можете да се насладите на незабравими моменти по-дълго и изключително интензивно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Natural 100ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist it Natural 500ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine Maxturbo Masturbation Lubricant for Men 75ml

    MaxTurbo е интимен лубрикант на водна основа, създаден за личното удоволствие на мъжете. Той е дълготраен, не лепне, не оставя петна и го премахвате с просто изплакване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата празника. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобно почистване на JO H2O на водна основа.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Wild Stud Delay Spray Wild Stud Delay Spray Extra Strong е специален спрей с леко изтръпващ ефект, който помага за забавяне на преждевременната еякулация. Спреят е лесен за използване и намалява чувствителността на пениса, което води до по-дълги любовни сесии и др. сексуално удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 176

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули