×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

За чувствителна кожа

Обекти 65 до 96 от общо 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Допълнителен стимул за женското тяло: pjur WOMAN Aloe е личен лубрикант на водна основа с естествената съставка алое вера. Доставя ви повече удоволствие и се грижи допълнително за женската кожа. Растението алое вера се състои от 99 процента вода, която съхранява като прозрачен гел в листата си. Именно това придава на екстракта овлажняващ ефект и спомага за повишаване на еластичността на кожата.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    За много забавление около скитника!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Natural 100ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio 50ml

    Чиста природа!

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    BIOglide plus Ginseng - с изтръпващ свеж женшен. Версията с натурален женшен съчетава дълготрайно смазване и стимулиращ кръвообращението ефект със сертифицирани натурални компоненти.

    26,90 лв.

    19,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist it Natural 500ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Много жени откриват, че страданието от добавянето на лубрикант подобрява сексуалното им преживяване и тъй като много женит от малко сухота в различни моменти от менструалния си цикъл – съставът на лубриканта е напълно нормален.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Този специален личен лубрикант на водна основа за справяне с интензивни усещания по време на анален секс може да се използва и с всички играчки. Пантенолът има овлажняващ ефект. Лайката успокоява интимната зона.

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган личен лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живот и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION има дългогодишен опит като водещ европейски производител на смазочни материали. Поради това беше много важно за компанията да разработи за пазара продукт, характеризиращ се с изключително щадящи кожата свойства.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Познато и използвано от повече от 2000 години, алое вера е основната съставка на този интимен гел заради няколкото си полезни свойства, две от които много важни: висока хидратираща и тонизираща сила. Освен това осигурява облекчение и заздравяване на кожата, засегната от микро наранявания, причинени от триене. Действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел от алое вера, тъй като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    MELT – затоплящо плъзгащо средство, което съдържа интригуващо звучащ екстракт от кора „Cinnamomum Zeylanicum“, за разлика от други затоплящи плъзгачи, които могат да съдържат ментол, който е дразнещ, уникалната формула на Melt затопля кожата при контакт чрез естествено извлечен глицерин и екстракт от канела.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 3ml

    Деликатен и с лек аромат на пресни ягоди. Ако не сте любители на сладкото, вместо да предпочитате деликатен плодов вкус пред десерт, горещо препоръчваме да се поглезите и да опитате съблазнителните вкусове, предлагани от версията с диви ягоди. Направено с органична стевия

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живота и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Подхранва с хиалуронова киселина и пантенол!

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Уникален лубрикант на водна основа с маслени свойства. Много хлъзгав овлажняващ гел предотвратява протриването и протриването. Подходящ и за масаж.

    16,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Имайте страхотен безопасен и чист анален секс. Този супер плътен естествен антибактериален анален лубрикант съдържа естествена кора от гуава.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Human Lube 150ml

    Human Lube е прозрачен и ултра гладък интимен гел, който имитира текстурата и вискозитета на сексуалните лубриканти и слюнката. Формулиран с естествени екстракти от кафяви морски водорасли и лавандула, комбинирани с други съставки, той също насърчава изглаждането на кожата, като същевременно помага за облекчаване на вагиналната сухота и леките наранявания, причинени от триене. Дълготраен, нелепкав, лесен за почистване и измиване.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    Когато става въпрос за пързалки, които имат вкус и мирис на десерт, Соленият карамел е възможно най-близо до вас. С изкусителен сладък аромат, който е кремообразен и сладък, но с лек солен привкус, това е един от любимите в нашата колекция. Направено с органична стевия.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    О! HOLY MARY Cannabis Sliding Gel е лубрикант със затоплящ ефект със свойствата на растението Cannabis Sativa, богат на есенциални мастни киселини и се счита за естествен овлажнител. О! Holy Mary Cannabis Sliding Gel е създаден за допълнително плъзгане, дълготраен ефект, комбиниран с интензивна топлина за сенсибилизиране на ерогенните зони.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Woman Sensitive AnalEase се основава на иновативната формула Aqua Comfort на водна основа на Swede. Но тук Swede е добавил и няколко естествени активни вещества, които имат поддържащ ефект и помагат за предотвратяване на раздразнения и дискомфорт.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Waterbased lube е лубрикант на водна основа.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Woman Sensitive AnalEase се основава на иновативната формула Aqua Comfort на водна основа на Swede. Но тук Swede е добавил и няколко естествени активни вещества, които имат подхранващ ефект и помагат за предотвратяване на раздразнения и дискомфорт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    Уредът за почистване на играчки EasyGlide Sensitive е специално проектиран да почиства и защитава вашите играчки, за да можете да се наслаждавате безгрижно. Мощната формула е бърза и ефективна; просто напръскайте, избършете и готово! Препаратът за играчки не съдържа алкохол и е безопасен за всякакви материали, което го прави подходящ за ежедневна употреба.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant е ултра гъст естествен лубрикант на базата на алое, наситен с органични ботанически екстракти. Формулиран със същите съставки като Sliquid Organics Natural, ние добавяме двойно количество растителна целулоза, за да създадем плътен, луксозен гел.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Деликатен и с лек аромат на пресни ягоди. Ако не сте любители на сладкото, вместо да предпочитате деликатен плодов вкус пред десерт, ви препоръчваме да се поглезите и да опитате съблазнителните вкусове, предлагани от версията с диви ягоди. Направено с органична стевия.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    EasyGlide Sensitive е специално създаден за чувствителна кожа. Този лубрикант има формула на водна основа и се предлага в удобна бутилка. Подобрява комфорта на сексуалните дейности и възстановява естественото смазване на тялото. Този лубрикант е съвместим с презервативи от латекс от естествен каучук и всички видове играчки. Формулата е благоприятна за pH, веган и дерматологично тествана.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Медицински лубрикант на водна основа. Безопасен за употреба с латексови презервативи, подобрява смазването по време на полов акт, високоефективен и използва овлажняващ хиалурон и регенеративен пантенол за допълнително подхранване и защита. Освен това е водоразтворим, без мазнини, с неутрален вкус, без цвят и мирис.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Ако имате чувствителна кожа, използвайте лубрикант за чувствителна кожа. Mister B LUBE Sensitive има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но по-добър за чувствителна кожа. Всичко още хлъзгав и лесен за използване като нашия класически лубрикант, но с добавени оживителни вещества и възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да ви помогне да оживявате по-гладко и по-приятно.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Лубрикант против гъбични инфекции и HPV защита, съдържащ Caarrageean (морски водорасли) и антибактериален екстракт от кора на гуава. Това е вълнуващ пробив в смазочните материали.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Лайката е задължителна част от най-добрите продукти за грижа за кожата. Той има няколко полезни функции за кожата: противогъбични, антибактериални, антисептични и действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел Лайка, като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули