×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 33 до 64 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pjur Woman Vegan 30ml

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган личен лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живот и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    JO Anal H20 Warming е по-дебелият JO Anal H2O, който обичате, с възбуждащо затоплящо усещане. Изпитайте подобрено чувствено удоволствие с този лубрикант на водна основа, който започва да затопля при контакт.

    49,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Изключително ефективен интимен лубрикант на водна основа, без петна, екстремно намокряне, предпазващ от раздразнения и протриване.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel е идеален за използване при фистинг и анално проникване. Фистинг гелът е по-плътен от стандартните лубриканти, което прави проникването по-плавно. Формулата на водна основа прави този продукт подходящ за използване със силиконови секс играчки и презервативи от латекс. Фистинг лубрикантът може също да се изплакне с вода. Той е нежен към кожата, остава гладък за дълго време и не съдържа парфюми. Големият съд улеснява по-нататъшното нанасяне на допълнителен лубрикант, така че трябва да се съсредоточите само върху удоволствието.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Лубрикант от алое вера, на водна основа и съвместим със силиконови играчки. Glee е без мирис и вкус, запазвайки секса възможно най-истински.

    66,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Единственият Cool лубрикант на водна основа, който се използва точно като силикон. JO H2O Cool е копринения JO H2O, който обичате с изтръпващ взрив от Cool. Изпитайте подобрено усещане за удоволствие с нашия най-фин лубрикант на водна основа, сега наситен с френски ментол.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION има дългогодишен опит като водещ европейски производител на смазочни материали. Поради това беше много важно за компанията да разработи за пазара продукт, характеризиращ се с изключително щадящи кожата свойства.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Интимен лубрикант за повишаване на либидото при жените, повече опит и по-лесен оргазъм. Изключителен лубрикантен гел.

    49,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живота и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Потопете се в невероятно усещане по време на любовна игра: Кристално чистият оригинален AQUAglide е медицински лубрикант, който осигурява дълготрайно, оптимално ниво на влага по време на интимен полов акт само с няколко капки. AQUAglide е най-известното и вероятно най-популярното смазочно масло на европейския пазар от 20 години.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Медицинският лубрикант на водна основа има част от силикон, което означава, че има чудесна хлъзгава текстура и осигурява невероятно дълготрайно смазване. Прави кожата невероятно мека и гладка. Веган, без мирис и вкус. Не омазнява, лесно се отмива. Безопасен за използване с латексови презервативи.

    8,19 лв.

    4,09 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    EasyGlide е висококачествена смазка на водна основа, произведена от сертифициран немски производител. Специалният, обезмаслен състав се отстранява лесно с вода и не оставя следи, дори и в страстни моменти. С консистенция, която се използва за кожата, не е лепкава, както и с отлични лубрикантни свойства и оптимално количество, EasyGlide е идеален за пълноценен и безгрижен секс.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови консерванти. Указания за употреба: Нанесете колкото желаете гел върху избраната от вас част от тялото и повторете толкова често, колкото желаете. Дръжте далеч от деца. Съхранявайте на хладно и тъмно място.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Осигурява идеалното количество смазване, независимо дали се използва със или без секс играчка!

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Нашите хибридни продукти, със специално формулираните 2 в 1 водни и силиконови формули, съчетават всички предимства на лубриканта. В комбинация с нотка течност ще изпитате безпрецедентен ефект на плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    MOJO H20 Anal Relaxing Glide е смесен с натурално карамфилово масло, за да осигури максимален комфорт и удоволствие, безопасно, без да изтръпва. Супер дебел за меко усещане. Безопасен за силиконови играчки! Без парабени, чист веган и безопасен за презервативи.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Подхранва с хиалуронова киселина и пантенол!

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Jar 1000ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови консерванти. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Вашата дупка може да се нуждае от малко грижи и да се възстанови, когато имате забавна игра. Mister B FIST Sensitive е точно лубрикантът за това! Това е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки или фистинг, което включва добавени възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направите изживяването ви по-гладко и по-приятно. Подхранвайте дупката си, докато й доставяте удоволствие с Mister B FIST Sensitive.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Lubricant е интимен лубрикант с изключително плътна и плъзгаща се текстура. Благодарение на тази специфична текстура, лубрикантът е особено подходящ за анална употреба. Лубрикантът има хидратиращ и овлажняващ ефект, който допълва естествената влажност на тялото. По този начин изпитвате повече комфорт и удоволствие по време на полов акт. С MALE Cobeco Anal Lubricant можете да се насладите още повече на аналното удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    До момента ON INSANE е най-силният, най-интензивно възбуждащият личен овлажнител на пазара. Редица жени съобщават за усещане за движение вътре в тялото, плюс интензивно топло усещане около клитора. ON INSANE е за жени, които обичат интензивната възбуда и може да искат да го съчетаят с продуктите ON Arousal for Her за максимален ефект.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата свята. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобното почистване на JO H2O на водна основа.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Този лубрикант EasyGlide не съдържа глицерин и е на водна основа. Прозрачният немазен гел осигурява комфортно усещане и не изсушава лепкаво. Формулата е щадяща кожата (дерматологично и клинично тествана и прегледана), без вода и мазнини с оптимална pH стойност. Лубрикантът е бистър, без мирис и има неутрален вкус.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата празника. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобно почистване на JO H2O на водна основа.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    EROS преживяванията са просто перфектни. Произведено в Германия с дългогодишен опит и високи резултати.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Performance Water + Silicone 50ml

    Медицинският лубрикант на водна основа има част от силикон, което означава, че има чудесна хлъзгава текстура и осигурява невероятно дълготрайно смазване. Прави кожата невероятно мека и гладка. Веган, без мирис и вкус. Не омазнява, лесно се отмива. Безопасен за използване с латексови консерванти.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Numbing 500ml

    Fist It Numb е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    До момента ON INSANE е най-силният, най-интензивно възбуждащият личен овлажнител на пазара. Редица жени съобщават за усещане за движение вътре в тялото, плюс интензивно топло усещане около клитора. ON INSANE е за жени, които обичат интензивната възбуда и може да искате да съчетаете с продуктите ON Arousal for Her за максимален ефект.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули