×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Стимулиращи гелове за жени

Обекти 97 до 128 от общо 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Lady Dream е стимулиращ гел за зоната на женския клитор, който трябва да се прилага преди секс. Lady Dream повишава желанието и сексуалното удоволствие, както и честотата и интензивността на оргазмите. Това е безопасен и практичен гел за всички жени. Основната му съставка, L-аргинин, е аминокиселина, която стимулира притока на кръв към женската генитална област, което води до повишена сексуална стимулация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Unisex Stimulator 15ml

    Унисекс течният вибратор е интимен гел, който създава стимулиращи усещания и ефект на изтръпване поради вибрационни вълни. Позволява по-голямо удоволствие както при сексуалните отношения, така и уникално усещане.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Добавете сензационен обрат към вашата интимна игра с Electra Cooling Clitoral Gel от S8. Този първокласен гел има нежен охлаждащ ефект, когато се нанесе върху желаната зона, карайки вашите горещи точки да изтръпват и пулсират с чиста, страстна наслада!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Warming 15ml

    Интимен подсилващ гел за нея, който помага на чувственото удовлетворение с нежно пулсиращо усещане върху кожата. Уникалната формула показва повишената възбуда и засилва чувствителния отговор.

    57,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva ON Arousal Oil Hemp Single Use Ampoule 4ml

    ON Hemp е уникален продукт за интимен контакт с коноп, който прави зеления още по-вълнуващ.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    G, How I Adore you е нов, вълнуващ подобряващ гел, който помага на жените да намерят собствената си g-точка и да се насладят на повече оргазми в G-точката!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Вече е наличен най-пълният течен вибратор. Носи вълни от затоплящи, пулсиращи и вибриращи усещания за повече от 30 минути. Продуктът е унисекс и може да се използва за проникване, мастурбация, целувки, а също и орален секс поради невероятния си аромат на канабис.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Открийте магията на вибриращия лубрикант Amoréane Med и неговите вълнуващи свойства, които ви карат да вибрирате в най-интимните си моменти, благодарение на естествената му формула, която използва активни екстракти от растения от тропическите гори на Амазонка. Основните му съставки са растението джамбу (мощна съставка в билковата медицина) и сок от алое вера.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Viva Cream 10ml

    Viva Cream®... Най-накрая продукт, създаден за жени - от жени.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Вълнуващ гел със свойства на растения от Амазонка и с аромат на джин тоник, който може да насърчи интензивен ефект от вибрация, пулсация и топлина, позволявайки по-интензивни оргазми и усещания, неизследвани досега. Продукт, разработен за него и нея. Нанесете малко количество върху интимната зона и леко масажирайте. Не забравяйте да пазите далеч от светлина и топлина. В случай на дразнене, спрете употребата и потърсете медицинска помощ.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • High On Love Stimulating O Gel 30ml

    Невероятно гладка и луксозна! HighOnLove™ O Gel е смесица от всички естествени съставки с първокласно масло от конопено семе, направено, за да даде ново значение на любовта. Тази хармонична смес на водна основа ще ободри всяко плъзгащо се движение, което ще го направи по-приятно от докосването и в крайна сметка ще ви даде това климатично изживяване, което сте чакали! 100% натурален. Произведени в малки размери, за да гарантират най-високо качество.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • YESforLOV Couples Elixir Female Pleasure & Male Performance 30ml

    Първият оргазмен гел за двойки. Изящното усещане за топло и студено ще засили вашата интимност чрез засилване на възбудата на клитора и удължаване на удоволствието за пениса. Ефективността и удоволствието се увеличават и засилват.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Clitoral Arousal Serum 13ml

    Искаме да поставим клитора ви на картата и да привлечем вниманието към него, като ви държим фокусирани по време на соло-удоволствие или секс маратон с вашия партньор. Липсата на усещане може да бъде реалност за собствениците на вулва и този възбуждащ серум повишава чувствителността и привлича вниманието към вулвата и клитора.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    JO Стимулиращият клитора гел е перфектното чувствено подобрение за жените. С приятно изтръпване, което започва при контакт, JO Clitoral Gel е уникално формулиран, за да засили вашето интимно усещане и удовлетворение.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Добре дошли на вашето СЛЕДВАЩО ЕКСТРЕМНО ИЗЖИВЯВАНЕ!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Kiss Clitoris Gel 30ml

    Ако страдате от намалена чувствителност на клитора, опитайте този Kiss Clitoral Gel. Със специални съставки за възстановяване на чувствителността и по-пълноценен сексуален живот. Подходящ и за самостоятелна игра. Безопасен за употреба и препоръчан от сексолози.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Веган гел с активни съставки от амазонски растения и с вкусен аромат на кокос, който може да осигури интензивна вибрация, пулсация и загряващ ефект. Може да изпитате по-интензивни оргазми и усещания, непознати досега.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Cotton Candy Tingling Effect Gel 15ml

    Cotton Candy е изтръпващ гел с приятен сладък аромат и вкус на захарен памук. Формулата съдържа активни съставки от амазонски растения, които осигуряват интензивна вибрация, пулсация и възхитителен затоплящ ефект.

    66,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Janell Milano Oleogel Natural Stimulating Gel CBD Based 15ml

    Ние, жените, заслужаваме удоволствие и любов на всяка възраст, не сте ли съгласни? Ако е така, този естествен интимен олеогел от Janell, произведен в Италия без хормони и естрогени, е и за вас. За удоволствие на всички нас и за разчупване на табутата, защото всеки от нас е способен да открие вътрешната си красота. Да се чувстваш добре означава да не пренебрегваш любовта към тялото и интимността си. За ВСИЧКИ жени се роди Джанел.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    Luxuria Bio Liquid Vibratoris е ултра-стимулиращ гел с вибриращ ефект, формулиран с напълно натурални съставки. Неговата иновативна, напълно екологична формула използва растителни екстракти, за да осигури на интимната ви зона наелектризиращ ефект, който повишава възбудата и ви дава много интензивни и продължителни оргазми. Идеален за осигуряване на интензивна стимулация и повишаване на удоволствието.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Cooling 15ml

    Интимен подсилващ гел за нея, който подобрява чувственото удовлетворение с нежно пулсиращо усещане върху кожата. Уникалната формула насърчава повишената възбуда и засилва чувствения отговор.

    57,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Clit me On е спрей за възбуждане на клитора с вкусен аромат на червени плодове, който осигурява интензивен вибриращ, пулсиращ и затоплящ ефект. Неговите активни съставки от амазонски растения повишават чувствителността на клитора, което може да осигури по-интензивни оргазми.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml 50 pack

    Swiss Navy® Sensual Arousal Lubricant е идеален за двойки. Тази уникална формула има способността да подсилва и подобрява, както и да възбужда и удовлетворява нея - за невероятно изживяване! Удоволствие и усещане за двамата партньори в една бутилка.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eromed Libi Spray 50ml

    Нямате желание за близък план? Лоши спомени от последния път? Промени го! Позволете си да бъдете доведени до оргазми, каквито не сте имали досега! Позволете на мъжа да ви отведе до самия връх на женското удоволствие! Не забравяйте, че от вашето либидо зависи много повече, отколкото предполагате! Благосъстоянието, настроението и, следователно, житейските и професионалните успехи зависят от вашето либидо!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • High on Love Diamond Stimulating O Gel 20ml

    Невероятно гладък и луксозен, HighOnLove® Stimulating O'Gel е комбинация от натурални съставки с първокласно масло от конопено семе, предназначено да направи всяко плъзгане и докосване по-вълнуващо, извеждайки кулминацията ви на следващото ниво.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Вдъхновен от силата на богините войни от скандинавската митология, Valkiria е гел за усилване на оргазма, който засилва и повишава чувствителността по време на интимни отношения.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibio Wake Stimulating Gel 30ml

    Възбуждащ гел с канела и джинджифил, на водна основа и съвместим със силиконови играчки.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    Luxuria Bio Warming Gelis е женствен стимулиращ топлинен гел, формулиран с напълно натурални съставки. Неговата иновативна екологична формула използва растителни екстракти, за да осигури на вашата интимна зона топлинен ефект, който повишава чувствителността и засилва стимулацията, подобрявайки удоволствието, така че можете да постигнете по-интензивни оргазми.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Дайте си точно това, от което се нуждаете, за да наберете желанието си и да освободите либидото си.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eromed Libi Gel 100ml

    Борите се с понижено сексуално желание? Тогава интимен гел LibiGel е за вас! Благодарение на него отново ще почувствате прилив на еротична енергия и ще искате да се сближите. За да постигнете мега оргазъм е достатъчно да намажете интимните места преди полов акт. Сегашното недоволство от секса ще бъде забравено. LibiGel ще ви въведе в едно напълно ново измерение на секса. Това ще окаже голямо влияние върху ежедневието ви.

    41,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Clit me On е спрей за възбуждане на клитора с вкусен вкус на мента, който осигурява интензивен вибриращ, пулсиращ и затоплящ ефект. Неговите активни съставки от амазонски растения повишават чувствителността на клитора, което може да осигури по-интензивни оргазми.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Action Stimulation Gel Relax Intimate Gel 30ml

    Охлаждащ, щадящ кожата анален релаксиращ концентрат, който релаксира за най-кратко време.

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули