×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти полов акт

Обекти 129 до 160 от общо 370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Оригиналният AQUAglide Massage + Glide е медицинският SPA 2 в 1 масажен и лубрикантен гел за чувствени преживявания на цялото тяло. За всички, които го харесват без аромат!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    Силиконов лубрикант EasyGlide. Идеален за масажи. За разлика от лубрикантите на водна основа, силиконовите лубриканти не изсъхват бързо.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you е медицински лубрикант на водна основа с висок добив за използване с латексови презервативи и с дълготрайни качества на плъзгане.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Неутралният лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и е перфектният избор за естествено удоволствие: без ефекти, без трикове, просто усещания без триене в основата на вашето удоволствие. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Вагиналният овлажнител Durex Sensilube е на второ място след природата, когато чувствате нужда от допълнително вагинално смазване, за да облекчите дискомфорта си.

    32,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Ядливият лубрикантен гел на водна основа, който се предлага в избор от 5 изискани вкуса. Съставките се използват и в храната и следователно са подходящи за консумация. Свежият и плодов вкус на устните и езика прави оралния секс още по-приятен и интересен и за двамата партньори.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Cherry - Със завладяваща, естествена нотка на череша, вашите вкусови рецептори ще бъдат стимулирани благодарение на вкусния за храна аромат на череша. Версията с естествен аромат и аромат на череша комбинира дълготрайно смазване със сертифицирани натурални компоненти.

    32,90 лв.

    18,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Със своето тройно масажиращо, овлажняващо и омазняващо действие, 98,1% натурални съставки и неустоимата сладост на аромата на диви ягоди, Wild Berries е перфектното сладко лакомство за всеки релаксиращ момент, който прекарвате заедно.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LOAD 1000ml

    Mister B LOAD е хибридна смазка, перфектна комбинация от вода и силикон. Силиконите в Mister B LOAD осигуряват копринено мек и дълготраен ефект, водата гарантира лесно отмиване. 100% съвместим с презерватив и безопасен за секс играчка с всички материали, включително силикон, латекс, стъкло, метал, гума, неопрен, плат и др. Освен това не оставя петна и ще омекоти кожата ви. Ето защо Mister B LOAD е универсален личен лубрикант, който може да се използва за всеки повод, независимо дали е да удължите любовта си, да подобрите играта с играчи или да създадете сесиите си по мастурбация по-добри.

    199,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Нашият естествен лубрикант, наситен с екстракти от морски водорасли. Sliquid Oceanics е най-новото допълнение към фамилията продукти на Sliquid Organics и извежда инфузията на органични ботанически екстракти на съвсем ново ниво с добавянето на естествени екстракти от морски водорасли.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Силиконов лубрикант EasyGlide. Идеален за масажи. За разлика от лубрикантите на водна основа, силиконовите лубриканти не се изсъхват бързо.

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 240ml

    Лубрикант против гъбични инфекции и HPV защита, съдържащ Caarrageean (морски водорасли) и антибактериален екстракт от кора на гуава. Това е вълнуващ пробив в смазочните материали.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman 10ml

    pjur® Woman е специално създаден за жени, съобразен с техника комфорт, удоволствие и чувство.

    8,19 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide ягода – Със съблазнително-сладка нотка на ягода, вашите вкусови рецептори ще бъдат стимулирани благодарение на аромата на ягода, подходящ за храна. Вариантът с естествен аромат и вкус на ягода, съчетава дълготрайни свойства със сертифицирани естествени компоненти.

    32,90 лв.

    18,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Медицински лубрикант на водна основа с висок добив за използване с латексови презервативи и с дълготрайни качества на плъзгане.

    11,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Готов за всичко Лубрикант на водна основа предлага дълготрайна хлъзгавост и овлажняващи качества за подобрена интимна игра и стимулация. Перфектният аксесоар за спалнята, нанесете много върху себе си, партньора си и играчките за допълнително гладко удоволствие.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swede Fruity Love Lubricant Sweet Raspberry Rhubarb 50ml

    Комплектът на Swede е да разработи напълно естествена и безопасна формула, без да прави компромис с техните най-важни критерии: гладко и дълготрайно омазняване, меко и нежно усещане върху кожата, безопасно консервативно, недразнещо, pH-балансирано, на водна основа и лесно за използване изплакнете.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Изключително висококачествен гел за масаж и плъзгане, който се отличава с по-дълги и прилепващи масажни и лубрикантни свойства. Прави кожата кадифено мека и овлажнява.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Лубрикант на водна основа с комфортен смазващ ефект, специално за интензивен анален секс.

    22,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Оригиналният AQUAglide Massage + Glide е медицинският SPA 2 в 1 масажен и лубрикантен гел за чувствени преживявания на цялото тяло. Насладете се на свежия, лек аромат на идентична с природата лимонена трева.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Hydra е първокласна, без парабени, без глицеринова формула на водна основа, смесена с естествена растителна целулоза. Засилва усещането за удоволствие, придавайки копринена гладкост на всички интимни преживявания.

    74,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml

    Търсите универсална и висококачествена смазка, която никога няма да ви разочарова? Напълно ви разбираме, ние също търсихме такава смазка, но не можахме да я намерим, така че в крайна сметка създадохме нашата собствена. Представяме ви SuperLove Natural Waterbased Lubricant, лубрикант от магазин SuperLove, така че се запознайте с него и научете повече за него!

    3,19 лв.

    1,59 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Оригинална течност AQUAglide – единствената течност на водна основа.

    49,90 лв.

    26,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Woman Sensitive се основава на иновативната формула Aqua Comfort на водна основа на Swede с няколко естествени активни вещества, които имат поддържащ ефект във вагиналната област и помагат за намаляване на раздразненията и дискомфорта.

    36,90 лв.

    22,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Sensation е стимулиращ естествен лубрикант на базата на алое. Той се влива с органични ботанически екстракти, както и с активната съставка, хранителен ментол. Organics Sensation е предназначен да повиши чувствителността и да осигури дълбоко, приятно усещане по време на употреба. Тази стимулираща формула се охлажда и се затопля с триене. Усещането е интензивно и е предназначено за тези, които искат да добавят допълнителна стимулация към едно вече приятно изживяване. Вискозитетът на Sliquid Organics Sensation е идентичен на Sliquid Organics Natural и имитира естествената лубрикация на тялото ви.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman 30ml

    pjur® Woman е специално създаден за жени, съобразен с техника комфорт, удоволствие и чувство.

    17,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel може безопасно да се използва при полови контакти благодарение на естествените си билкови съединения.

    11,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Търсете универсална и висококачествена смазка, която никога няма да ви е разочарова? Напълно ви разбираме, ние също търсихме такава смазка, но не можехме да я намерим, така че в крайна сметка създадохме нашата собствена. Представяме ви SuperLove Natural Waterbased Lubricant, лубрикант от магазин SuperLove, така че се запознайте с него и научете повече за него!

    11,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Europharma E-Ph+ Sterile Lubricant е стерилен омокрящ гел. Този лубрикант е без мазнини, полупрозрачен и недразнещ. Също водоразтворим. Стерилният лубрикант Europharma E-Ph+ е особено подходящ за допълнително вагинално смазване.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Търсите първокласен персонален лубрикант на водна основа с нещо изключително специално? Тогава не търсете повече от pjur AQUA Panthenol!

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Този EasyGlide Natural е лубрикант на естествена основа, който не дразни интимните части. Формулата е щадяща кожата (дерматологично и клинично тествана и прегледана), без вода и мазнини с оптимална pH стойност. Лубрикантът на водна основа е бистър, без мирис и има неутрален вкус.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Медицински лубрикант на водна основа с висок добив за използване с латексови презервативи и с дълготрайни качества на плъзгане. С добавка на масло от чаено дърво.

    17,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули