×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти с помпа

Обекти 65 до 96 от общо 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Oral Joy Strawberry дава повече забавление и удоволствие по време на орален секс с този чувствен и вкусен гел. Oral Joy Strawberry има повече вкус. Този мек и лесно разнасяем гел има чувствен аромат на ягода и е специално за всеки, който иска да изпита повече забавление и удоволствие по време на орален секс. Нанесете Oral Joy Strawberry върху интимните зони и изпитайте засиления еротичен ефект върху вас и вашия партньор.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Вече е наличен най-пълният течен вибратор. Носи вълни от затоплящи, пулсиращи и вибриращи усещания за повече от 30 минути. Продуктът е унисекс и може да се използва за проникване, мастурбация, целувки, а също и орален секс поради вкусния вкус на ягода.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière е специфичен крем за кожа. Предназначен е за нанасяне в подмишниците, слабините или в кожата като цяло. Неговата изключителна формула може да позволи бърз и дълготраен ефект, който коригира разликите в тена на кожата, оставяйки я ярка и равномерна.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Познато и използвано от повече от 2000 години, алое вера е основната съставка на този интимен гел заради няколкото си полезни свойства, две от които много важни: висока хидратираща и тонизираща сила. Освен това осигурява облекчение и заздравяване на кожата, засегната от микро наранявания, причинени от триене. Действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел от алое вера, тъй като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Boy Butter Original е лубрикант на маслена основа, състоящ се от две мощни, но нежни съставки: кокосово масло и смес от органичен силикон. Съставките са хомогенизирани като истинско масло и крайният резултат е личен лубрикант, който ще издържи толкова дълго, колкото всички синтетични или силиконови лубриканти, но се отмива само с вода, както от кожата, така и от тъканта.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Нашите хибридни продукти, със специално формулираните 2 в 1 водни и силиконови формули, съчетават всички предимства на лубриканта. В комбинация с нотка течност ще изпитате безпрецедентен ефект на плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Дермокозметичен гел за грижа за вашия бюст. BraUP гелът, благодарение на патентования PEARL & VOLUPLUS ™ състав, допълнително обогатен с екстракт от невен, водорасли и d-лимонен, ефективно възстановява правилния контур и форма на гърдите чрез повдигане срещу гравитацията.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Оригинална течност AQUAglide – единствената течност на водна основа.

    32,90 лв.

    18,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Дори ако аналната област е много чувствителна, тя не реагира на стимулация толкова бързо, колкото гениталиите. Гръцката целувка е един от малкото стимуланти за анилингус. Формулата му с мента може да предизвика усещане за затопляне в аналната област и индивидуално да повиши чувствителността при орален полов акт. С изключително свеж вкус за взаимно забавление.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    До момента ON INSANE е най-силният, най-интензивно възбуждащият личен овлажнител на пазара. Редица жени съобщават за усещане за движение вътре в тялото, плюс интензивно топло усещане около клитора. ON INSANE е за жени, които обичат интензивната възбуда и може да искат да го съчетаят с продуктите ON Arousal for Her за максимален ефект.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    S8 вагинален крем има двойно действие, подмладяваща формула. Кофеинът забавя стареенето на кожата и стяга вагиналната област, докато липопептидите стимулират кръвообращението за повишена чувствителност и оргазъм. Съхранявайте на хладно и сухо място.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Нова колекция 2 в 1 лубриканти и масаж HOT ефект. Вкусове за всеки вкус. Без захар или парабени, идеален за всички ерогенни зони: зърна, шия ...

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    EROS преживяванията са просто перфектни. Произведено в Германия с дългогодишен опит и високи резултати.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Тъй като населението застарява, има голяма нужда от налични продукти, които могат да облекчат симптомите на стареенето и да допринесат за по-голяма лична интимност. Силиконовият личен лубрикант е перфектният продукт, който може да направи това.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Лубрикантът наистина има значение за анален секс и също толкова важно е да получите правилния вид лубрикант. Тъй като анусът няма естествена лубрикант, аналната лубрикант трябва да е по-гъста и по-дълготрайна от стандартните опции за лубрикант. Специално формулирахме този лубрикант, за да бъде идеален за анален секс, със супер гъста формула на водна основа, което го прави идеален за всякакъв вид анална игра с играчки или партньори.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Sensitive 200ml

    Вашата дупка може да се нуждае от малко грижи и възстановяване, когато имате забавна игра. Mister B FIST Sensitive е точно лубрикантът за това! Това е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки или фистинг, което включва добавените възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направи изживяването ви по-гладко и по-приятно. Подхранвайте дупката си, докато й доставяте удоволствие с Mister B FIST Sensitive.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Издържайте по-дълго в правенето на любов с качествения S8 Delay Gel! Тази първокласна формула съдържа дерматологично тествани съставки, които помагат за забавяне на кулминацията без загуба на усещане, позволявайки по-дълги сесии на интимна игра.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Вече е наличен най-пълният течен вибратор. Носи вълни от затоплящи, пулсиращи и вибриращи усещания за повече от 30 минути. Продуктът е унисекс и може да се използва за пенетрация, мастурбация, целувки, а също и орален секс поради вкусния вкус на водка.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Вече е наличен най-пълният течен вибратор. Носи вълни от охлаждащи, пулсиращи и вибриращи усещания за повече от 30 минути. Продуктът е унисекс и може да се използва за проникване, мастурбация, целувки, а също и орален секс поради вкусния си ментов вкус.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Нанесете този гел на силиконова основа, където желаете, и масажирайте нежно.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Лайката е задължителна част от най-добрите продукти за грижа за кожата. Той има няколко полезни функции за кожата: противогъбични, антибактериални, антисептични и действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел Лайка, като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Кой мъж не иска допълнително време? Lasts е продукт, направен от естествени активни вещества, който удължава ерекцията и забавя еякулацията, увеличавайки максимално удоволствието. Основните съставки са екстракт от карамфил и мента.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Интимен лубрикант с аромат на малина, подходящ за интимни / еротични масажи или класически полов акт. На водна основа - не цапа. Използването на леко затопляне увеличава изживяването.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Добавете сензационна топлина към вашата интимна игра с Spark Warming Clitoral Gel от S8. Този първокласен гел има нежен загряващ ефект, когато се нанесе върху желаната област, карайки вашите горещи точки да изтръпват и пулсират с чиста, страстна наслада! Усилете своя оргазъм и се насладете на максимална стимулация с тази качествена, безопасна за тялото формула.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

    S8 вагинален гел е с подмладяваща формула и съдържа Танин и Червени водорасли, които имат лифтинг ефект и стягат вагиналната зона. Съхранявайте на хладно и сухо място.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Cobeco Bio Natural Lubricant е интимен лубрикант на водна основа със 100% натурални и вегански съставки, които са меки за кожата. Лубрикантът не съдържа синтетични аромати, оцветители или аромати и е сертифициран от BDiH като 100% натурален според "Стандарта за естествени продукти". Cobeco Bio Natural Lubricant има хидратиращ и овлажняващ ефект и допълва естествената влажност на тялото, за по-естествен комфорт по време на полов акт.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Добавете сензационен обрат към вашата интимна игра с Electra Cooling Clitoral Gel от S8. Този първокласен гел има нежен охлаждащ ефект, когато се нанесе върху желаната зона, карайки вашите горещи точки да изтръпват и пулсират с чиста, страстна наслада!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки. Този веган лубрикант не съдържа синтетични аромати, оцветители и консерванти. Бутилката и опаковката са направени от рециклирана и биоразградима пластмаса. Този лубрикант е подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma CC Fabulous Breasts Cream 60ml

    CC Fabulous Breasts Cream е изключителен крем, който повдига и стяга гърдите по уникален начин. Натуралните съставки подобряват еластичността на кожата и имат подхранващ ефект, което прави кожата по-здрава. Гърдите изглеждат по-стегнати и имат по-хубава форма с по-пълно впечатление. CC Fabulous Breasts Cream подобрява вашите естествени извивки.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Подобрете вашите анални приключения с този гъст, охлаждащ анален гел, формулиран от комбинация от подходящи за вегани съставки.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Mega Power Anal 250ml

    EROS преживяванията са просто перфектни. Произведено в Германия с дългогодишен опит и високи резултати.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули