×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Охлаждащи и загряващи лубриканти

Обекти 33 до 64 от общо 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    JO Anal H20 Warming е по-дебелият JO Anal H2O, който обичате, с възбуждащо затоплящо усещане. Изпитайте подобрено чувствено удоволствие с този лубрикант на водна основа, който започва да затопля при контакт.

    49,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Единственият Cool лубрикант на водна основа, който се използва точно като силикон. JO H2O Cool е копринения JO H2O, който обичате с изтръпващ взрив от Cool. Изпитайте подобрено усещане за удоволствие с нашия най-фин лубрикант на водна основа, сега наситен с френски ментол.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Hot liquid vibrator е интимен унисекс гел с аромат на бита сметана, който създава стимулиращи усещания благодарение на горещия ефект и вибрационните вълни. Позволява по-голямо удоволствие както при сексуалните отношения, така и уникално усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Waterglide Cooling 300ml

    С висок вискозитет, богата текстура и изтръпващ охлаждащ ефект, вие ще изпитате изцяло нова чувственост. Освежаващият ментов аромат и матов вид, с блестящи частици, които лесно се отмиват, без да оставят следи, обогатяват всяка интимна среща.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    EasyGlide е висококачествена смазка на водна основа, произведена от сертифициран немски производител. Специалният, обезмаслен състав се отстранява лесно с вода и не оставя следи, дори и в страстни моменти. С консистенция, която се използва за кожата, не е лепкава, както и с отлични лубрикантни свойства и оптимално количество, EasyGlide е идеален за пълноценен и безгрижен секс.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    MELT – затоплящо плъзгащо средство, което съдържа интригуващо звучащ екстракт от кора „Cinnamomum Zeylanicum“, за разлика от други затоплящи плъзгачи, които могат да съдържат ментол, който е дразнещ, уникалната формула на Melt затопля кожата при контакт чрез естествено извлечен глицерин и екстракт от канела.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Открийте този SKYN Excite стимулиращ гел за мъже, най-добрата иновация в удоволствието! Това творение ще се превърне в тайната, която всеки мъж иска да има под ръка. Този еликсир на удоволствието е специално създаден за мъже и по-специално за зоната на пениса. Увеличава възбудата, като същевременно засилва оргазмите за безпрецедентна експлозия от екстаз.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Първокласният затоплящ лубрикант на водна основа от S8 е идеалното решение за потребителите, които търсят безопасен за тялото, качествен лубрикант за подобряване на интимността и изглаждане на техните интимни приключения.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Премиум S8 Waterbase Anal Lubricant предлага снизходително, дълготрайно плъзгане; идеален за палави задни приключения!

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Няколко капки Thor, огнен гел, нанесени върху ерогенните зони са достатъчни, за да запалят усещане за топлина, което постепенно нараства в експлозия от усещания.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Премиум охлаждащият лубрикант на водна основа от S8 е перфектното съчетание с потребителите, търсещи безопасен за тялото, качествен лубрикант за подобряване на интимността и изглаждане на техните интимни приключения. Тази невероятна, дълготрайна формула от S8 е напълно без парабени, без фталати, без глутен, без сулфати, плюс това не съдържа добавени оцветители или силни консерванти за неустоима „естествена“ привлекателност.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Преборете жегата с хладен ментолов лосион!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Капки за клитор за по-голямо удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    Satisfyer Gentle Warming е лубрикант, специално създаден да отговори на нуждите на жената и по този начин да изведе нейното удовлетворение на съвсем ново ниво. Лубрикантът е идеалната подкрепа за експлозивни оргазми, от които не можете да се наситите. Можете да го закупите в размер от 150 ml, който благодарение на своята ефективност стига за дълъг период от време, но също така е идеалният размер за движение.

    41,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Orgasm Drops Intense е формулиран, за да осигури засилени ефекти на усещане за затопляне и чувствителност на клитора, насърчавайки екстремна възбуда на клитора и завладяващи оргазми. Неговият богат сладък мек вкус на червена ябълка беше благоприятстван от пробива на тази нова формула: Orgasm Drops Intense не съдържа етерично масло от карамфил, така че няма следи от характерния вкус на карамфил.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Fresh Stimulator 15ml

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Черпейки вдъхновение от тропическата привлекателност на класическите коктейли, Dual Vibe! Sex On The Beach внася нотка изтънченост в интимните моменти. Неговият добре изработен коктейлен аромат Sex On The Beach е предназначен да дразни вкусовите пъпки, докато по-мекият, но много задоволителен вибрационен ефект добавя допълнителен слой вълнение към оралния секс, което го прави по-удобен и приятен.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Vortex Gel Cooling Effect 30ml

    Vortex Gel Cooling Effect е стимулиращ гел за зоната на женския клитор, който трябва да се прилага преди секс. Vortex gel е специално създаден за повишаване на женското сексуално удоволствие и чувствителността на интимните части, увеличаване на желанието и сексуалното удоволствие, както и честотата и интензивността на оргазмите. Това е безопасен и практичен гел за всички жени.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Единственият Cool лубрикант на водна основа, който се усеща точно като силикон. JO H2O Cool е копринения JO H2O, който обичате с изтръпващ взрив от Cool. Изпитайте подобрено чувствено удоволствие с нашия най-фин лубрикант на водна основа, сега наситен с френски ментол.

    24,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 0660230 50ml

    Just Play еротичен гел Heat Wave за интензивни масажи на цялото тяло с това малко нещо допълнително! Съдържащият се глицерин свързва водата и заедно с триенето на кожата по време на масажа осигурява приятно усещане за топлина, което може да се засили дори с леко дишане върху нея. Дори малко количество гарантира дълготрайно изживяване при плъзгане. Не съдържа масло и не омазнява.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Just Play еротичен гел Heat Wave за интензивни масажи на цялото тяло с гореща допълнителна тръпка!

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Lady Dream е стимулиращ гел за зоната на женския клитор, който трябва да се прилага преди секс. Lady Dream повишава желанието и сексуалното удоволствие, както и честотата и интензивността на оргазмите. Това е безопасен и практичен гел за всички жени. Основната му съставка, L-аргинин, е аминокиселина, която стимулира притока на кръв към женската генитална област, което води до повишена сексуална стимулация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Warm Lubricant е интимен лубрикант на водна основа с приятно затоплящ ефект върху кожата. Затоплящият ефект стимулира най-чувствителните части на тялото и се разнася лесно, за да се заредите с възбуждащо настроение. Този лубрикант допълва естествената влажност на тялото за повече комфорт по време на полов акт. MALE Cobeco Warm Lubricant осигурява интензивно и вълнуващо удоволствие.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    MOJO Libido Warming Glide се смесва с екстракта за сексуално подобряване Horny Goat Weed, за да повиши вашето либидо. Естествено затопля кожата при контакт и се усеща точно като лубрикант на тялото ви. Страхотен за използване с всяка играчка за мъжки мастурбатор. Лесен за почистване. Без парабени, чист веган и безопасен за презервативи. Използвайте редовно, за да постигнете желаните резултати.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Action Silicone-Based Cooling Effect Lubricant 100ml

    Стимулиращ лубрикантен гел на силиконова основа с охлаждащ ефект и фин аромат на мента. Гарантира чисто удоволствие от плъзгане и изключително дълготрайно смазване без изсушаване.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Bio Liquid Vibrator Tingling Effect 15ml

    Luxuria Bio Liquid Vibratoris е ултра-стимулиращ гел с вибриращ ефект, формулиран с напълно натурални съставки. Неговата иновативна, напълно екологична формула използва растителни екстракти, за да осигури на интимната ви зона наелектризиращ ефект, който повишава възбудата и ви дава много интензивни и продължителни оргазми. Идеален за осигуряване на интензивна стимулация и повишаване на удоволствието.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Clit me On е спрей за възбуждане на клитора с вкусен аромат на червени плодове, който осигурява интензивен вибриращ, пулсиращ и затоплящ ефект. Неговите активни съставки от амазонски растения повишават чувствителността на клитора, което може да осигури по-интензивни оргазми.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Amoréane Lubricant Cooling Effect 50ml

    Интензифициране на вашите сексуални отношения с нашите лубриканти със специални ефекти. Те са интимни гелове, които подобряват вагиналната лубрикация, благоприятствайки половия акт и облекчавайки дискомфорта, което ще улесни живота ви! Формулата им е съвместима за всички типове кожа. Не са мазни, не оставят остатъци и се почистват лесно.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Amoréane Lubricant Warming Effect 50ml

    Интензифициране на вашите сексуални отношения с нашите лубриканти със специални ефекти. Те са интимни гелове, които подобряват вагиналната лубрикация, благоприятствайки половия акт и облекчавайки дискомфорта, което ще улесни живота ви! Формулата им е съвместима за всички типове кожа. Не са мазни, не оставят остатъци и се почистват лесно.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Вдъхновен от силата на богините войни от скандинавската митология, Valkiria е гел за усилване на оргазма, който засилва и повишава чувствителността по време на интимни отношения.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Bio Warmig Gel Stimulating Effect 30ml

    Luxuria Bio Warming Gelis е женствен стимулиращ топлинен гел, формулиран с напълно натурални съставки. Неговата иновативна екологична формула използва растителни екстракти, за да осигури на вашата интимна зона топлинен ефект, който повишава чувствителността и засилва стимулацията, подобрявайки удоволствието, така че можете да постигнете по-интензивни оргазми.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Clit me On е спрей за възбуждане на клитора с вкусен вкус на мента, който осигурява интензивен вибриращ, пулсиращ и затоплящ ефект. Неговите активни съставки от амазонски растения повишават чувствителността на клитора, което може да осигури по-интензивни оргазми.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули