×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти на водна основа за мъже полов акт

Обекти 33 до 64 от общо 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Liquid Silk 50ml

    Liquid Silk е луксозен, нелепкав личен лубрикант на водна основа.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Лубрикант от алое вера, на водна основа и съвместим със силиконови играчки. Glee е без мирис и вкус, запазвайки секса възможно най-истински.

    66,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION има дългогодишен опит като водещ европейски производител на смазочни материали. Поради това беше много важно за компанията да разработи за пазара продукт, характеризиращ се с изключително щадящи кожата свойства.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Млечен и чист, CREAMY е кремообразен интимен лубрикант на водна основа, чиято текстура прилича на истинска сперма. Истински, той ще зарадва почитателите на реализма. Копринено и изключително плъзгащо се, то е идеално както за анална, така и за вагинална употреба. Истинска фалшива сперма в епруветка!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Лубрикантът на водната основа Just Glide е направен от 100% вегански съставки, за да се насладите на най-приятното изживяване. Медицинският лубрикант е подходящ дори за чувствителна кожа. Подходяща е за употреба на цялото тяло. Без грес и масло.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Потопете се в невероятно усещане по време на любовна игра: Кристално чистият оригинален AQUAglide е медицински лубрикант, който осигурява дълготрайно, оптимално ниво на влага по време на интимен полов акт само с няколко капки. AQUAglide е най-известното и вероятно най-популярното смазочно масло на европейския пазар от 20 години.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Познато и използвано от повече от 2000 години, алое вера е основната съставка на този интимен гел заради няколкото си полезни свойства, две от които много важни: висока хидратираща и тонизираща сила. Освен това осигурява облекчение и заздравяване на кожата, засегната от микро наранявания, причинени от триене. Действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел от алое вера, тъй като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Осигурява идеалното количество смазване, независимо дали се използва със или без секс играчка!

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Оригинална течност AQUAglide – единствената течност на водна основа.

    32,90 лв.

    18,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Уникален лубрикант на водна основа с маслени свойства. Много хлъзгав овлажняващ гел предотвратява протриването и протриването. Подходящ и за масаж.

    16,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Комбинирайте интимните удоволствия и насладата с интимния и ядлив лубрикант AQUAglide на JoyDivision! Този лубрикант, със своя аромат и вкус на ванилия, отговаря на медицинските стандарти и ще зарадва вашите вкусови рецептори. Особено се препоръчва за орален секс, но е подходящ и за анално или вагинално проникване.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur med Repair glide 2ml 10 pack

    pjur®med REPAIR glide е интимен личен лубрикант на водна основа с регенеративен хиалурон за суха и стресирана вагинална лигавица. Хиалуронът има способността да добавя големи количества вода и да осигурява по-добро от средното смазване. Хиалуронът позволява оптимална регенерация на кожата.

    16,90 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    О! HOLY MARY Cannabis Sliding Gel е лубрикант със затоплящ ефект със свойствата на растението Cannabis Sativa, богат на есенциални мастни киселини и се счита за естествен овлажнител. О! Holy Mary Cannabis Sliding Gel е създаден за допълнително плъзгане, дълготраен ефект, комбиниран с интензивна топлина за сенсибилизиране на ерогенните зони.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Flavored Lubricant Strawberry 50ml

    Първокласният лубрикант с аромат на водна основа от S8 е вкусен избор за потребители, които жадуват за сензационно плъзгане и приятен вкус, третирайки своите горещи точки и вкусови рецептори с чувствена стимулация. Тази гладка, дълготрайна формула от S8 е напълно без парабени, без фталати, без глутен, без сулфати, плюс това не съдържа добавени оцветители или силни консерванти за неустоима „естествена“ привлекателност.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Големият комплект Just Glide на специална цена!

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Flavored Lubricant Vanilla 50ml

    Първокласният лубрикант с аромат на водна основа от S8 е вкусен избор за потребители, които жадуват за сензационно плъзгане и приятен вкус, третирайки своите горещи точки и вкусови рецептори с чувствена стимулация.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Медицински лубрикант на водна основа. Безопасен за употреба с латексови презервативи, подобрява смазването по време на полов акт, високоефективен и използва овлажняващ хиалурон и регенеративен пантенол за допълнително подхранване и защита. Освен това е водоразтворим, без мазнини, с неутрален вкус, без цвят и мирис.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 50 pack

    pjur®med VEGAN glide е специално разработен личен лубрикант на водна основа без консерванти, с изключително вегански съставки и без никакви тестове върху животни. Осигурява нежна допълнителна влага за дълготрайно смазване и е pH-балансирано. Формулата е особено подходяща за чувствителни лигавици. Не съдържа парфюм, парабени и глицерин.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Aqua Dildo Pack 175ml

    Медицински лубрикант на водна основа. Подходящ за употреба с латексови презервативи, подобрява лубрикацията при полов акт, с висока производителност, овлажняващ, водоразтворим и без мазнини, без цвят и мирис, неутрален вкус

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Лайката е задължителна част от най-добрите продукти за грижа за кожата. Той има няколко полезни функции за кожата: противогъбични, антибактериални, антисептични и действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел Лайка, като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече забавление! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки. Този веган лубрикант не съдържа синтетични аромати, оцветители и консерванти. Бутилката и опаковката са направени от рециклирана и биоразградима пластмаса. Този лубрикант е подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Ако искате първокласен лубрикант на водна основа, ще искате точно това, което търсите в pjur Aqua! Водата се абсорбира напълно в кожата. pjur Aqua не оставя лепкав филм – само изискано цялостно усещане.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur med Repair glide 2ml 50 pack

    pjur®med REPAIR glide е интимен личен лубрикант на водна основа с регенеративен хиалурон за суха и стресирана вагинална лигавица. Хиалуронът има способността да свързва големи количества вода и да осигурява по-добро от средното смазване. Хиалуронът позволява оптимална регенерация на кожата.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Открийте ново ниво на дълготрайно удоволствие с Advanced Performance Moisturizer на LELO. Проектиран да подобри естествената влага за удовлетворяващо чувствено изживяване, което винаги е копринено гладко на допир и никога не лепне. Този първокласен лубрикант на водна основа не съдържа парабени или глицерин, безопасен е за презервативи и е подходящ за чувствителна кожа.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Feel Banana Water Based Lubricant 60ml

    Luxuria Feel Fragrance е интимен лубрикант на водна основа, специално формулиран за вагинално или анално овлажняване на лубриканта преди полов акт.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Ако имате чувствителна кожа, използвайте лубрикант за чувствителна кожа. Mister B LUBE Sensitive има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но по-добър за чувствителна кожа. Всичко още хлъзгав и лесен за използване като нашия класически лубрикант, но с добавени оживителни вещества и възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да ви помогне да оживявате по-гладко и по-приятно.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Ако имате чувствителна кожа, използвайте лубрикант за чувствителна кожа. Mister B LUBE Sensitive има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но по-добър за чувствителна кожа. Все още хлъзгав и лесен за използване като нашия класически лубрикант, но с добавени отзивчиви и възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направят изживяването ви по-гладко и по-приятно.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули