×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 65 до 96 от общо 429

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Този специален личен лубрикант на водна основа за справяне с интензивни усещания по време на анален секс може да се използва и с всички играчки. Пантенолът има овлажняващ ефект. Лайката успокоява интимната зона.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Този гел за интимна стимулация AQUAglide е специално разработен, за да увеличи женското удоволствие. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете малко количество върху клитора и срамните устни, за да увеличите почти моментално усещанията и удоволствието. Този стимулант е водоразтворим, не съдържа мазнини и има pH, което щади женската интимна зона.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Оригиналният AQUAglide Massage + Glide е медицинският SPA 2 в 1 масажен и лубрикантен гел за чувствени преживявания на цялото тяло. За всички, които го харесват без аромат!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Ядливият лубрикантен гел на водна основа, който се предлага в избор от 5 изискани вкуса. Съставките се използват и в храната и следователно са подходящи за консумация. Свежият и плодов вкус на устните и езика прави оралния секс още по-приятен и интересен и за двамата партньори.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Със своето тройно масажиращо, овлажняващо и омазняващо действие, 98,1% натурални съставки и неустоимата сладост на аромата на диви ягоди, Wild Berries е перфектното сладко лакомство за всеки релаксиращ момент, който прекарвате заедно.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Неутралният лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и е перфектният избор за естествено удоволствие: без ефекти, без трикове, просто усещания без триене в основата на вашето удоволствие. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Vortex Gel Warming Effect е стимулиращ гел за зоната на женския клитор, който трябва да се прилага преди секс. Vortex gel е специално създаден за повишаване на женското сексуално удоволствие и чувствителността на интимните части, увеличаване на желанието и сексуалното удоволствие, както и честотата и интензивността на оргазмите. Това е безопасен и практичен гел за всички жени.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    JO® ORAL DELIGHT AROUSAL GEL е ароматизиран стимулант на водна основа, който прави даването и получаването забавно за всички. Охлаждането идва от троен смесен източник на ментол. Сгъстеният гел също е лесен за използване по време на любовна игра и орално удоволствие, тъй като не капе или се разтича. Идеален партньор за изследване на вашата приключенска страна!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Подхранва задната врата с хиалуронова киселина и пантенол!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Изключително висококачествен гел за масаж и плъзгане, който се отличава с по-дълги и прилепващи масажни и лубрикантни свойства. Прави кожата кадифено мека и овлажнява.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Europharma E-Ph+ Sterile Lubricant е стерилен омокрящ гел. Този лубрикант е без мазнини, полупрозрачен и недразнещ. Също водоразтворим. Стерилният лубрикант Europharma E-Ph+ е особено подходящ за допълнително вагинално смазване.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

    Спрей за уста с вкус на мента. Идеално преди или след.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Вкусна вода с вкус и подсладители 80мл. Добавете допълнително свършване - опа, имах предвид забавление - към вашата игра Cumface. Този външен вид ще запълни цялото отделение за игра на Cumface два пъти, като всеки път позволява до 20 игри на вкусно забавление.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Оригинална течност AQUAglide – единствената течност на водна основа.

    49,90 лв.

    26,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Търсите първокласен персонален лубрикант на водна основа с нещо изключително специално? Тогава не търсете повече от pjur AQUA Panthenol!

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Оригиналният AQUAglide Massage + Glide е медицинският SPA 2 в 1 масажен и лубрикантен гел за чувствени преживявания на цялото тяло. Насладете се на свежия, лек аромат на идентична с природата лимонена трева.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Lady Gel е стимулиращ гел за клитора и вагината, специално създаден за повишаване на женското сексуално удоволствие и чувствителността на интимните части. Действа чрез стимулиране на притока на кръв към клиторалната и вагиналната област. Когато се прилага върху клитора и вагината, той създава приятен затоплящ ефект, който повишава чувствителността, което води до по-интензивни оргазми.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Увеличете естествено гърдите си с този крем за уголемяване на гърдите от колекцията Intome. Нанасяйте редовно крема за най-добри резултати. Подходящ е за всеки тип кожа и има подхранващ ефект върху кожата.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Допълнителен стимул за женското тяло: pjur WOMAN Aloe е личен лубрикант на водна основа с естествената съставка на алое вера. Доставя ви повече удоволствие и се грижи допълнително за женската кожа. Растението алое вера се състои от 99 процента вода, която съхранява като прозрачен гел в листата си. Именно това се придава на екстракта овлажняващ ефект и спомага за повишаване на еластичността на кожата.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Използването на Conceive Plus, когато се опитвате да забременеете, може да помогне за увеличаване на шансовете за зачеване по естествен път. Conceive Plus Fertility Lubricant е ЕДИНСТВЕНИЯТ лубрикант, който съдържа основни калциеви и магнезиеви йони за подпомагане на процеса на оплождане. Допълнителното смазване, осигурено от Conceive Plus, може да помогне за увеличаване на шансовете сперматозоидите да достигнат до яйцеклетката.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 2ml

    Добре дошли на вашето СЛЕДВАЩО ЕКСТРЕМНО ИЗЖИВЯВАНЕ!

    16,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Strips 7 pack

    Тези тънки като хартия ленти мента са предназначени да се стопят върху езика по време на орален секс. Те осигуряват мощна ментова свежест, която е идеална за стимулация на клитора, орален секс или умопомрачителни целувки. Така че вземете една лента и яжте!

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живота и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    16,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    о! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil е много интензивен усилвател на оргазма, базиран на масло от семена на Cannabis sativa. Неговата изключителна формула, чието разработване отне повече от година, създаде един от най-интензивните, различни и дълготрайни стимулатори, познати някога.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Swiss Navy® Sensual Arousal Lubricant е идеален за двойки. Тази уникална формула има способността да подсилва и подобрява, както и да възбужда и удовлетворява нея - за невероятно изживяване! Удоволствие и усещане за двамата партньори в една бутилка.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Виждали ли сте някога гланц за устни, който произвежда вибрационни вълни? Мислили ли сте някога, че гланцът за устни ще се появи в живота ви и ще ви накара да се насладите на оралния секс и целувките още повече?

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    MOJO Релаксиращ анален гел с концентрирано масло от карамфил се смесва с масло от карамфил за отпускане на аналната област. Позволява проникването да бъде удобно и приятно, без да изтръпва. Перфектен за използване с MOJO H2O Анално релаксиращо плъзгане. .

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Млечен и чист, CREAMY е кремообразен интимен лубрикант на водна основа, чиято текстура прилича на истинската сперма. Истински, той ще зарадва почитателите на реализма. Копринено и изключително плъзгащо се, то е идеално както за анална, така и за вагинална употреба. Истинска фалшива сперма в епруветка!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Допълнителен стимул за женското тяло: pjur WOMAN Aloe е личен лубрикант на водна основа с естествената съставка алое вера. Доставя ви повече удоволствие и се грижи допълнително за женската кожа. Растението алое вера се състои от 99 процента вода, която съхранява като прозрачен гел в листата си. Именно това придава на екстракта овлажняващ ефект и спомага за повишаване на еластичността на кожата.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio 200ml

    Чиста природа!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Вкусна вода с вкус и подсладители 80мл. Добавете допълнително свършване - опа, имайте предвид забавление - към вашата игра Cumface. Този външен вид ще запълни цялото отделение за игра на Cumface два пъти, като всеки път позволява до 20 игри за вкусно забавление.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    От Swiss Navy® идва INFUSE, мъжки и женски гелове, формулирани за възбуждане и стимулация.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 429

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули