×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 33 до 64 от общо 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Your Satisfyer Men е направен, за да ви задоволява отново и отново с най-доброто усещане! Когато се забавлявате толкова много, трябва да се грижите правилно за партньора си в удоволствието и да го почиствате редовно, за да сте сигурни, че ще остане като нов за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Слюнката е една от най-възбуждащите телесни течности. Искаш ли да играеш? Напълнете устата си с този спрей с аромат на цитрусови плодове. Съдържа ябълчена киселина, естествена киселина, която увеличава производството на слюнка, когато влезе в контакт с езика ви. Да се намокрим, намокрим, намокрим! Пссстттт, идеален е за изкусителни орални секс сесии.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Той ще се влюби силно във вас, когато използвате този ароматизиран десенсибилизиращ спрей за гърлото, който помага за отпускане на мускулите на гърлото и поглъща любовта му по-дълбоко.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

    Спрей за уста с вкус на мента. Идеално преди или след.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    T5 е интимен спрей за мъже. Препоръчва се за удължаване на сроковете на половия акт. Не анестезирайте и не охлаждайте. Съставките са 100% натурални и на тревна основа.

    57,90 лв.

    41,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    JO® ORAL DELIGHT AROUSAL GEL е ароматизиран стимулант на водна основа, който прави даването и получаването забавно за всички. Охлаждането идва от троен смесен източник на ментол. Сгъстеният гел също е лесен за използване по време на любовна игра и орално удоволствие, тъй като не капе или се разтича. Идеален партньор за изследване на вашата приключенска страна!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Разработено от pjur, за нежно, хигиенично почистване на продукти за удоволствие от възрастни. We-Vibe Clean е дерматологично потвърден и неутрален на мирис и вкус. Създаден е за употреба с чувствителни към алкохол материали, като латекс, гума и силикон.

    36,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Този уникален почистващ препарат за играчки е наситен с естествени почистващи съставки като масло от чаено дърво, лавандулово масло и запазената марка на компанията естествена антибактериална съставка кора от гуава.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Интимен спрей с незабавен ефект на уголемяване на пениса за по-добро кръвоснабдяване. Дискретна употреба преди полов акт.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B CLEAN 200ml

    Mister B CLEAN е дезинфектант, подходящ за дезинфекция на повърхности, инструменти и играчки според клиничните стандарти.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Линията от продукти, базирани на Cannabis Oh! Holy Mary расте с новия иновативен лубрикант, специално създаден за анален секс.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Допълнителен стимул за женското тяло: pjur WOMAN Aloe е личен лубрикант на водна основа с естествената съставка на алое вера. Доставя ви повече удоволствие и се грижи допълнително за женската кожа. Растението алое вера се състои от 99 процента вода, която съхранява като прозрачен гел в листата си. Именно това се придава на екстракта овлажняващ ефект и спомага за повишаване на еластичността на кожата.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    beGLOSS Easy Glide Premium Spray 250 - Easy Glide - Pure Feeling - Този първокласен латексов превръзка подхранва латексовия материал и се разпространява много по-бързо с много по-добри резултати от нашата обикновена формула Easy Glide. Благодарение на специалния вискозитет е необходима много по-малко латексова превръзка. Особено подходящ е за тънки и деликатни парчета латекс, които изискват специални грижи.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    За да отговорим на взискателния сегмент от продукти с цел увеличаване на времето и удоволствието на мъжа, ние разработихме нова десенсибилизираща формула с естествени съставки и без бензокаин, лидокаин и всякакви други упойки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Rear Pleasure е спрей за анален лосион. Неговите ултра хидратиращи и еластични свойства означават, че отпуска мускулното напрежение, намалявайки свиването за максимално удоволствие. Този спрей е валидна алтернатива за предпазване от всякаква болка по време на анален полов акт.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Стара китайска формула. Използва се от векове с голям успех в Китай.

    40,90 лв.

    22,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    EROS Extended Love Top Level 3 осигурява дълготрайно забавление по време на любовна игра. Подхранващият спрей прави половия акт още по-интензивно изживяване и поддържа пениса еластичен, без загуба на усещане.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Допълнителен стимул за женското тяло: pjur WOMAN Aloe е личен лубрикант на водна основа с естествената съставка алое вера. Доставя ви повече удоволствие и се грижи допълнително за женската кожа. Растението алое вера се състои от 99 процента вода, която съхранява като прозрачен гел в листата си. Именно това придава на екстракта овлажняващ ефект и спомага за повишаване на еластичността на кожата.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Този нов лубрикант съчетава всички предпочитания на всички силиконови лубриканти EROS, без да засяга силиконовата повърхност на различни играчки. Става за всякакви играчки! Дерматологично тестван за съвместимост с лигавиците и кожата. Без цвят и мирис, без вкус, без консерванти. Без масло или грес. Много ефикасно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Благодарение на състава си без алкохол, този хигиеничен почистващ спрей е идеален за нежно почистване и грижа за еротични играчки с чувствителни повърхности. Редовното почистване удължава живота им. EROS All Purpose Toy Cleaner е изключително ефективен почистващ препарат, който няма неприятна миризма на алкохол.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Anal Toy Cleaner на Bathmate е първият в света почистващ препарат за играчки, който е формулиран специално за използване върху анални играчки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган личен лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живот и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Интимен спрей за по-лесен оргазъм. Ефектът на задържане на вагината чрез стягане и подобряване на вагиналната еластичност, което води до повишено либидо и по-голямо удоволствие.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Този гел подобрява еластичността на вагиналната стена и спомага за нейното стягане. Начин на употреба: Нанасяйте веднъж дневно върху влагалището около отвора.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    Естествено удоволствие: 100% вегански съставки, нетествани върху животни. Веган лубрикант, разработен специално за жени: pjur WOMAN Vegan е съобразен с нивото на pH на женските лигавици. Не съдържа парабени, парафини, глицерин, синтетични парфюми или оцветители. За по-добро качество на живота и повече сексуално удовлетворение. Този продукт е подходящ за използване с презервативи и всички секс играчки.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Първокласният лубрикант с аромат на водна основа от S8 е вкусен избор за потребители, които жадуват за сензационно плъзгане и приятен вкус, третирайки своите горещи точки и вкусови рецептори с чувствена стимулация.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Уникален лубрикант на водна основа с маслени свойства. Много хлъзгав овлажняващ гел предотвратява протриването и протриването. Подходящ и за масаж.

    16,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Boners Penis Cleaner е специално създаден за секси игри, които изискват чисто начало и край. Уредът за почистване на пениса осигурява чисто и свежо усещане и в същото време подхранва кожата. Използвайте го преди или след секс, когато отивате на фитнес или по всяко време, когато вашият пенис може да използва освежаващ тласък.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Anal Exxtreme Spray е особено подходящ за похотлив анален секс.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Wild Stud Delay Spray Wild Stud Delay Spray Extra Strong е специален спрей с леко изтръпващ ефект, който помага за забавяне на преждевременната еякулация. Спреят е лесен за използване и намалява чувствителността на пениса, което води до по-дълги любовни сесии и др. сексуално удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Спрей за интимна ерекция с активни природни съставки. Дискретен помощник при ерекция.

    41,90 лв.

    27,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули