×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 33 до 64 от общо 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

    Вашите секс играчки имат ли чувствителни повърхности? Това не е проблем с EROS All Purpose Cleaner. Благодарение на състава си без алкохол, този хигиеничен почистващ спрей е идеален за нежно почистване и грижа за еротични играчки с чувствителни повърхности.

    20,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

    Допълнителен стимул за женското тяло: pjur WOMAN Aloe е личен лубрикант на водна основа с естествената съставка на алое вера. Доставя ви повече удоволствие и се грижи допълнително за женската кожа. Растението алое вера се състои от 99 процента вода, която съхранява като прозрачен гел в листата си. Именно това се придава на екстракта овлажняващ ефект и спомага за повишаване на еластичността на кожата.

    16,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio Anal 50ml

    За много забавление около скитника!

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Your Satisfyer Men е направен, за да ви задоволява отново и отново с най-доброто усещане! Когато се забавлявате толкова много, трябва да се грижите правилно за партньора си в удоволствието и да го почиствате редовно, за да сте сигурни, че ще остане като нов за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Магията на една карибска нощ обгръща вашите моменти на страст с Exotic Escape, новият масажен гел 2 в 1 с екзотичния аромат на южноамерикански плодове.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Organic Toy Cleaner 150ml

    Насладете се на максимална хигиена на вашите интимни играчки с качествения S8 Toycleaner. Тази първокласна формула гарантира, че любимите ви новости ще останат искрящо чисти и свежи: просто като ги напръскате с този безопасен за тялото продукт преди и след употреба. Поддържайки съставките възможно най-естествени, S8 Toycleaner е надежден, прозрачен избор за хигиена, който гарантира издръжливостта на вашите любими доставчици на удоволствие и прави страхотен артикул с по-високи продажби при всяка покупка на играчка.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Охлаждащият лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и осигурява още повече разнообразие и вълнение: очарователният охлаждащ ефект ви позволява да изследвате напълно нови светове на усещания и ви освежава по изцяло нов начин. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Вашите моменти на страст ще бъдат разпалени с нова енергия благодарение на Madagascar Sweetness, новият масажен гел 2 в 1 със сладък аромат на мадагаскарска ванилия и завладяващ затоплящ ефект. Изследван да благоприятства благосъстоянието, спокойствието и баланса, той има овлажняващо и омазняващо действие. Идеален за чувствени масажи на всички зони на тялото, благодарение на меката и копринена текстура.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Оригиналният AQUAglide Massage + Glide е медицинският SPA 2 в 1 масажен и лубрикантен гел за чувствени преживявания на цялото тяло. За всички, които го харесват без аромат!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    EasyGlide е висококачествена смазка на водна основа, произведена от сертифициран немски производител. Специалният, обезмаслен състав се отстранява лесно с вода и не оставя следи, дори и в страстни моменти. С консистенция, която се използва за кожата, не е лепкава, както и с отлични лубрикантни свойства и оптимално количество, EasyGlide е идеален за пълноценен и безгрижен секс.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    Силиконов лубрикант EasyGlide. Идеален за масажи. За разлика от лубрикантите на водна основа, силиконовите лубриканти не изсъхват бързо.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Този специален личен лубрикант на водна основа за справяне с интензивни усещания по време на анален секс може да се използва и с всички играчки. Пантенолът има овлажняващ ефект. Лайката успокоява интимната зона.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Неутралният лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и е перфектният избор за естествено удоволствие: без ефекти, без трикове, просто усещания без триене в основата на вашето удоволствие. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

    Перфектната грижа и почистване за гениталната област и играчките. EROS Intimate & Toy Cleaner нежно почиства и се грижи за всички материали едновременно. Благодарение на състава си без алкохол, той е особено подходящ и за чувствителна кожа. Просто напръскайте върху желаната част от тялото или повърхност и избършете с чиста кърпа след кратко време на контакт.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Разработено от pjur, за нежно, хигиенично почистване на продукти за удоволствие от възрастни. We-Vibe Clean е дерматологично потвърден и неутрален на мирис и вкус. Създаден е за употреба с чувствителни към алкохол материали, като латекс, гума и силикон.

    36,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Със своето тройно масажиращо, овлажняващо и омазняващо действие, 98,1% натурални съставки и неустоимата сладост на аромата на диви ягоди, Wild Berries е перфектното сладко лакомство за всеки релаксиращ момент, който прекарвате заедно.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Този уникален почистващ препарат за играчки е наситен с естествени почистващи съставки като масло от чаено дърво, лавандулово масло и запазената марка на компанията естествена антибактериална съставка кора от гуава.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Satisfyer е създаден, за да ви катапултира в облак 9 на вълна от незабравимо интензивни оргазми. Тогава не е чудно, че искате да държите вашия личен чудотворец на вълна под налягане близо до вас. Когато се забавлявате толкова много, трябва редовно и старателно да почиствате партньора си за удоволствие, за да сте сигурни, че ще остане като нов за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Този EasyGlide Natural е лубрикант на естествена основа, който не дразни интимните части. Формулата е щадяща кожата (дерматологично и клинично тествана и прегледана), без вода и мазнини с оптимална pH стойност. Лубрикантът на водна основа е бистър, без мирис и има неутрален вкус.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B CLEAN 200ml

    Mister B CLEAN е дезинфектант, подходящ за дезинфекция на повърхности, инструменти и играчки според клиничните стандарти.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Лубрикантът на водна основа Kinx Silk Slix подобрява и допълва естественото омазняване на тялото ви за по-интензивна стимулация и по-добър секс. Този лубрикант на водна основа повишава комфорта, като прави интимността по-лесна и по-приятна.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Виждали ли сте някога гланц за устни, който произвежда вибрационни вълни? Мислили ли сте някога, че гланцът за устни ще се появи в живота ви и ще ви накара да се насладите на оралния секс и целувките още повече?

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Renewal Powder 60g

    Погрижете се за любимите си продукти за реалистична кожа и ги поддържайте свежи и нови с S8 Renewal Powder. Измийте и подсушете вашата играчка Realistic Skin. Нанесете добро количество от пудрата и внимателно я втрийте, докато играчката ви отново стане мека и гладка.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio 200ml

    Чиста природа!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    MOJO Libido Warming Glide се смесва с екстракт за сексуално подобряване на Horny Goat Weed, за да повишите либидото си. Естествено затопля кожата при контакт и се усеща точно като лубрикант на тялото ви. Страхотен за използване с всяка играчка за мъжки мастурбатор. Лесен за почистване. Без парабени, чист веган и безопасен за презервативи. Използвайте редовно, за да постигнете желаните резултати.

    9,89 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joyboxx Hygienic Storage System Black

    Запознайте се с очакващ патент JOYBOXX с PLAYTRAY; първата в света система за хигиенично съхранение, предназначена да обработва продукти за удоволствие преди, по време и след употреба.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Подхранва с хиалуронова киселина и пантенол!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Като цяло е важно да бъдете малко течни в живота, но в любовния живот е задължително. Представяме ви TOYFLUID, нежният спътник за секс играчки. Този приятен лубрикант на водна основа е идеален за силиконови играчки.

    30,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    За много забавление около скитника!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Изключително ефективен интимен лубрикант на водна основа, без петна, екстремно намокряне, предпазващ от раздразнения и протриване.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Bio 50ml

    Чиста природа!

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    ULTRASKYN™ Refresh Powder от Doc Johnson е единственият прах, който гарантира оптимално възстановяване и поддържане на вашите ULTRASKYN™ играчки. Тази 100% пудра без талк съдържа естествени съставки и е специално формулирана, за да подобри и удължи живота на всички ваши любими продукти ULTRASKYN™, като всеки път се чувства като за първи път.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули