×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Heureka tirkizna

Обекти 65 до 96 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    LELO DOT е иновативен вибратор за клитора, който предлага множество оргазми, изпраща нови усещания отвън през клитора и други ерогенни зони. Използвайки технологията Infinite Loop, той се движи в постоянно елипсовидно движение, докато мекият и огъващият се връхликат с абсолютна прецизност. Той разполага с осем модела за удоволствие с различна интензивност, опаковани в неговата нетрадиционна форма. LELO DOT е перфектен за необвързани и двойки, нетърпеливи да изпитат различен тип оргазъм.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Magic Wand Massager G Spot Vibrator Soft Green

    Ако търсите универсална секс играчка, която да използвате самостоятелно или с партньор, масажорът Magic Wand и вибраторът за G-точка може да са точно това, от което се нуждаете. Тази играчка съчетава масажор за цялото тяло с вибратор на G-точката, което я прави идеален избор за изследване на различни форми на удоволствие.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Тази трудолюбива играчка е интензивно вибрираща пръчка в единия край и задоволителна засмукваща играчка в другия. Насладете се на 10 скорости и модели на вибрация в кръглата, текстурирана глава на пръчката, която се движи заедно с тялото върху гъвкавата си шия.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Нашият заешки вибратор Embrace Me стимулира клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържащия си пръстен, вибраторът съчетава практическа лекота на използване с пълно стимулиране на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Този вибратор с пръчици от колекцията Cala Azul е идеален за една вълнуваща нощ в спалнята! Благодарение на компактния си размер, вибраторът е идеален и за пътуване и приляга удобно в ръката благодарение на ултра мекия силикон. Насладете се на 10 настройки на вибрация, дори във ваната, защото вибраторът е напълно водоустойчив. Лесно заредете вибратора с включения USB кабел и почистете след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Чувствате се малко плодово? Тогава кажете „да“ на този оргазмен банан. Love to Love преразгледа плода на фантазиите на всички, за да ви предложи 100% здравословна версия. Този плод е повече от просто вибратор. Оборудван с мини вибриращ масажор, който го превръща в стимулатор, вие ще кажете „да“ на неговите оргазмени вибрации. Опитайте, без калории е!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Прекрасният Pavé™ Victoria е двоен масажор със заек с ослепителни кристални декорации, гъвкав тийзър и 35 сензационни настройки на вибрация за едно наистина луксозно удоволствие.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Искрящият Pavé Vivian е копринен масажор с пръчици с ослепителни кристални декорации, чувствено извит ствол и 35 сензационни настройки на вибрация за едно единствено по рода си удоволствие.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Wand Turquoise

    Ultra Wand е нашият най-добър вибратор с пръчка, предназначен да ви помогне да откриете всички перфектни точки и прави ъгли. Мекият първокласен силикон, гъвкавата глава и удобната дръжка ще се чувстват невероятно в ръката ви. Насладете се на целенасочените усещания от 10 режима на вибрация, които могат да бъдат усилени от режима на усилване във всеки момент, който пожелаете.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Wand Mini Turquoise

    Наслаждавайте се на вашите O в движение. Водоустойчивият Ultra Wand Mini с размери за пътуване се отличава с гъвкава глава, удобна дръжка, разнообразие от вибрации и мощен режим на усилване, който ще ви помогне да стигнете под правилните ъгли по пътя си към нови зони на удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Не оставяйте удоволствието си бездействащо; ускорете усещането и вкарайте любовния си живот на висока предавка! Перфектен за любовна игра или за основното събитие, този лесен за хващане масажор за пръсти доставя мъркаща вибрация на всички правилни места.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Cala Azul Blanca Vibrating Anal Plug

    Насладете се на вкусна анална стимулация с вибриращата анална тапа Blanca от колекцията Cala Azul! Щепселът се поставя лесно с лубрикант на водна основа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Това вибриращо яйце от колекцията Cala Azul е прекрасна играчка за самостоятелна употреба, но и вълнуващо допълнение за двойки! Благодарение на заоблената горна част и гъвкавия шнур, играчката се поставя и изважда лесно. Яйцето осигурява интензивна стимулация и разполага с 10 настройки на вибрация, които можете лесно да контролирате с безжичното дистанционно управление.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Подобно на зодиакалния знак, Geminii XLR8 има двойна личност. От една страна, Близнаците са нежни и интелигентни, а извитата му глава и внимателно изваяните ръбове го правят типичен за G-точката и стимулацията на клитора.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Насладете се заедно на този вълнуващ вибриращ пръстен за петел от колекцията Cala Azul! Поставете пръстена върху пениса и лесно завъртете пръстена на петела с бутона.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Blush Temptasia Luna Strapless Silicone Dildo Turquoise

    Дилдо без презрамки Temptasia Luna с вибриращ куршум носи удоволствие за всеки! Тази елегантно извита играчка има два края - деликатно закръглена крушка и нежно текстуриран ствол. Вкарайте мощната 10-функционална bullet вибрация в Temptasia Luna и се насладете на нейните дълбоки, тътнещи вибрации заедно с вашия партньор.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fever Manic Panic Atomic Split Ultra Vamp Wig

    Перука Manic Panic® Atomic Split™ Ultra Vamp™, дълга права със средна раздяла, подходяща за топлинно оформяне

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Силиконовата презареждаема Nubby Lover's Delight съчетава 12 интензивни функции на вибрация с еротично изпъкнала повърхност за още по-разтърсващо коленете удоволствие. Стимулиращата изпъкнала повърхност, уникално оформеният тийзър и 12 функции на вибрации са тук, за да доставят интензивно удоволствие. Този пръстен-стимулатор е чудесен за начинаещи, които искат да подправят нещата, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към арсенала си.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Martina от колекцията Cala Azul е луксозен заешки вибратор, специално създаден да стимулира G-точката и клитора едновременно. Благодарение на компактния си размер и ултрамекия си силикон, вибраторът се контролира перфектно. Превключвайте лесно между 10-те настройки на вибрация и открийте любимата си дори във ваната, защото вибраторът е напълно водоустойчив!

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Този мини вибратор от колекцията Cala Azul не бива да бъде пропуснат от вашата колекция! Вибраторът е подходящ както за вагинална, така и за клиторна стимулация и с 10 настройки на вибрация е много изчерпателен. Превключвайте лесно между режимите на вибрация с бутона и открийте своя любим! Този компактен вибратор е водоустойчив и може да се зарежда с включения USB кабел. Почистете вибратора след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки и, ако е необходимо, подсушете с кърпа без мъх.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Това вибриращо яйце от колекцията Cala Azul е фантастична играчка за самостоятелна употреба, но и вълнуващо допълнение към репертоара за двойки! Яйцето осигурява интензивна стимулация и разполага с 10 настройки на вибрация. Материята е изключително мек, безопасен за тялото силикон за комфортно усещане. Лесно заредете яйцето след употреба с включения USB кабел и почистете след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • RealRock Realistic Dildo with Balls 10" 25,4 cm Turquoise

    Този модел REALROCK CRYSTAL CLEAR е проектиран с реалистични топки за подобрено реалистично изживяване. Всички се доставят със здрава вендуза, така че можете да го залепите на практически всяка гладка повърхност

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Насладете се на удоволствието в движение с това невероятно дискретно малко вибриращо яйце. Този яйчен куршум е идеален за точна стимулация и е идеален за любовна игра и стимулация през деня.

    99,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Sweet Smile RC Hands-free Vibrator Turquoise

    Вълнуващ RC вибратор със свободни ръце от Sweet Smile за синхронизирана двойна стимулация на вагината и клитора или ануса и вулвата. Изключително гъвкавият, ергономичен дизайн с две рамена се адаптира перфектно към тялото и движенията. За максимално удоволствие и комфортно усещане. Може да се носи и в гащички!

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Knucker Super Soft Silicone Vibration Egg Aqua Green

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Walter Super Soft Silicone Mini Massage Wand Aqua Green

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Funn Plug Turquoise

    Подгответе се за добро прекарване. Funn Plug гъделичка вашите външни и най-вътрешни ерогенни зони с 20 тихи режима на вибрация и продължава откъдето и да спрете, благодарение на функцията за интелигентна памет.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FemmeFunn Ultra Wand XL Turquoise

    За всеки, който се чувства по-голям, е по-добре. Ultra Wand XL внася допълнителна сила в търсенето на удоволствие заедно с вашия избор от режими на вибрация, гъвкава глава, ергономична дръжка за комфорт и функция за усилване на оргазма с натискане на бутон.

    369 лв.

    134,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 65 до 96 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули