×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Heureka elektrostimulacija

Обекти 65 до 96 от общо 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Изпратете електричество около основата на члена и топките си и направо в шахтата! Този комплект включва всичко необходимо, за да превърнете вашата Zeus Power Box в стимулатор на пениса, включително необходимите проводници, регулируема еластична лента, която се увива около опаковката ви за e-stim, и 14-инчов дълъг силиконов звуков прът, който провежда ток.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Мастурбаторът Opus E е истински шедьовър във всяко едно отношение. Доста занижена на пръв поглед, аналната версия по-специално има какво да предложи. Неговият привлекателен анус буквално чака да бъде инспектиран. С Opus E истинските любители на изкуството спонтанно посягат към инструментите си и се впускат с наслада в чувствено пътешествие на открития в по-дълбоки сфери.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Време е да преразгледаме значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето ще го изпълни всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 вибрационни програми. И сякаш това не е достатъчно, можете също да включите електростимулация и да се поглезите с меко изтръпване или интензивно мощно пулсиране – което работи за вас.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    ElectraStim Rocker Butt Plug е проектиран за наистина свободни ръце. Уникалните извити основи на Rocker разполагат с вградени 2 мм входове, които ви позволяват да седнете, да се люлеете и да мелите срещу e-stim задната тапа по време на носене.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Изпратете удар през задника си! Пригответе се за шокиращо анално удоволствие с тази електропроводима силиконова тапа за дупе. Насладете се на класическа заострена форма, която го прави лесен за поставяне и удобен за носене при дълги сесии на игра. Оловните проводници са включени, за да го свържете към вашата захранваща кутия Zeus, продава се отделно, което ви позволява да изпитате изтръпване и сътресения в дупката си! Колко можете да понесете? Този копринено гладък материал не съдържа фталати и е непорест, но не е съвместим със силиконови лубриканти. Почистете след употреба с мек сапун или почистващ препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Подчинявайте се или бъдете наказани с електрошоковата пръчка TABOOM PRICK STICK! PRICK STICK дразни със силна, но безобидна пращяща искра. Вашата половинка ще подскача от вълнение всеки път, когато светкавица погали интимните й зони.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Tristan Plug

    Tristan на Mystim е вагинална и анална сонда с особено големи стоманени контактни зони, така че електрическите импулси да се предават много равномерно.

    224,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Създаден изключително за нуждите на мъж и произведен в Обединеното кралство, устройството за електрокомпресия Python™ разполага с 2 позлатени електро контактни подложки с регулируема компресия. След като мекият пенис и топчетата се промъкнат, топките висят надолу директно в хватката на регулируемата компресионна система.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman е оформен според природата. След чий? Ние не предаваме. Гордо дълъг 27 см и дебел до 4,3 см, атрактивният вибратор ви кара да искате повече. Предлага се в палаво розово, наситено лилаво и среднощно небе. Тайно и тихо, страхотният Труман знае перфектно как да ви достави удоволствие много дискретно.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Електродът Moaner е базиран на нашия най-продаван електрод с фланец, но има малко по-дълго гърло и по-голяма глава. Наречен така, защото един от нашия тестов екип каза, че това я е накарало да стене!!!. Главата позволява лесно проникване и се чувства съществена, когато се постави, но не е твърде голяма, когато се използва както вагинално, така и анално, а голямата основа с фланци гарантира, че електродът не може да проникне твърде далеч.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • F-Machine Gigolo Fuck Machine Pink

    Стилен, елегантен, изискан и секси, не са често думи, които бихте използвали, за да опишете машина, предназначена да „чука“. Въпреки това в F-Machine fuck labs в Обединеното кралство ние доставихме това, което преди се смяташе за невъзможно, след което го опаковахме в някаква най-съвременна технология, за да ви донесем вашето лично шибано робо ЖИГОЛО.

    2 129 лв.

    1 419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    С вълнуващи електрически импулси за задната врата!

    216,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Remote System

    Нашата нова чувствителна към движение и звук дистанционна система E-Stim предлага електронно базирано дистанционно управление в малък дискретен пакет. Лесен за използване и много ефективен.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Колекцията Impulse E-stimulation е тук, за да зареди с енергия с Intimate E-Stimulator Petite Wand. Този елегантен масажор разполага с 5 функции за електростимулация и 7 функции за вибрация за мощно повишено удоволствие при всяка употреба.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Мека силиконова електро секс тапа с 2 черни проводящи части. Този щепсел е двуполюсен и се доставя с проводник с 2,5 мм жак, който се свързва към нашите 3 различни модула на захранваща кутия ref. # 7850, # 7880 и # 7890

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Всеки, който се е отдал на малко/много игра на задника, вероятно ще се съгласи, че аналното изследване може да бъде доста наелектризиращо, що се отнася до усещанията. Добавете обаче малко истинско електричество и изкуството на масажа на вътрешните сладки точки преминава от метафорично цвъртящо до буквално шокиращо - по много добър начин! Комбинирайки класическа вибрация с изтръпване, почукване и удари на вълнуващо електричество, Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug предоставя на вас или на вас и вашия партньор не една, а две уникални възможности за усещане.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Ето един от най-новите ни бонус пакети Electroplay ElectroPebble® XPE. С най-новата ни захранваща кутия ElectroPebble®, този пакет ви дава всичко, което получавате с ElectroPebble® и ОЩЕ.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Надграждайки успеха на своите скорошни продуктови версии, екипът на ElectraStim продължава да обновява и актуализира своята продуктова линия с чисто нов високоефективен стимулатор: Flux.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Обичате ли истинските момчета? Тогава нашият Real Deal Neal трябва да ви хареса много. Мощен мотор и вълнуващ дизайн са настроени да ви зарадват както с e-stim, така и с вибрации. Можете да се насладите на лягане и замърсяване с Neal – той ще ви достави удоволствие с 8 вибрационни и 5 e-stim програми – или дори може да стане вашият нов любим тренировъчен партньор. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim A-Box 2

    Новият ABox Mk2 е уникално устройство за електроигра, създадено специално за еротична звукова електростимулация. Лесен за използване и много ефективен. Подобрена версия на нашия Classic ABox, който първоначално беше проектиран през 2006 г., Mk2 сега е по-малък, по-лек и по-мощен с по-чувствителен отговор на микрофона и по-високи изходни нива.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Ако сте почитател на най-продавания Oxballs SACKSLING ELECTRO, но имате много стегнат чувал или искате повече сцепление върху вашите стоки, тогава ще харесате новия дизайн на Oxballs, NUTTER ELECTRO.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Взехме нашия най-продаван дизайн на SACKSLING и го направихме още по-лек и плътен като... представяйки SACKSLING 2. Точно като оригинала, SACKSLING 2 има вграден COCKSLING, превърнат в гладък, еластичен чувал за вашите топки...гарантирано за вашите ядките никога не са изпитвали нещо подобно...

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Добавете шум към вашата секс игра с тази чисто нова линия играчки ELECTROSHOCK!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Джакпот с допълнителен крем: този изключително дълъг вибратор е покана да поглезите себе си или партньора си, както вагинален, така и анален. Гладкият метал се плъзга чувствително по кожата ви, докато вкарвате топка след топка. Силните извивки сами по себе си вече са достатъчни за нарастващо вълнение, давайки ви нови похотливи удоволствия с всяко малко ваше движение. Стимулацията е най-силна в точката, която се стимулира с най-дебелата част на топчетата.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Пренесете контрола или да бъдете контролирани на друго ниво! Използването на ELECTROSHOCK COCK CAGE ще направи вашата BDSM игра още по-искряща! Тази висококачествена поликарбонатна клетка за целомъдрие е идеалният начин да ограничите пениса на вашия партньор и да контролирате неговата сексуалност. Той е лек, издръжлив и хипоалергенен, което го прави идеален за дълготрайно носене.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Масивният вибратор Groovey George е най-големият и дебел вибратор Mystim в момента и стимулира вагината или ануса особено интензивно благодарение на респектиращите си размери. Въпреки това, заостреният му връх позволява лесно проникване въпреки обиколката му.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Надграждайки успеха на оригиналния Vyper™, сега пуснахме - Vyper2™ Четириполюсна система за електрокомпресия с допълнителна захапка и най-добрата CBT играчка.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Dual Kegel Exerciser използва подложките за стимулация от цинкова сплав за автоматично тонизиране и укрепване на тазовите мускули, отговорни за възбудата и кулминацията. Нашата изтръпваща кегел тежест има 7 вибрационни функции, 5 нива на електростимиране и гъвкав шнур за изваждане.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser използва стимулиращите подложки от цинкова сплав за автоматично тонизиране и укрепване на тазовите мускули, отговорни за възбудата и кулминацията. Нашата изтръпваща кегел тежест има 7 вибрационни функции, 5 подложки за електростимиране и гъвкав шнур за изваждане.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Electrogel 50ml

    ELECTROGEL е специално проектиран да подобри вашата E-Stim игра чрез създаване на проводящ слой върху кожата/играчката, за да подобри вашите усещания за електроигра. Нанесете на тънък слой върху играчка или кожа за най-добри резултати.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    Гамата ElectraStim Rocker Butt Plug е проектирана за наистина свободни ръце. Уникалните извити основи на Rocker разполагат с вградени 2 мм входове, които ви позволяват да седнете, да се люлеете и да мелите срещу e-stim задната тапа по време на носене.

    349 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectraStim Jack Socket Electro Socket

    Електрическите секс играчки за мъже изминаха дълъг път през последните 10 години и благодарение на модерната технология ние сме в състояние да създадем новаторски нови играчки, които разширяват еротичните граници на e-stim още повече.

    369 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули