×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Heureka 2 u 1

Обекти 65 до 96 от общо 637

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Малък вибратор за легнало положение с клиновидна част за разпръскване на срамните устни и ствол във формата на пениса с изпъкнали главички. Стимулира клитора, вагината и G-точката едновременно със своите 10 мощни режима на вибрация. Може да се носи дискретно в бельото. Може да се управлява с натискане на бутон или чрез дистанционно управление. Зарежда се с включения USB кабел.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Joy Black

    Нашата Double Joy мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Skin

    Мъжки торс Perfect Ride от PDX Plus с пенис, който може да се движи във всяка посока, големи тестове и гостоприемен анус. Мастурбаторът с мускулест гръден кош и шест пакета има по-високи бедра в новия дизайн EZ Bang за по-удобно каране. Анусният отвор също е в малко по-висока позиция от всеки път и постепенно под идеален ъгъл за удобно проникване. Стегнатият канал за удоволствие има различни усещащи текстури отвътре и се усеща почти като истински анус.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Любовта е във въздуха с вибриращия любовен пръстен с дистанционно управление от Amaysin. С 9 режима на вибрация, копринено силиконово докосване и дразнещо здраво захващане, можете да получите бръмчаща стимулация, докато получавате допълнителен тласък на ерекцията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Изберете възможно най-склонния любовник и изберете мега мастурбатора Hera 1. Този голям мастурбатор е винаги готов за вас и всички ваши желания. Мастурбаторът е изцяло изработен от много мек и гъвкав материал, който се усеща реалистично и бързо се адаптира към температурата на тялото ви.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pepino 2in1 Lubricant 150ml

    Ами ако удоволствието ви от интимния контакт е още по-приятно и интензивно? Добавете този висококачествен лубрикант Pepino 2в1 с прекрасен аромат на ванилия на водна основа и няма да съжалявате. Той ще ви осигури дълготрайна хидратация, като същевременно ефективно се бори с вагиналната сухота.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Дита е най-малката кукла, която е наистина малка и сладка, точно като играчка. Въпреки малкия си размер, тя все още има всички функции на торса на секс кукла. Например, можете лесно да се забавлявате с вагината, ануса и гърдите и да изберете любимата си поза по ваше желание. Освен това, нейното вкусно тегло и реалистична плътност са наистина лесни за съхранение, пренасяне и почистване, което наистина е отличен избор на секс кукла за начинаещи.

    529 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Гореща ръчна работа или пълноценен секс!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Накажете и угодете на вашата играчка в този подъл отличителен обрат на ограда! Дръжте любовника си за врата, двете китки и глезените им, докато те са проникнати от жилест черен петел! Всички части на тази забележителна измишльотина са регулируеми, така че можете да удължите основната лента, да персонализирате височината на вибратора и яката и да промените местоположението на китките и глезените на вашите любовници. Конструкцията не може да бъде по-лесна с обикновени завинтващи се свързващи тръби. Всички луксозни, тежки маншети са завършени със заключваща скоба, за да се гарантира, че не могат да избягат, и D-образен пръстен за свързването им с оградата или дори за използване в други сцени на робство! Обогатете вашите BDSM фантазии, докато оживяват с уникален инструмент за заключено проникване.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Насладете се на повишено анално удоволствие от две пулсиращи точки за електронна стимулация, осигуряващи изтръпващо удоволствие вътрешно и външно. 5 нива на електростимулация могат да се използват със или без 5 мощни вибриращи функции. Цялостната ергономична форма осигурява специфично възбуждане на простатата и приятна стимулация директно в перинеалната област. Може да се носи самостоятелно или по време на секс игра.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% водоустойчив вибратор за споделена стимулация по време на правене на любов или соло игра. Той ще почувства засилените усещания срещу тялото и тестисите си, докато тя се наслаждава на сензационната G-точка и стимулация на клитора. Всеки е победител.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Насладете се на допълнителна стимулация заедно с партньора си с пръстена Bunny Vibe! Този пръстен за петел гарантира, че ерекцията на този, който я носи, продължава по-дълго и се усеща по-трудно. Оргазмите също ще се чувстват по-интензивни. Пръстенът е снабден със стимулатор за зайче с вибриращ куршум, който осигурява и на партньора допълнителна стимулация.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    За спиращи дъха интензивни моменти на удоволствие! Вибратор за диви игри със страпон и вълнуващи ролеви игри напълно без разсейващ колан. По-късият, удебелен край се вкарва във влагалището и се държи на място от тазовото дъно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kokos Alice Masturbator

    Алис винаги е до вас! Открийте реалистично изживяване с Alice + от колекцията Kokos. Този много реалистичен мастурбатор е изработен от мек и гъвкав материал, който се усеща като истинска кожа. Мастурбаторът има два отвора: анус и вагина.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Забавление без ръце с до 150 тласъка в минута!

    1 669 лв.

    829 лв.

    +

    -

    В наличност

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Желанието на много хора е да имат играчка и за двамата. Този любител на двойки изпълнява това желание като стимулатор за двойки.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Double Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Двойна сила на дилдо за жени!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Клетката за петел с тапа за дупе от Black Velvets съчетава клетка за петел със сферичен пръстен, който е свързан чрез здрава верига с набраздена анална тапа. В допълнение към страхотното усещане, клетката за петел осигурява възбуждащ вид и е вълнуващ аксесоар за игра на контрол и целомъдрие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ако сте уморени от типичните играчки, които са на пазара, трябва да опитате Dash 2.0 Softer Tip, последният, но не на последно място, член на семейството Intoyou.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    Мастурбаторът Oknyeo превръща и най-грубите ви фантазии в реалност. Oknyeo е винаги готов за вас, когато и където пожелаете, и е лесен за преместване. Тя има 2 отвора: вагина и анус. И двете имат собствена уникална вътрешна структура за още повече усещане.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато стимулира G-точката с мощни вибрации. Благодарение на гъвкавата верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Чудесно за начинаещи и хора с опит. 7 режима на вибрация – използването както на бутане, така и на въртене и вибрация едновременно осигурява най-доброто изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Всеки инч от нейното меко, гъвкаво тяло Fanta Flesh® е направен, за да му се наслаждавате. Големите й кръгли DD цици са идеални за мачкане и чукане, докато двете й стегнати дупки са облицовани с издатини за удоволствие, които са предназначени да масажират всеки инч от тялото ви. Всяка дупка има различен модел, за да ви даде реалистичното изживяване, за което жадувате.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Увеличете удоволствието и за двама ви и добавете инчове моментално с ръкава Vibrating Pleasure X-tender! С топката, увита плътно около вас, ще удължите еякулацията за най-експлозивната кулминация, която някога сте си представяли. Вашият партньор ще се наслади на по-дълбоко проникване с 3-инчовото удължение на върха, докато ултра-реалистичният ствол ви прави 50% по-дебел навсякъде. Това реалистично удължение е супер-еластично, за да побере повечето размери, достатъчно стегнато, за да ви помогне да издържите по-дълго и супер мекият материал се усеща като втора кожа -- само по-добре!

    74,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора ETERNAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с три умопомрачителни функции, вибрациите в ствола масажират вагиналната стена, пулсиращата функция стимулира g-точката, а микровибрациите в стимулатора доставят блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако той стане твърде силен, можете да използвате всички функции поотделно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Време е да опитате тази нова играчка за забавление под формата на лачено камшиче от едната страна и пера от другата.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 637

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули