×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Нашият бар Мадагаскар въплъщава любовта на Франсоа Пралюс към този колоритен остров. Ние доставяме нашите зърна от Ambaja, в района на Sambirano, богат на криолови дървета.

Производител

Francois Pralus

24,90 лв.

20,90 лв.

Неналичен

Проследяване на наличност на продукт
Известете ме, когато продуктът е отново в наличност

Детайли

Нашият бар Мадагаскар въплъщава любовта на Франсоа Пралюс към този колоритен остров.
Ние доставяме нашите зърна от Ambaja, в района на Sambirano, богат на криолови дървета.
Нашият шоколад е толкова добре балансиран със своята хрупкава киселинност, плодовост и флорални нотки.
Нищо чудно, че е нашият бестселър.
Тип боб: Criollo

Състав : 75% шоколад (какао, захар, чисто какаово масло, не-ГМО соев лецитин). Съхранявайте на сухо и хладно място между 16 и 18°C. Може да съдържа следи от ядки или мляко.

„Когато бях стажант при Bernachon, внезапно ми хрумна, че мога да направя свой собствен шоколад от какаови зърна“.

Франсоа Пралюс е изключителен майстор в производството на шоколад, защото е един от малкото във Франция, които произвеждат собствен шоколад. Днес почти 100 тона шоколад Pralus се произвеждат и продават всяка година.

François Pralus работи със сушени какаови зърна, които получава от най-добрите какаови плантации по целия свят, особено от Южна Америка и Индонезия.

От тези изключителни зърна той произвежда около петнадесет чисти сорта и 4 смеси.

„Правя всичко сам, казва Франсоа Пралюс, вместо да купувам от специализирани доставчици.“

И той е отишъл още по-далеч, тъй като сега има собствена плантация за какаови зърна в Мадагаскар.

François Pralus ни разкрива една от своите малки тайни, за да ни даде по-точна представа за това как получава правилния вкус, преди да започне да произвежда:
„Сварявам какаото във вода, по-скоро като билков чай и го подслаждам леко със захар, след което го оставям да се утаи. Това ми дава точна представа какъв ще бъде вкусът, преди да започна производствения процес.“

Допълнителна информация

Ниво на какао 100%
Съставки cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Хранителни стойности на 100гр
Енергийна стойност 571 kcal / 2364 kJ
Мазнини 44 g
Протеини 12 g
Въглехидрати 24 g
от които захари 2 g
Марка Francois Pralus
Тегло 100 g
Категории 100% шоколад, Тъмен шоколад, Francois Pralus

Напишете своето собствено мнение

Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули