×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 97 до 128 от общо 818

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Пригответе се да бъдете озадачени с уникалния дизайн на този 10-функционален куршум. Елегантен и дискретен, и завършен в стилно розово злато, вашият любовен бутон ще бъде невероятен със своите гладки повърхности, точни ръбове и доставка на интензивни вибрации.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mia 2 Purple

    В невинната външност на MIA 2 се крие ключът към отключването на вашите тайни желания. Миниатюрен, но мощен, този зареждащ се през USB вибратор е идеалното допълнение към чантата ви за удоволствие в движение. Тихите вибрации, водоустойчивата външна част (до дълбочина до 1 метър) и 6-вибрационни модели гарантират, че никога няма да се уморите от интензивните усещания на MIA2 ― където и да ви отведат.

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътник, който не се оплаква, че ви прави щедър масаж! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблеми, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Със своя компактен дизайн с вид на риба и изтръпващата комбинация от вълни на натиск и вибрации, силиконовият Satisfyer Sugar Rush е идеалният спътник в движение. Двата му мотора са особено мощни.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Уникалната форма на Eternal и мощните вибрации са идеални за възпроизвеждане до нови оргазмени висоти. Двоен край с твърда форма на яйце в единия край и извита мека връв за невероятно споделено проникване.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Тези нови ограничени издания, опаковани с мощни куршуми за удоволствие, ще ви дразнят и дразнят със 7 пристрастяващи греховни настройки на чист екстаз!

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Black

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Coral

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се усещат като нищо друго.

    459 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    КОМБИНАЦИЯТА ОТ МОЩНОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ С ДВА МОТОРА И ДВУЕН КРАЙ ЗА КЛИТОРНА, G-ТОЧКА И АНАЛНА СТИМУЛАЦИЯ

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се насладите след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona Wave Purple

    За да сложи край на оргазма всички оргазми. Отдайте се на вълна след вълна от интензивни усещания с първия в света стимулатор на G-точката, който наистина ви масажира вътрешно.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved The Butterfly Effect

    Носете се като пеперуда на крилете на чистото удоволствие и изпълнявайте едновременно вътрешните си фантазии, избирайки вашето лично ниво на интензивност. С тази уникална играчка, вибриращата пеперуда е освободена от стила си на пръстени за двойки и е поставена в светлината на прожекторите като двойна вибрация, която предлага дълбокото клиторално удовлетворение, което могат да предложат само широкообхватните крила, заедно с многоскоростен вал, който завършва опит.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Жив и с телесна температура за интензивна стимулация!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Може да се използва за стимулация на клитора, вагината, ануса и зърната, но защо да спирате дотук, когато можете да го използвате навсякъде!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Елегантният G-Spot вибратор съдържа два най-съвременни F1 мотора за невероятна мощност. Едната разположена на върха, а другата като удължение за двойна стимулация. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират съответно със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които търсят нещо повече от друго устройство, с което да си играят. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилот, за да ви отведе на нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Нашият заешки вибратор Embrace Me подчертава клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържания си пръстен, вибраторът събира практическо лекарство за използване с пълно удовлетворение на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Lilac

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Насладете се на мощна вибрация, отвътре и отвън с този текстуриран масажор за простата и разтеглив пръстен за член с перинеален стимулатор! Двойните мотори изпращат тръпнеща тръпка в ануса ви и опетняват, докато пенисът ви остава твърд като скала. Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града... с обхват от 30 фута!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 818

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули