×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 96 от общо 818

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Gigi 2 Purple

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може би най-положително оцененият Pleasure Object, създаван някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    От представянето на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчки от нашите клиенти и техните клиенти, потребителите. Колекцията Romance се характеризира с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид. Вътре имат висококачествена технология, предлагаща интензивна стимулация. Лесното използване също е важно, поради което всички те са водоустойчиви и презареждащи се.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Сигурната магнитна капачка гарантира, че играчката остава неподвижна по време на употреба и стимулира клитора ви, докато ходите, седите, танцувате или лежите. Страхотен избор за дразнене или пълноценен оргазъм, независимо в каква обстановка се намирате!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wanderlust

    Тази уникална силиконова играчка може да се похвали с мощен масажор с пръчка от единия край и задоволително изпъкнало и нежно извито излъчване от другия. С елегантни контроли за лесен достъп в центъра, тази двустранна форма разтърсва вашия свят отвътре и отвън, с два мощни мотора, които предлагат общо 49 отделни комбинации от скорости и функции! Напълно водоустойчив и потопяем, той е идеалният универсален спътник за баня, който почиства бързо с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Red Hot Ember

    Дискретен масажор "отива навсякъде", който задоволява всяка пищна страст с удовлетворяващо удоволствие. Да, това е Red Hot, който усилва топлината при всяко ваше желание. С интензивен 10-функционален мотор и криволичещо тяло, което е изработено от неароматизиран, непорест и хипоалергенен първокласен силикон, вие не страдате от качеството за най-доброто удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 ви радва с много специална форма, която може да бъде изкусно интегрирана във всякакъв вид правене на любов и има 3 мощни двигателя: Докато единият е в горната част на основното тяло, всяка от другите две долни точки на неговите рамена за удоволствие осигуряват добри вибрации. Това означава: Независимо дали срещу, отгоре, вътре, под или между - универсалната машина ви стимулира по начина, по който имате нужда!

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Стимулира простатата и перинеума едновременно!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Hyman Pink

    Независимо дали вече сте в настроение или търсите нещо, което да ви отведе дотам, Pretty Love Pepe е прекрасна, копринено гладка играчка, която винаги е готова да дразни или да угоди. Има две точки на стимулация, съдържащи се в елегантното тяло, едната седи на върха на нежно очертания ствол, а другата в закачката на малкия клитор, този дизайн гарантира, че и на двете ви ключови ерогенни зони се обръща вниманието, което заслужават, с равни количества на интензивност.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS е вибратор за всички, които го харесват голямо. Особено самоуверените жени и двойки, които знаят какво искат и обичат интензивното удоволствие, ще намерят истински спаринг партньор на ринга с BIG BOSS.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Gladys Pink

    С 30 функции на вибрация, тази силиконова пръчица е гладка и заоблена масажираща играчка, която ще бъде луксозен за вас и вашия партньор. Формата е безпроблемно гладка с великолепно силиконово покритие и заоблени контури, които ще масажират страхотно кожата.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато стимулира G-точката с мощни вибрации. Благодарение на гъвкавата верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Когато търсите реалистична атмосфера, която винаги е готова за действие, King Cock Vibrating Stiffy е идеалният избор за максимално удовлетворение! Този реалистичен вибратор е произведен в Америка и разполага с мощен многоскоростен вибратор, който доставя умопомрачителни тръпки. Той е без фталат, безопасен за тялото и се усеща дори по-добре от истинското! Опитайте го под душа или спа и изключите времето за къпане във време за удоволствие.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Пригответе се за рокендрол с масажора за простата P-Rock™. Този иновативен нов масажор за простата за мъже е перфектната секс играчка за използване, независимо дали сте сами или с другарка. Неговият уникален, извит дизайн е идеален за едновременна стимулация на простатата и тестисите, така че се пригответе да взривите ума си напълно!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 818

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули