×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 96 от общо 363

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Гладка и заоблена, главата на този вибратор с вибратор е ергономично наклонена, за да уцели с лекота на вашата неуловима зона за удоволствие, докато чифт заешки уши седят в основната позиция, за да увеличите клитора ви с искрищи вибрации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Неговата 21 см пръчка е УЛТРА-ГЪВКАВА и ви позволява да използвате този продукт във всяка позиция, самостоятелно или в двойка. Овалната му форма позволява лесно поставяне. DEEP EXPLORER е едновременно анален, простатен, вагинален, G-точка и клиторален стимулатор. DEEP EXPLORER, разкривател на дълбоко удоволствие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Момичета, облечете се със стил и хванете леглата, защото ще се насладите на тази зашеметяваща секс играчка.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U-образен вибратор за G-точка с двойна употреба. Изключително гъвкав и може да се използва по време на полов акт. Изключително гъвкав и регулируем, този стилен вибратор се задвижва от 2 отделни мощни мотора и предлага много ъгли, с които да експериментирате и да получите максимално удоволствие! Завъртете го направо, за да го използвате като традиционно излъчване, или го огънете наполовина за двойна G-точка и стимулация на клитора. 100% кадифен силикон.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Vibe ви позволява да й дадете G-точката с пръст!

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Двойна стимулираща вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Rabbit се насочва към вашия клитор, G-точка и задната врата за тройна стимулация! Достигнете нови висоти на еротичния екстаз, тъй като този многофункционален вибратор е насочен към най-чувствителните ви ерогенни зони! Най-дивият силиконов заек на Адам и Ева отива по-далеч от всякога, за да тества вашите граници на удоволствие.

    174,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Масажната пръчка за много елегантен релакс!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Ако не харесвате големи момчета и се наслаждавате на по-малките удоволствия в живота, тогава Petit Diamond е настроението за вас! Малък, но мощен, този лесен за използване вибратор изважда всичко за ненадминати оргазми. С красиви искрящи камъни.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Нека приветстваме Shoty, вибриращия куршум, с който нощите ви никога повече няма да бъдат същите.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Копнеете ли за радост, която е неподправена и истинска? Запознайте се с невероятно красив и реалистичен дилдо Silexd с дистанционно управление и мощни вибрации. Сбъднете най-съкровените си мечти, страсти и желания с реалистичен мечтан вибратор!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Вече се предлага и като Black Edition: Mystim E-Stim Vibes комбинира вибрация и електрическа стимулация в едно устройство: Electric Eric вибрира, изтръпва и пулсира напълно сам.

    369 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Класическият вибратор получава елегантно преобразяване с нашата модерна цветова палитра и супер гладко сатенено покритие. Многоскоростните вибрации се контролират чрез просто завъртане на диска в основата. Luxuriate не съдържа фталати и латекс и е водоустойчив за удоволствие под душа. Luxuriate е 7 инча чисто вибриращо удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Аналния вибратор Ass-Gasm Pro P-Spot Milker от Anal Fantasy Elite Collection има стимулатор за перинеума и пръстен за член. Елегантният извит връх на вибратора също има интензивни кимащи движения, които не само карат простатата да пулсира – кимащите движения се прехвърлят и към набраздения стимулатор на перинеума и пръстена на петела за допълнително, вълнуващо триене.

    239 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Елегантният размер на Ейми ще я превърне в любимия ви масажор. Интелигентният дизайн на Ейми не е нито твърде голям, нито твърде малък. С лека извивка и нейното водоустойчиво силиконово тяло, Ейми нежно се плъзга там, където искате да бъде.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    SilexD предлага гама от вибратори с изключително мека висококачествена силиконова кожа с пълна SILEXPLAN с двойна плътност и вътрешна твърда сърцевина, за изключително реалистично усещане и несравнимо удоволствие. Революционната патентована формула на материала SILEXPLAN, използвана за пълнене на нашите продукти, позволява по-добра плътност и по-голяма гъвкавост на вибратора. Придава великолепно усещане и по-голяма еластичност. За вашите най-големи оргазмени удоволствия SilexD добавя към вашата колекция функцията за вибрация, ще задоволи най-дълбоките ви сексуални фантазии. Няма включена термореактивна функция.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Полирайте перлата, размахайте зърното, разгърнете потенциала си. Накратко, потопете се дълбоко в света на изтръпващите гръбначния стълб клиторални оргазми с този удивителен комплект за клитор от Fun Factory! С не един, а два супер инструмента, за да се погрижите за всяко едно от 8000-те нервни окончания във вашето супер-зърно, можете да откриете как изглежда раят на клитора.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    Този красив и реалистичен вибратор с топчета може да се огъне във всяка позиция и след това остава на място. Това означава, че може да се използва под всякакъв ъгъл – дори ъглите, които изглеждат невъзможни. Вендузата може да се залепи за всяка гладка повърхност. Този вибратор също е добър спътник във ваната или под душа, защото е водоустойчив. Страхотен е и като страпон.

    174,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Magnum Opus е първокласен тласкащ вибратор с невероятна 8-сантиметрова (3 инча) способност за удължаване. Елегантният презареждаем през USB дизайн предлага специална дръжка в стил „хармоника“, която по време на употреба ще ви хвърли в умопомрачителен екстаз. Вибрацията се предлага и с луксозни златни детайли и лесни за използване, интуитивни бутони за максимален контрол по време на игра. С 4 настройки за пулсация, 3 скорости на вибрация и 3 режима на тласкане, тази красота е задължителна във всеки асортимент и ще удиви потребителите със своите сензационни умения и тръпка.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това стимулиране на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Retro Ultra Slimline от TOYJOY Classics е елегантен вибратор, създаден за игриво удоволствие. Този вълнуващ дизайн е изработен от хигиеничен ABS и има плавен, класически силует. Има лесен за работа контрол с въртяща се капачка и разполага с многоскоростни вибрации. Retro Ultra Slimline използва 2 AA батерии и е напълно безопасен за тялото.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Този висококачествен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY е изработен от висококачествен силикон, усеща се много реалистично и осигурява реалистично изживяване с уникалното си магнитно пулсиращо тласкащо движение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Вибраторът Dutchess е прекрасна играчка с мощен мотор и пулсиращо движение.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Има само няколко неща, които наистина имат значение в живота и всички знаем, че едно от тях е здравето. Не само физическото здраве като такова, но и психическото здраве, което върви ръка за ръка със сексуалното удовлетворение. Този чифт играчки от престижната марка Fun Factory ще ви даде вълнение, невероятни оргазми и ще поддържа психическото ви благополучие. Играйте с тях самостоятелно или по двойки, а когато сте готови, ги поставете в калъфа, който също е включен в пакета.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Елегантност, сила и иновация достига под формата на колекцията Petite Couture. Serenity е зашеметяващо мощен вибратор на G-точката, създаден за вашето върховно удоволствие...

    126,90 лв.

    73,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon е реалистичен вибратор с 20 режима на вибрация, който можете да управлявате с безжичното дистанционно управление бързо и лесно. Има добавка за допълнителна стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    SilexD предлага гама от вибратори с изключително мека висококачествена силиконова кожа с пълна SILEXPLAN с двойна плътност и вътрешна твърда сърцевина, за изключително реалистично усещане и несравнимо удоволствие. Революционната патентована формула на материала SILEXPLAN, използвана за пълнене на нашите продукти, позволява по-добра плътност и по-голяма гъвкавост на вибратора. Придава великолепно усещане и по-голяма еластичност. За вашите най-големи оргазмени удоволствия SilexD добавя към вашата колекция функцията за вибрация, ще задоволи най-дълбоките ви сексуални фантазии. Няма включена термореактивна функция.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Изработен от елегантен силикон с 10 мощни режима на вибрация, този уникален вибратор е важен за истински оргазъм.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Яхнете вълните на удоволствието – сега с допълнителна функция за затопляне и облизване! Иновативната вибровъзглавница vibepad 2 има 2 мотора и 2 анатомично оформени, стимулиращи вълни, които се адаптират перфектно към вагината, клитора и ануса. И двете вълни имат 7 мощни режима на вибрация – по-голямата вълна също се отличава с интегрирания си виброезик (7 режима на облизване), а по-малката вълна има допълнителна функция за затопляне (макс. 55°C).

    579 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Невероятно реалистичен с двуслоен ствол и реалистична изпъкнала глава, двуслойният силиконов петел Lovetoy създава автентична кулминация със своите 10 режима на невероятни вибрации и въртения.

    229 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Копнеете ли за радост, която е неподправена и истинска? Запознайте се с невероятно красивия и реалистичен дилдо Silexd с дистанционно управление и мощни вибрации. Сбъднете най-съкровените си мечти, страсти и желания с реалистичен мечтан вибратор!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 363

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули