×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за простата

Обекти 97 до 128 от общо 188

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Лесната за използване, малка и компактна тапа за простата с вибрация от ANOS е перфектно оформена вибро тапа с вибрации в долната част на гъвкавия вал. Щепселът има и перинеумен стимулатор, който е идеален за доставяне на удоволствие на простатата и перинеума.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Малка радост за простатата!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Този гъвкав вибратор за простата Cock Shaped Butt Plug с вибрация от ANOS е с дизайн на пениса. Той не само стимулира P-точката и перинеума, но също така може прецизно да стимулира G-точката и клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-функционален гъвкав акумулаторен силиконов вибратор за простата с двоен мотор в черно разполага с 2 интензивно мощни мотора и 15 дразнещи функции на дълбоко пулсиращо и пулсиращо действие вместо жужащите вибрации, които другите имат.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X е регулируем и гъвкав вибратор за простата, позволяващ на потребителите да регулират формата и размера, за да отговарят на тяхното тяло и предпочитания, и да персонализират ъгъла и извивката на устройството, за да оптимизират комфорта и ефективността.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Prostate Pro

    Проектиран с ергономичност и първо удоволствие, вие ще можете да постигнете засилени оргазми, които променят мнението ви за това колко удовлетворяващ може да бъде мъжкият кулминационен момент. Простатата е наистина превключвател за по-интензивни оргазми.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iker Black

    Два мотора за едно невероятно високо. 7 режима на вибрация? 11 вибрации, достъпни чрез приложение) с 5 нива на интензивност в единия край плюс 5 пулсиращи режима в другия край, за да революционизирате вашия оргазъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Изследвайте ново, по-дръзко удоволствие – сега с 8 настройки за удоволствие и още повече мощност. Просто няма по-фин или по-луксозен масажор за простата за мъже, които сериозно се грижат за личното си удовлетворение. А сега той е водоустойчив и може да се зарежда с USB.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Този гладък като коприна вибриращ масажор за простата е подходящ за почивка в удобната му кука за душ, когато сте готови за умопомрачителен оргазъм! Напълно водоустойчива и потопяема, играчката P-spot може да се похвали с 10 скорости на мощни вибрации и всички функции, достъпни от лесните за използване контроли на ергономичната дръжка. Разширената основа ви предпазва, а изобилието от силиконова смазка ще осигури лесно плъзгане. Почистете с Evolved Toy Cleaner и изплакнете с гореща вода.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X Mad Tapper Black

    Тази добре изработена масивна форма разполага с 3 различни мотора, които работят независимо за максимална гъвкавост на комбинации и опит. Основният вал е текстуриран и под ъгъл с 10-скоростна вибрация в главата и интензивна 5-скоростна потупваща функция по средата надолу. Ергономичната основа, която има контролен панел с 3 бутона отдолу, държи пулсираща топка с 5 скорости в края на здравия си връх. Напълно потопяем във вода, лесен за почистване и зареждащ се през USB.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone dragon е стилен вибратор, специално разработен за оптимална стимулация на простатата. Изработена е от мек силикон и има оребрена част за допълнителни усещания. Играчката има и масажор в долната част, който масажира перинеума по време на използване. И в двете точки на стимулация има отделен мотор, който има 7 различни настройки на вибрациите.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Изпитайте възможно най-интензивните оргазми, като докоснете вашата P-точка! Твърдият ствол на този уникален вибратор за простата разполага с пукащ бутон на върха, специално проектиран да се усеща като почукване с пръст - усещане, което повечето мъже описват като най-дълбокото удоволствие, което някога са изпитвали. Но това не е всичко! След като влезете вътре и почуквате, стимулаторът с вибрираща топка се загнездва точно отзад за допълнителен блясък, който наистина ще ви постави на ръба на блаженството – дори под вода, тъй като цялата играчка е напълно потопяема.

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X The General

    Поемете командването с The General - здрава играчка с два двигателя със здрави форми и извивки. Пълната, кръгла глава се поклаща напред-назад в движение, докато голямата централна крушка вибрира едновременно, текстурирана с дебели извити канали. Много масивна, ергономична основа закрепва играчката, която се огъва в стеблото на акордеона. И двата 10-скоростни мотора работят едновременно, управлявани от дистанционно или директно. Потопяем във вода, акумулаторен и лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tom of Finland P-Spot Vibe

    Издоете простатата си с вибриращ инструмент за удоволствие, който удря всички правилни точки!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Запознайте се с Player One и открийте най-добрия оргазъм. Благодарение на своя ергономичен дизайн и двоен мотор, той осигурява перфектна стимулация на простатата и перинеума за мощно изживяване. Играйте соло или дуо с дистанционното управление. Закръглената му форма е проектирана за лесно поставяне, докато гъвкавата му основа осигурява оптимален комфорт по време на употреба. Вашата игра, вашите правила.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Prostate Hero е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия край в мъжката „плячка“, най-късият край ще стимулира перинеума.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat използва технология за ритмично "тупване", за да стимулира вашата простата за разлика от всякога. Насладете се на удовлетворяващите усещания, комбинирани с многофункционален масажор за перинеум за двойна стимулация. Beat извежда играта на простатата на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Два мощни мотора предлагат 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата и перинеума. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. Играчката е USB презареждаема и устойчива на пръски. Дистанционното управление е USB презареждаемо и водоустойчиво.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Търкалянето с ударите никога не се е чувствало толкова добре! С два пулсиращи мотора от двете страни на изпъкналия си връх, това устройство за угодничество на простатата докосва P-точката директно и също отзад за гръмотевично усещане, което води до интензивно освобождаване. Гладкото гланцово черно покритие се плъзга като мечта с много смазка, а дистанционното управление позволява игра със свободни ръце или партньор, дори под вода, тъй като е напълно потопяем. Нокаутирайте се с 1-2 удара от оргазми, каквито никога не сте изпитвали! Почистете с препарат за играчки ZT и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Двойни двигатели за двойно удоволствие, като ви дават контрол върху безкрайни комбинации от интензивни високи честоти и шумни басови вибрации.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Сондата Eclipse е чувствена силиконова сонда, създадена, за да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Докато ергономичният дизайн и плюшеният силикон ви позволяват да играете с лекота, въртящият се връх и 12 мощни функции на вибрация доставят разтърсващо удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rote с b-Vibe Rocker Plug. Този ергономичен P-spot тап осигурява удоволствието от натиск директно върху простатата. С гладка, разширена основа, този щепсел буквално ви поставя на мястото на водача с насочена, претеглена стимулация във всеки камък на щепсела. С ъгловата глава за вътрешен масаж, Rocker Plug ще ви изпрати в усещания за цялото тяло, които са "напълно рокендрол".

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Представяме ви Loyte на Viotec, луксозно мек вибратор, предназначен да подобри вашето удоволствие. Loyte може да се контролира без усилие чрез бутона за захранване в долната част на този вибратор за простата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 188

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули