×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за простата

Обекти 65 до 96 от общо 188

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme не е за хора със слаби сърца!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Стимулаторът Renée от колекция Elite на Dream Toys е черен стимулатор със стилни златни акценти, заоблена глава и гъвкава връзка между двата края. Renée има 2 мощни мотора, по един във всеки край, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis е анален вибратор за простата за точка Р с вибрация. Тялото му има извивка, предназначена да стимулира простатата и точката P. В същото време има друга текстурирана зона за допълнителна стимулация.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но ще направи най-добре да я приемете като вълнуващо пътешествие с този стимулатор на простатата и перинеума! Има удобна форма за удобно насочване на P-точката и текстуриран участък на външната част на ръката, за да дразни перинеума. Функциите му се избират удобно чрез дистанционно управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    За интензивно задкулисно удоволствие!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Този P-Strap Milker е тапата за простата, която прави всичко - предназначена да подобри ерекцията със своя плътно прилепнал член и каишка за топка, да стимулира вашето петно с интензивни вибрации и да издои простатата ви с извратено масажиращо перло!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Този първокласен масажор за простата използва иновативна технология и висококачествени материали, за да ви даде задното блаженство, за което жадувате. Изпитайте мощна вибрация в ануса и срещу перинеума с 3 скорости и 4 функции, с които да играете.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Смеем да не дойдете грандиозно с LOKI Wave™ 2, ново поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е сбъдната мечта за онези, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да отключите нови тайни на оргазма, като използвате повече настройки за удоволствие за несравнима игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand е уникален надуваем силиконов вибратор, който ще ви отведе до нови висоти на удоволствието. Персонализирайте фантазиите си, като превключвате между седем режима на надуване и вибрация, които ще изпълнят вагината или ануса ви с удоволствие. В допълнение, Ultimate Expand разполага с втори двигател, който ще стимулира вашите перинеални и клиторални зони.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Базиран на световноизвестния Rude-Boy, но този път с добавено контуриране, за да ви даде експлозивно удоволствие, което ще ви накара да искате още и още.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Prostate Massager

    Оставете този стимулатор да се завърти в ануса ви, да си поиграе с простатата и да ви покаже рая, наречен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley е розов вибратор за простата, който е перфектно изваян, за да работи с контурите на вашето тяло и благодарение на компактния си размер приляга плътно в дланта ви. Гъвкавият вълнообразен дизайн има леко извита реалистична глава, която позволява лесно поставяне и удобно носене.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Анатомично перфектно оформен простатен стимулатор с 3 мотора от ANOS с 3 рамена за интензивни анални удоволствия. Неговият вълнообразен централен ствол с разширяваща се нагоре глава гарантирано достига до P-точката. Но не само простатата и аналния канал получават удоволствие от дълбоката вибрация, но и анусът и перинеумът също се стимулират от вибриращата запушалка във формата на котва.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Green

    Подгответе се за сензационна анална стимулация с HUGO™ 2 се свържете с приложение масажор за простата с два мощни двигателя. HUGO™ 2 е идеален за тези, които искат да подобрят вашето соло или двойна игра, тъй като позволява пълно отдаване без ръце на грандиозните вибрации. Той притежава повече мощност с удължен живот на батерията за неограничен достъп до простатни оргазми и е съвместим с приложението LELO, където можете да включите допълнителни режими.

    469 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Поглезете простатата си както с вибрация, така и с усещане за галене. 7x P-Stroke може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ергономично оформеният анален вибратор Hyper-Pulse P-Spot Massager от Anal Fantasy Elite Collection е страхотен, защото лесно намира, достига и стимулира простатата по интензивен начин. На върха има мека силиконова мембрана, която удря директно върху P-точката, за да може да я масажира с допълнителни пулсиращи импулси.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Матово черен вибратор за простата с дистанционно от Mr. Play от Pretty Love.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug е чувствена силиконова играчка, създадена да ви улесни във вълнуващото анално и простатно удоволствие. Елегантната каишка за дистанционно управление управлява 12 мощни вибрационни функции с интензивно синхронизирано въртене, тласкане и два мощни мотора.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Tapping Buttplug

    Изпитайте оптимална стимулация с тази стилна натискаща се тапа от колекцията Hueman. Щепселът е изработен от мек силикон и разполага с 10 различни режима на вибрация, включително 3 скорости и 7 модела. Стълбът на тапата е извита, за да стимулира простатата и да осигури приятни усещания по време на поставяне и отстраняване на тапата

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    RC въртяща се тапа за простата с вибрация от ANOS се отличава с подчертана текстура и въртящ се вибро накрайник, който стимулира простатата. Широката запушалка осигурява допълнителна сигурност и предотвратява плъзгането на играчката, което прави тази изискана играчка годна за носене за продължителни периоди от време.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Пренесете играта на простатата на друго ниво. Създаден да бъде най-доброто анално настроение за мъже, това допълнение към колекцията Kink by Doc Johnson® прониква дълбоко, за да стимулира множество зони с елегантен първокласен силикон, анатомични контури, силни вибрации и мощни въртящи се ръбове, идеално поставени за екстремно действие на ръба на задника . Отделни контроли с индивидуализирани режими за всяка точка на стимулация - 10-функционален вибриращ вал, 10-функционален вибриращ перинеумен стимулатор и 3-скоростни многопосочни въртящи се ръбове - персонализирайте вашето изживяване всеки път.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Малка радост за простатата!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Подарете си часове стимулация на простатата, докато тренирате дупето си да държи щепсела на място с помощта на този колан! Плюшеният първокласен силиконов щепсел е перфектен за начинаещи, които искат да изследват дълги анални сесии и леко робство и искат също така да изградят издръжливост за доене на простатата.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 188

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули