×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за простата

Обекти 33 до 64 от общо 188

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Забавление с пръсти (не само) на задната врата!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Насладете се на мощна вибрация, отвътре и отвън с този текстуриран масажор за простата и разтеглив пръстен за член с перинеален стимулатор! Двойните мотори изпращат тръпнеща тръпка в ануса ви и опетняват, докато пенисът ви остава твърд като скала. Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града... с обхват от 30 фута!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Динамично тласкане, вибриране и въртяща се стимулация за едно вълнуващо интимно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Backie Pink

    Стимулатор на простатата и перинеума. Дизайн с плавни извивки, за да осигури по-удовлетворяващо усещане. Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Гъвкав вибратор за простата с извит връх, гофриран ствол и набразден стимулатор на перинеума. 9 режима на вибрация. Това може да се презарежда с помощта на включения USB кабел.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ е типичната анална тапа, малък, но мощен вибратор с гладка, заострена глава и гъвкава основа за лесна употреба и целенасочено удоволствие. Покрит с мек силикон, водоустойчив и презареждаем, Ditto+ прави всичко, от което се нуждаете – и добавя още едно ниво на удоволствие за всеки тип тяло.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Bruno Black

    BRUNO е всичко за простота, сила и изтънченост. Чрез 6 променливи настройки за удоволствие, неговата елегантна силиконова форма доставя своята удивителна сила точно там, където взискателният мъж я иска най-много за по-големи, по-добри, по-дълги и по-интензивни оргазми.

    439 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V съчетава всепризнатата форма и анатомично проектираните контури на най-популярния мъжки стимулатор на G-точката в света с добавената интензивност на вибрациите. Резултатът е оргазми с огромна сила и дълбочина, преживявания, толкова интензивни, че завинаги ще променят вашата референтна рамка за сексуално удоволствие.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но ще направите най-добре да я приемете като вълнуващо пътешествие с този стимулатор на простатата и перинеума! Има приятна форма за удобно насочване на P-точката и текстуриран участък на външната част на ръката, за да дразни перинеума. Функциите му се избират удобно чрез дистанционното управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Rimming Hero Black

    Масажор за простата, въображаемо и интелигентно проектиран за двойна оргазмена стимулация. 2 мощни мотора с 10 вибрационни функции осигуряват вълнуваща стимулация на простатата и перинеума, докато трети мотор с 3 скорости и въртящи се перли осигурява изключително усещане на ануса.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Неговата 21 см пръчка е УЛТРА-ГЪВКАВА и ви позволява да използвате този продукт във всяка позиция, самостоятелно или в двойка. Овалната му форма позволява лесно поставяне. DEEP EXPLORER е едновременно анален, простатен, вагинален, G-точка и клиторален стимулатор. DEEP EXPLORER, разкривател на дълбоко удоволствие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    С функция за затопляне, въртене и вибрация!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    P-Spot Wave е революционен масажор за простата, който съчетава функциите на отопление, мърдане и вибрация. Това, което го отличава, е неговата усъвършенствана технология за нагряване, осигуряваща интелигентна и комфортна топлина в задната област без никакво усещане за чуждо тяло.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote е усъвършенстван дистанционно управляван масажор за простатата с 20% повече мощност и два мотора в основата и висока за стимулация на перинеума и простатата. Неговият характерен шведски дизайн идеално пасва на всички анатомии, докато по-широката гама от настройките на вибрациите осигурява повече място за игра за интимно изследване.

    569 лв.

    439 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy е изключително умен стимулатор с двойна P-точка, който е толкова лесен за използване. Средната обиколка на Rude-Boy гарантира, че получавате стегната и стегната стимулация заедно с масаж на перинеума.

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Когато искате да издигнете аналната си игра на следващото ниво, Anal Fantasy® Elite Collection е най-добрият избор за висококачествена анална възбуда и игра на простатата. Изработена от нашия ултра-хигиеничен Elite Silicone™, колекцията Elite е безопасна за тялото, без фталат, без латекс и е създадена да играе силно. Използвайки най-новата USB акумулаторна технология, щепселите и сондите от Elite Collection са ергономично проектирани за максимален комфорт и гарантирано удовлетворение. Идеална за всеки пол, унисекс колекцията е пълна с умопомрачителни функции, които предлагат невероятна тръпка и експлозивни резултати!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Най-новото попълнение към семейството на Revo се възползва от пръстен с двоен петел, за да ви държи по-здраво и по-дълго!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Тази красива нова анална играчка ще накара тази плячка да потрепери с натискането на един бутон! Оставете удоволствието да поеме контрола с този лесен за използване дистанционно управляван, акумулаторен вибратор за простата! Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Аналния вибратор Ass-Gasm Pro P-Spot Milker от Anal Fantasy Elite Collection има стимулатор за перинеума и пръстен за член. Елегантният извит връх на вибратора също има интензивни кимащи движения, които не само карат простатата да пулсира – кимащите движения се прехвърлят и към набраздения стимулатор на перинеума и пръстена на петела за допълнително, вълнуващо триене.

    239 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Blue

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Дълги удари за щастливи мъже, Renegade Deep Stroker разполага с увеличен обхват на движение за дълбоко тласкане и интензивно оргазъм. Мощните вибрации добавят към експлозивните удоволствия, доставяни от Deep Stroker на Renegade. Тази мощна и акумулаторна играчка е изработена от безопасен за тялото силикон.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Black

    Подгответе се за сензационна анална стимулация с HUGO™ 2 свързан с приложение масажор за простата с два мощни двигателя. HUGO™ 2 е идеален за тези, които искат да подобрят своята соло или двойка игра, тъй като позволява пълно отдаване без ръце на грандиозните вибрации. Той притежава повече мощност с удължен живот на батерията за неограничен достъп до простатни оргазми и е съвместим с приложението LELO, където можете да отключите допълнителни режими.

    469 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Удвоете блаженството на дупето с анален аксесоар, който бръмчи и се върти. 7x P-Gyro може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка. Междувременно върхът ще се върти в кръгове във вас, въртейки се срещу любимата ви точка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Извикайте по-интензивен оргазъм от себе си с високотехнологичен масажор за P-точка. Този мощен анален инструмент не само вибрира, но стволът също се върти, за да осигури дразнеща стимулация на вашата простата. Двойните мотори ви позволяват да изпитате удоволствието отвътре и отвън, с дръжка, която бръмчи срещу перинеума ви.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Създаден да шокира вашата система, този вибриращ E-Stim масажор за простата е върхът на интензивното мъжко удоволствие - отдайте се на наелектризиращия свят на електроиграта с играчка, която я прави лесна за поставяне и наслаждаване, без захранващи кутии или системи за свързване задължително! Оформен за прецизна стимулация на простатата и вибрации на перинеума на цялото тяло, за да доведе оргазма ви до умопомрачителни нива - отличен за самостоятелна употреба или с партньор.

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Насладете се на всяка подутина в дупката си, но си представете усещането, когато една от тях започне да гали простатата ви! 7x P-Milker може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и пулсират във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Ще се доверите на Thrust, след като изпитате силата на тази вибрираща и изтласкваща тапа. Изработен от гладък като кадифе силикон, този щепсел с дискретен размер осигурява нежна пълнота, докато изживявате разнообразието от 10 скорости и ритми. Изследвайте играта със свободни ръце с елегантно опростеното дистанционно. Свобода за игра!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Е-стимулация и вибрация – в една класна играчка!

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Ние в Tardenoche знаем, че аналната стимулация е част от сексуалността, която обичаме да изпитваме, затова донесохме Ampex, уникален и несравним простатен стимулатор.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 188

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули