×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 1 до 32 от общо 834

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

    Време за върховно усещане - този специален Заек е вашата муза, която ви доставя оргазми за вашия дневник на суперлативи. В типичния стил на семейството на Satisfyer, той стимулира вашата любовна мъниста без допир чрез вълни на натиск, осигурявайки по-дълбока стимулация, която води до множество оргазми. Само този талант предизвиква ненаситни усмивки по лицата на жените по целия свят. Но всяка торта заслужава черешка и в съответствие с тази философия е разработен Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Разширява уникалното усещане от вълнова стимулация на натиск върху клитора, като включва допълнителен масаж на G-точката. Може би си струва да си вземете няколко дни от работа и да ги прекарате в леглото, заедно с този иновативен спътник за удоволствие.

    249 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Vibration

    Обаждаме се на всички любители на начина на живот, играчките и чувствеността: вълни на натиск и вибрации в една играчка? Да моля! Новият Satisfyer Pro 2 Vibration ще сбъдне всички ваши мечти за желания: Ако дълбоко стимулиращата Airpulse технология на предишната версия на Pro 2 ви е довела до незабравимо интензивни оргазми, тогава дръжте здраво, защото новата, допълнителна вибрационна функция на нейния наследник ще катапултира направо в облак 9, или може би 9000! Третото поколение на Satisfyer Pro 2 получава магическо надграждане на „вибрацията“.

    199,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Durex Intense Delight Bullet

    Durex Intense Delight Bullet е малък и дискретен чувствен масажор с мощни вибрации – което го прави ваш секси съюзник в света на удоволствието. Идеален е за стимулация на клитора и цялото тяло, за да помогне на вас и вашия партньор да достигнете оргазъм. Предлагайки до 5 часа шепотно тихо удоволствие, изпитайте меката кадифена гладка повърхност, докато галите вибратора по зърната, клитора и срамните си устни.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Като елегантна пантера на лов за следващата кулминация - грациозна и мощна - този мистериозен доставящ удоволствие в копринено матово черно се плъзга през нощта за вас. Нейната цел: Вашето любовно мънисто. Веднъж нацелило плячката си, няма спасение, защото е ненаситно! Благодарение на 11 класически Satisfyer интензитета на вълната на натиск и допълнителната вибрационна функция, той чака търпеливо, докато настъпи идеалният момент. Тогава те грабва страстно, гали горещата ти точка и те залива с незабравими оргазми - кулминацията е неизбежна. Мърка доволно като нежно коте, докато се притискате към него в екстаз, забравяйки света около вас.

    199,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Mini Magic Wand Black

    Този масажор с пръчици е идеалният инструмент, който ви помага да се отпуснете след дълъг и тежък ден. Както всички знаем от известно време, вибрациите са жизненоважни за лечение на умората, успокояване на мускулното напрежение, поддържане на болките в тялото и подпомагане на известно спортно възстановяване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Време за незабравими акценти, Satisfyer Pro 4 Couples отваря нов свят на еротични игри. Вдъхновен от класическите двойки вибратори, той се носи по време на полов акт и стимулира и двамата партньори едновременно. Но тази доставяща удоволствие плеймейтка може да предложи повече от просто примамливо усещане за стягане, вълнуващи вибрации и изкусителен масаж на G-точката: в типичния стил на семейството на Satisfyer, тя стимулира клитора на жената без докосване чрез вълни на натиск, осигурявайки по-дълбока стимулация, която води до множество оргазми. Гарантирано удоволствие!

    249 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer One Night Stand

    One Night Stand е идеален за тези, които искат да изследват нашата собствена Air-Pulse технология, без ангажименти. Този 90-минутен въвеждащ продукт с ограничена употреба е възхитителен тийзър и разполага с 4 настройки на интензивност, за да ви достави удоволствие!

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

    Curvy 2+ стимулира клитора с комбинация от въздушна импулсна стимулация и интензивни вибрации. Ергономичната форма осигурява лесна работа. Функциите му могат да се контролират и чрез Connect App.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Selopa Tongue Teaser Pink-Black

    Този неуморен силиконов език се движи и вибрира с невероятно гъвкав връх, докато дръжката разполага с диамантени текстури за лесно захващане.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Захарният памук Satisfyer се отличава със своята овална форма и компактен дизайн. Вибраторът, изработен от приятен за тялото силикон, глези клитора с вълнуваща комбинация от вълни на натиск и вибрация.

    107,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Елегантната двойна играчка на Adrien Lastic включва стимулатор за засмукване на клитора с комбинация от вибриращо яйце и вградено дистанционно управление, създаден за разпръскване на автентичен двоен екстаз. Разстоянието и мястото вече не са проблем, защото можете да се свържете чрез нашето ново приложение и да споделяте интимни моменти с партньора си.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Представяме ви Lizer, нов стимулатор, който ще Ви изненада приятно. Lizer се гордее с очарователен, заоблен и компактен дизайн, идеален за поставяне в дланта на ръката ви.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Експериментирайте със 7 режима на облизване за гама от усещания: Със 7 различни режима на облизване, стимулаторът с форма на лъжичка за жени пасва идеално на вашите палавници. Поставете неговия гъвкав отвор за лъжичка около най-чувствителните си места, включете го, вибриращо езиче вътре в лъжичката започва да „мига“ по вашите части за невероятно изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Наслаждавате се на вълните на натиск на вашия Satisfyer, но ви липсват чувствените вибрации на класическия лежащ вибратор? Новият Satisfyer Pro Plus Vibration съчетава желаните, стимулиращи вълни на натиск с чувствени вибрации, дарявайки ви с несравнимо удоволствие!

    187,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Отключете свят на несравнимо удоволствие със стимулатора за клитор Kisser. Проектиран да възпроизвежда съблазнителна орална стимулация, Kisser от колекцията Designer Edition на TOYJOY ще отключи свят на несравнимо удоволствие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next е ново измерение на удоволствието – съчетавайки революционната 3D Pleasure Air стимулация на клитора с новия Climax Control, придавайки допълнителна дълбочина и богатство на вашето оргазмено пътуване. Проектиран за интензивни, интуитивни множество оргазми, Next предоставя ненадмината мощност и първокласни функции, включително нова гама от персонализирани модели, докато работи тихо.

    539 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които изпитвате нещо повече от друго устройство, с което да играете. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилота, за да ви открият нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X The Gold Standard Black

    Този мощен силиконов куршум с 10 скорости разполага с наклонен връх с форма на червило, който е идеален за целенасочена стимулация, може да се побере в пукнатини или да лежи изравнено и плоско. Правият ствол завършва със стилна основа от розово злато, която съдържа лесен за използване контролен панел с 1 бутон, който свети, когато се използва. Носете това класическо нощно шкафче във ваната или под душа със себе си, тъй като то е напълно водопотопяемо - и се презарежда удобно чрез USB.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO осигурява перфектната комбинация от стимулация на клитора и G-точката. Клиторният стимулатор на DUO използва технологията Pleasure Air™, докато вашата G-точка се масажира с перфектна извивка и мощен вибратор. Пригответе се за смесен оргазъм, който винаги сте искали.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Мини ABS пластмасов водоустойчив вибратор със 7 функции.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Момичета, облечете се със стил и хванете леглата, защото ще се насладите на тази зашеметяваща секс играчка.

    16,90 лв.

    5,09 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Curvy Trinity 5 от Satisfyer е стимулатор на въздушния импулс, играчка 3 в 1 за огромно забавление!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Този вибратор за пръстени от следващо ниво има широка, дебела дръжка с плоска повърхност, която е кръгла по обиколка, но леко насочва към върха за прецизност, където искате.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next е ново измерване на удоволствието – съчетаваща революционната 3D Pleasure Air стимулация на клитора с новия Climax Control, добавяща допълнителна дълбочина и изобилие към вашето оргазмено пътуване. Проектиран за интензивни, интуитивни множество оргазми, Next предлага ненадмината мощност и първокласни функции, включително нова гама от персонализирани модели, докато работи тихо.

    539 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Функция като никоя друга, Cutie Heart е очарователна иновация на двойните въздушни импулсни вибратори.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте го като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на време сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Golden Moments

    2 висококачествени първокласни играчки на страхотна цена! Тези две най-продавани играчки със сигурност ще бъдат популярни – особено заради страхотната цена. Всестранният комплект за удоволствие за горещо соло или забавление за двойки.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    В духа на продължаване на издигането на това какво могат да бъдат секс играчките, Crave надхвърли границите, като създаде своя версия на носими технологии. Vesper е както великолепно бижу, така и силен тънък вибратор. Мнозина са създали вибратор, който се проваля като качествено бижу или измамна висулка с неустоима вибрация. Crave се увери, че Vesper наистина може да направи и двете по най-елегантния и обмислен начин. Crave вярва, че можете да имате всичко.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всичките ви сетива.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Adjustable Panty Black

    Това вибриращо бельо от Ouch! ще ви накара да се усмихнете повече от всякога. Бельото е меко и еластично и съдържа куршум с една скорост. Насладете се на личната си тайна!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Symphony от INYA - Мултифункционален вибратор с контури, включващ три мотора, осигуряващи мощни вибрации на G точката, докато чувствено стимулират клитора с вълнуваща въздушна технология. Водоустойчив и презареждаем. Подходящ с всички лубриканти. Изработен от платинен клас силикон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 1 до 32 от общо 834

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули