×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 65 до 96 от общо 649

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Може да се използва за стимулация на клитора, вагината, ануса и зърната, но защо да спирате дотук, когато можете да го използвате навсякъде!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Вибриращо червило – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като червило с мек фокусиращ усещането „гъвкав връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Никой никога не би предположил, че тези секси бикини със сатенена вратовръзка са способни на умопомрачителни оргазми! С дискретна силиконова атмосфера, сгушена в джоба на чорапогащи, за да остане на място, разпалете удоволствието си със свободни ръце с лесното за използване дистанционно управление!

    199,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Purple

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Искате ли да изживеете незабравими моменти на интимно удовлетворение, когато пожелаете? Представяме ви единствения по рода си вибратор от Paloqueth, който ще ви взриви със своите двойни вибрации и луксозен дизайн, който е ненадминат. Нека ви отведе в свят на неограничено удоволствие!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Огледалце, огледалце на стената, защо съм толкова напрегната? Вашият нов масажор MIA DOUBLE PLEASURE WAND може да ви помогне: най-накрая някой, който не се оплаква, когато искате дълъг масаж! С внушителен размер и много сила зад изкусителната силиконова глава, MIA DOUBLE PLEASURE WAND решава всички проблеми и напрежение, но разбира се и всяко желание за оргазъм.

    174,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Gender X Sunflower Yellow

    Два мощни мотора в едно стилно двустранно настроение! Поглезете се с тази здрава машина с „дву лица“ с текстурирана кръгла глава на пръчка от единия край – и дълга, тънка овална глава от другата.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Ако не харесвате големи момчета и се наслаждавате на по-малките удоволствия в живота, тогава Petit Diamond е настроението за вас! Малък, но мощен, този лесен за използване вибратор изважда всичко за ненадминати оргазми. С красиви искрящи камъни.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и усетете всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красиво проектиран Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 винаги е перфектното съчетание: вибраторът 2 в 1 доставя удоволствие с дълбоки, мощни вибрации, независимо дали като вибратор за пръсти или пръстен за пенис.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Момичета, облечете се със стил и хванете леглата, защото ще се насладите на тази зашеметяваща секс играчка.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Разпалете желанието си с Bdesired Deluxe. 6 функции създават съвършена стимулация за многостепенно удоволствие. С гладък дизайн с фини вълнички, този водоустойчив масажор доставя опияняващо вълнение. Насладете се на лесно почистване след игра от нашия непорест силикон и гланцирана ABS пластмаса, докато продължавате да разклащате нещата с натискането на един бутон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Тази мощна Pock Rocket прави това, което пише на кутията! Предлага се с 4 различни глави за различни стимулации, които могат лесно да се превключват! Една скорост е това, от което понякога просто се нуждаете! Този малък стимулатор е изработен от ABS с PU покритие.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy е двустранен високочестотен вибратор за моментални оргазми.

    469 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Оставете диджея да завърти пътуването. Club Vibe 2.OH на OhMiBod ще ви отведе до дестинацията...

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен звуков масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her съчетава интимна вендуза с вибриращ език за облизване. Дългата, тясна, кадифено мека дръжка може да се използва и като вибратор. Той е страхотен за външна стимулация като по време на невероятен орален секс и за дълбоко удоволствие. Изключително дългата тръба на помпата осигурява повече пространство по време на соло или двойка!

    369 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Martinella, женска играчка, с която да се почувствате като кралица, без да зависи от някого, за да се насладите на вашата сексуалност и най-дълбоките си усещания.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Това чувствено устройство без да позволява творческа игра в момента, особено за двойки, които искат да развият въображението си. Със своята въртяща се на 180° глава от мек силикон, тази многофункционална играчка е удобна за всякакви позиции.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутон.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Нека приветстваме Shoty, вибриращия куршум, с който нощите ви никога повече няма да бъдат същите.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Водоустойчива машина за оргазъм!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Pocket Pink

    PalmPower Pocket е най-новото допълнение към колекцията Palmpower от мощни вибратори! Pocket е миниатюрната версия на класическата пръчка, със сравнима мощност в играчка с размер на пинта.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Намирането на време за самостоятелна игра е жизненоважно за поддържане на страхотно сексуално здраве, а освен това е просто забавно! Имайте това, вие ще искате да сте сигурни, че имате правилния комплект за работа, което е мястото, където Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator идва. С 10 различни вградени режима на вибрация, вие ще откриете, че вибраторът е лесен за използване, елегантен на външен вид и предлага много изненади за потребителите.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    За интензивен оргазъм за нула време!

    199,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cerise

    SONA целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 649

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули