×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 97 до 128 от общо 309

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата за удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да се държи на мястото.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди това вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, върха на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и следователно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Orca

    Orca е разширение към гама от вибратори с двоен въздушен импулс от Satisfyer. Игривият дизайн и двойната функция (с емблематичен въздушен импулс) го правят идеален за покупка от начинаещи. Дизайнът на Orca е сравним със стила на популярния Penguin, но също и с вибрации. Има опростена форма за лесно управление, 2 независимо контролирани мотора с 11 интензитета на вълната на натиск и 12 настройки на вибрация за стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Смучене, близане, вибриране! 216 оргазъм, който никога не сте опитвали.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Включете настроението си и се насладете на музиката. Нашият нов Club Vibe 3.OH е дискретен вибратор за чорапогащници, който може да се носи, предназначен да угоди - където и да е настроението.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    369 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Pink

    SONA целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който подобрява и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващи от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки ви да достигнете кулминацията си бавно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Този вибратор не е просто красива декорация за вашето нощно шкафче!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Трептящият куршум Clit Kisser™ събира интензивни многоскоростни вибрации в дразнеща втулка с форма на език. Стимулаторът, подобен на устната кухина, има лесен за докосване бутон за бързо набиране и вибрация на куршум във формата на яйце, за да достави вълнуващо усещане.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които изпитвате нещо повече от друго устройство, с което да играете. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилота, за да ви открият нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Black

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но сдържани звукови вълни, за да стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие надгражда последната, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващите от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки вие да постигнете кулминацията си приятно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Тази вибрираща прашка от колекцията PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Прашката има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 2.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ефектен дискретен дизайн за мощна помпа за засмукване на клитора. Представяме ви Mía Rose, нова концепция за сукалче, което ще ви накара да почувствате бързо оргазъм.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Насладете се на сензационното удоволствие от клиторната стимулация с клиторния стимулатор Infinite Love. Стимулирайте клитора с неговата умопомрачителна функция, която имитира орален секс. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Предизвиквайте изключителна възбуда и стигнете до блажен завършек с Heavenly Massage, елегантен и миниатюрен вибратор с куршуми.

    41,90 лв.

    31,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 309

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули