×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 129 до 160 от общо 483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Nea 2 Purple

    Сега с двойно по-голяма сила от оригинала и преработен флорален мотив, NEA™ 2 обхваща удоволствие за всичките ви сетива.

    439 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който стимулира и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Със Satisfyer Mini Wand-er, направен от силикон, все още можете да правите чувствени масажи на цялото тяло, когато сте в движение или пътувате. Масажорът с компактен дизайн е подходящ както за масаж, така и за стимулация на клитора.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и насладете се на всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красив проект Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Тези нови ограничени издания, опаковани с мощни куршуми за удоволствие, ще ви дразнят и дразнят със 7 пристрастяващи греховни настройки на чист екстаз!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Изработен от елегантен силикон с 10 мощни режима на вибрация, този уникален вибратор е важен за истински оргазъм.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Тъй като вашият бивш никога не можеше да намери клитора ви и може да не можете да разчитате на следващата си среща... Давай!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Кой не иска собствената си секси тайна? Тя се изчерви, докато носеше HER Finger Vibe на пръстите си за вибриращ масаж на зърната й, преди да го пъхне в дантелените си бикини. Коприненият, гладък силикон леко се затопли до телесната й температура. Тя закрепи гъвкавите презрамки около външната страна на бикините си и нагласи удара на мотора удобно към клитора си.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, удовлетворяващи тези, които се наслаждават на удоволствието при поискване. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser е перфектен за многостранна стимулация на всички ерогенни зони като клитора и зърната: Вибраторът за пръсти е много лесен и интуитивен за използване благодарение на гъвкавия отвор.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Изследвайте и се насладете на всичките си любими усещания с Drift. Извита на всички правилни места, ъгловата форма на Drift е проектирана да достига до всички правилни места - отвътре и отвън. Контурираната глава разполага с повдигната точка на стимулация за още повече усещане срещу всяка от вашите ерогенни зони. Започвайки с дълбок тътен и достигайки до интензивни вибрации, Drift дори се затопля до телесна температура с едно натискане на бутон за наистина богато сензорно изживяване.

    469 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Тази вибрираща къса панталонка за момче от PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилягане. Късото има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Screaming O Bullets е най-добрата супермощна мини атмосфера за навсякъде, "O" навсякъде, включваща тих като шепот мотор и компактен размер за разнообразно удоволствие. Включете забавлението само с едно докосване за най-висококачествения куршум на пазара.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващи от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки ви да достигнете кулминацията си бавно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Чувствено стимулиране с гъделичкащата и дразнеща интимна помпа с акумулаторна помпа с пълно покритие. С пълно покритие за интимна лъжичка, дразнещи гъделичкания и 12 синхронизирани вибрации и 3 функции за засмукване, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата от възможности за удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Този вибратор може да осигури спот-он стимулация на място за удоволствие и масаж на цялото тяло и/или масаж на интимните зони. Могат да се използват и двата края на вибратора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Мини вибратор Ladyfinger

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Смучене, близане, вибриране! 216 оргазъм, който никога не сте опитвали.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Това очарователно сърце е най-добрият подарък за двойки. Вибраторът с 10 скорости е акумулаторен, има мощен мотор и е изработен от медицински силикон.

    132,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush съчетава стимулираща вълнова технология с извит, вибриращ вал, изработен от еластичен силикон. Както клиторът, така и G-точката могат да бъдат стимулирани с интензивни вибрации чрез интуитивния контролен панел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениталната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Алуминий включете захранването, увеличете топлината. Изпитайте смесица от интензивни вибрации и нежна топлина с този универсален куршум. Омбре покритието на дъгата на алуминия и новият патентован двигател 60SX AMP, който управлява 12 скорости на вибрация, го правят идеален за потребител, ориентиран към тенденциите, който жадува за мощност.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Елегантната форма на роза не само изглежда красиво, но и премахва неудобството от секс играчките и е двойно удоволствие за сетивата. Доброто ви настроение започва, когато го видите. Комбинацията от романтични рози с любов е раят на секс изживяването, който не искате да пропуснете. Този еротичен вибратор е изработен от мек силикон, безопасен и нетоксичен, удобен на допир, моля, използвайте го с увереност.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 483

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули