×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 33 до 64 от общо 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Перфектен за начинаещи, Kailan 2 Bullet е сладко малко настроение, което е измамно, но има достатъчно сила, за да го изтласка до краен предел.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и гледка като клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Тези вибриращи слипове от PantyRebel са изработени от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Слиповете имат отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Invincible Black

    Invincible има супер мощен 10-скоростен F1 мотор от ново поколение, който се адаптира към всяка женска форма и е перфектно оформен, за да създаде най-интензивния оргазъм, изпитван някога! Invincible има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Invincible лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Шикозен и дискретен супермощен мини вибратор, маскиран като балсам за устни с мек заоблен връх. Вибриращият балсам за устни My Secret е най-новата еволюция на The Screaming O.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Време е да преразгледаме значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето ще го изпълни всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 вибрационни програми. И сякаш това не е достатъчно, можете също да включите електростимулация и да се поглезите с меко изтръпване или интензивно мощно пулсиране – което работи за вас.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Тези вибриращи слипове от PantyRebel са изработени от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Слиповете имат отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжично дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва! Насладете се на компактната форма, идеална за пътуване и в движение.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Предизвиквайте изключителна възбуда и стигнете до блажен завършек с Heavenly Massage, елегантен и миниатюрен вибратор с куршуми.

    41,90 лв.

    31,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush съчетава стимулираща вълнова технология с извит, вибриращ вал, изработен от еластичен силикон. Както клиторът, така и G-точката могат да бъдат стимулирани с интензивни вибрации чрез интуитивния контролен панел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Black

    Този усъвършенстван масажор SONA 2 доставя мощни, но сдържани звукови вълни, за да стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - за усещане, различно от всяко друго. Всяка вълна от нежно резониращо удоволствие надгражда последната, кулминирайки с изискан и дълбоко удовлетворяващ оргазъм.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Тази вибрираща прашка от колекцията PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Прашката има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Включете настроението си и се насладете на музиката. Нашият нов Club Vibe 3.OH е дискретен вибратор за чорапогащници, който може да се носи, предназначен да угоди - където и да е настроението.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениталната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand е компактен вибратор с пръчка с джобен размер, идеален за удоволствие навсякъде и по всяко време. Осигурява удивително мощни и дълбоки тътнещи вибрации и различни импулсни и вълнови модели, удовлетворяващи тези, които се наслаждават на удоволствието при поискване. Оборудван е с две многофункционални приставки, за да изследвате и да се забавлявате повече.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Тъй като вашият бивш никога не можеше да намери клитора ви и може да не можете да разчитате на следващата си среща... Давай!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Тази вибрираща къса панталонка за момче от PantyRebel е изработена от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилягане. Късото има отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди това вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, върха на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и следователно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Изработен от елегантен силикон с 10 мощни режима на вибрация, този уникален вибратор е важен за истински оргазъм.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен звуков масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули