×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 129 до 160 от общо 784

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които изпитвате нещо повече от друго устройство, с което да играете. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилота, за да ви открият нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен звуков масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Полирайте перлата, размахайте зърното, разгърнете потенциала си. Накратко, потопете се дълбоко в света на изтръпващите гръбначния стълб клиторални оргазми с този удивителен комплект за клитор от Fun Factory! С не един, а два супер инструмента, за да се погрижите за всяко едно от 8000-те нервни окончания във вашето супер-зърно, можете да откриете как изглежда раят на клитора.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Водоустойчива машина за оргазъм!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next е ново измерване на удоволствието – съчетаваща революционната 3D Pleasure Air стимулация на клитора с новия Climax Control, добавяща допълнителна дълбочина и изобилие към вашето оргазмено пътуване. Проектиран за интензивни, интуитивни множество оргазми, Next предлага ненадмината мощност и първокласни функции, включително нова гама от персонализирани модели, докато работи тихо.

    539 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Използването на технология за вакуумно засмукване стимулира вашия клитор като истински орален секс, без да правите директен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    329 лв.

    145,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Изпращане на добро настроение на всички жени.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Тази дамска играчка-роза е грабител на души и помита в TikTok. Ако възнамерявате да го използвате, просто започнете да се наричате супер лизач, т.е. частите на жената ви ще Пръскат, КАПЯТ, НАКИСВАТ и всичко това е възможно на ниски нива.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Представяме Ви акумулаторния джобен стимулатор за клитора с яка на марката IBIZA, златен скъпоценен камък на удоволствието.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    За интензивен оргазъм за нула време!

    199,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Вашето красиво, мъничко излъчване: матово черен корпус, контролен бутон с бронзови детайли и перфектен нюанс на оргазъм. Носете своя таен вибратор в чанта или джоб и никой друг няма да бъде по-мъдър...

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Със Satisfyer Mini Wand-er, направен от силикон, все още можете да правите чувствени масажи на цялото тяло, когато сте в движение или пътувате. Масажорът с компактен дизайн е подходящ както за масаж, така и за стимулация на клитора.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Яхнете вълните на удоволствието – сега с допълнителна функция за затопляне и облизване! Иновативната вибровъзглавница vibepad 2 има 2 мотора и 2 анатомично оформени, стимулиращи вълни, които се адаптират перфектно към вагината, клитора и ануса. И двете вълни имат 7 мощни режима на вибрация – по-голямата вълна също се отличава с интегрирания си виброезик (7 режима на облизване), а по-малката вълна има допълнителна функция за затопляне (макс. 55°C).

    579 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty 2 Sage

    Liberty 2 е най-добрият спътник за пътуване, предлагащ оригиналната технология Pleasure Air на Womanizer в компактен размер, който дава на потребителите шанс да се насладят, където и да отидат. Тази дискретна играчка е пълна с мощност с 8 вълнуващи и подобрени нива на интензивност. Liberty 2 се предлага с хигиеничен калъф и сигурна ключалка за пътуване, което прави удобна и безопасна опция за тези, които са в движение.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който стимулира и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cerise

    SONA целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA невероятно лесна за почистване и мека на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    499 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Открийте удоволствието от този свят с Pulse Galaxie. За разлика от други клиторални стимулатори, той избутва и издърпва въздух, за да създаде засмукващ ефект, докато докинг станцията за зареждане на прожектира звездна светлина. Изследвайте 5 режима и 5 интензитета на засмукване плюс 3 режима за показване на звездна светлина. Използвайте Pulse Galaxie с приложението SVAKOM за персонализирана игра за дълги разстояния.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Нерешителен ли си? Curvy Trinity 1 функционира като въздушен импулсен стимулатор, лежащ вибратор и вибратор на G-точката, всичко в едно! Използвайте всяко отделяне на функции и удобно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Тези нови ограничени издания, опаковани с мощни куршуми за удоволствие, ще ви дразнят и дразнят със 7 пристрастяващи греховни настройки на чист екстаз!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с мини масажора Kyst™ Flicker. Мощният мини силиконов куршум е снабден с 10 функции на вибрация, чип с памет и трептящ връх на езика.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Изработен от елегантен силикон с 10 мощни режима на вибрация, този уникален вибратор е важен за истински оргазъм.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 2 Purple

    Сега с двойно по-голяма сила от оригинала и преработен флорален мотив, NEA™ 2 обхваща удоволствие за всичките ви сетива.

    439 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутона.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и насладете се на всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красив проект Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Тъй като вашият бивш никога не можеше да намери клитора ви и може да не можете да разчитате на следващата си среща... Давай!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Кой не иска собствената си секси тайна? Тя се изчерви, докато носеше HER Finger Vibe на пръстите си за вибриращ масаж на зърната й, преди да го пъхне в дантелените си бикини. Коприненият, гладък силикон леко се затопли до телесната й температура. Тя закрепи гъвкавите презрамки около външната страна на бикините си и нагласи удара на мотора удобно към клитора си.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 784

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули