×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 97 до 128 от общо 782

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy е двустранен високочестотен вибратор за моментални оргазми.

    469 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Увеличете вълнението, засилете забавлението и усетете всяко усещане с висока разделителна способност с нашия красиво проектиран Doxy Bullet, създаден за изключителна дискретност и сензационна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her съчетава интимна вендуза с вибриращ език за облизване. Дългата, тясна, кадифено мека дръжка може да се използва и като вибратор. Той е страхотен за външна стимулация като по време на невероятен орален секс и за дълбоко удоволствие. Изключително дългата тръба на помпата осигурява повече пространство по време на соло или двойка!

    369 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Тази мощна Pock Rocket прави това, което пише на кутията! Предлага се с 4 различни глави за различни стимулации, които могат лесно да се превключват! Една скорост е това, от което понякога просто се нуждаете! Този малък стимулатор е изработен от ABS с PU покритие.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Разпалете желанието си с Bdesired Deluxe. 6 функции създават съвършена стимулация за многостепенно удоволствие. С гладък дизайн с фини вълнички, този водоустойчив масажор доставя опияняващо вълнение. Насладете се на лесно почистване след игра от нашия непорест силикон и гланцирана ABS пластмаса, докато продължавате да разклащате нещата с натискането на един бутон.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Оставете диджея да завърти пътуването. Club Vibe 2.OH на OhMiBod ще ви отведе до дестинацията...

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Открийте удоволствието извън този свят с Pulse Galaxie. За разлика от други клиторални стимулатори, той избутва и издърпва въздух, за да създаде засмукващ ефект, докато докинг станцията за зареждане прожектира звездна светлина. Изследвайте 5 режима и 5 интензитета на засмукване плюс 3 режима на показване на звездна светлина. Използвайте Pulse Galaxie с приложението SVAKOM за персонализирана игра на дълги разстояния.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Класическият и стилен Satisfyer Pro 2 дебютира с нашата собствена Air-Pulse технология, предназначена да възбуди клитора ви в чисто блаженство. Отличаващ се с тих мотор и мека силиконова глава, Pro 2 настройва настроението, за да постигнете постигане на желанието си.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom е проектиран да осигури приятно и съблазнително изживяване благодарение на дебелия си кръгъл език и перфектно оформената уста. Този вълшебен вибратор с еднорог се отличава със супер мека козина и закачливи, страстни движения, които несъмнено ще ви зарадват. Оставете се да бъдете увлечени от неговата магия и изживейте незабравими усещания, които ще сбъднат и най-съкровените ви фантазии.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Отдайте се на помпане, близане и вибрации както никога досега! Тази мини играчка за засмукване се предлага с 2 чаши с различни размери, които пасват или на клитора, или на зърното. Прозрачната чаша има гладък силиконов пръстен, който поддържа уплътнението и натиска, докато засмуква автоматично. Играчката има и език за близане и вибрира с 10 режима на близане и вибрация, от които да избирате! Напълно презареждаем, идва с USB кабел за презареждане между употреби. Изработен от първокласен силикон без фталат.

    299 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco Bullet е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Тази изпълнена с удоволствие миниатюрна атмосфера е изработена от Biofeel, биопластмаса на основата на нишесте. Насладете се на тихи, мощни вибрации с една скорост, контролирани с лесно натискане на бутон.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Жените обичат цветята и всяка жена ще хареса тази роза най-много от всички цветя! Това не е обикновена роза, това е роза, пълна с удоволствие, вълнение и удовлетворение. Венчелистчетата му обграждат тайна дупка, в която вкарвате клитора си и го оставяте да се разтвори със страст от засмукване. Нека клиторът ви цъфти от блаженство!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Нека приветстваме Shoty, вибриращия куршум, с който нощите ви никога повече няма да бъдат същите.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Pocket Pink

    PalmPower Pocket е най-новото допълнение към колекцията Palmpower от мощни вибратори! Pocket е миниатюрната версия на класическата пръчка, със сравнима мощност в играчка с размер на пинта.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic, както вече разкрива името, е класиката от Womanizer – „малката черна рокля“, така да се каже, сред нашите играчки. Той е оборудван с нашата уникална технология, която създава безконтактен засмукващ ефект вместо познатите преди тази вибрации. 8-те нива на интензивност позволяват много разнообразни удоволствия – първото ниво гарантира леко начало, а максималното ниво, високо на удоволствието. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Classic е напълно водоустойчив и постепенно идеален за следващото ви потапяне във ваната.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Намирането на време за самостоятелна игра е жизненоважно за поддържане на страхотно сексуално здраве, а освен това е просто забавно! Имайте това, вие ще искате да сте сигурни, че имате правилния комплект за работа, което е мястото, където Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator идва. С 10 различни вградени режима на вибрация, вие ще откриете, че вибраторът е лесен за използване, елегантен на външен вид и предлага много изненади за потребителите.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Потопете се в блаженство с нашето Penguin Holiday Edition! Винаги готов за повода, този много обичан вибратор Satisfyer с натискаща вълна облече празничното си облекло, за да ви даде да повдигнете настроението си. Независимо дали като малко лакомство за себе си или като подарък за някой друг – Satisfyer Penguin Holiday Edition е тук, за да изпълни всички ваши желания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Вибраторът с пръчка често е твърде голям или твърде тежък по време на употреба. Масажорът Rosy Gold Curve предлага същата стимулация като голям вибратор с пръчка, но има практичен размер. Меката глава, 10-те настройки на вибрациите и акумулаторната батерия правят вибратора Rosy Gold Curve още по-привлекателен.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Насладете се на прекрасно и уникално изживяване с този стимулатор за клитор Taptastic Vibe. Играчката разполага с вибриращ и движещ се елемент. Оставете 6-те различни настройки за потупване да ви изненадат приятно и изпитайте лесния за употреба дизайн на тази стилна играчка.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствие както никога досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    269 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    За вълнуваща нежна и любяща грижа!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer PREMIUM 2 с оригиналната технология Pleasure Air е нашето най-луксозно творение досега – наистина Prada сред секс играчките, най-добрата играчка за жени, които изпитвате нещо повече от друго устройство, с което да играете. С повече нива на интензивност от всякога и подобрена функция на автопилота, за да ви открият нови, непредвидими приключения, PREMIUM 2 е най-чистото удоволствие при най-високо качество.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Оставете меките венчелистчета на Power Flower да танцуват около чувствителните зони, докато вибрациите в копринения силиконов ствол ви въвеждат в екстаз. Перфектен за потапяне в съкровищата на вашето тяло и за събуждане на вашите ерогенни зони!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Нашият любовен триъгълник съчетава показана технология Air-Pulse с дълбоки вибрации и гладка силиконова глава. Практичната му капачка осигурява хигиенично и дискретно съхранение по всяко време, дори когато сте в движение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Ново ниво на лукс - с естествена кожа и истински благороден метал

    269 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 782

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули