×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 161 до 192 от общо 1676

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up е иновативен вибратор с 9 режима на вибрация, управлявани от дистанционно управление. Снабдена е с две силиконови крила, предназначени да прегръщат клитора, а всеки край на играчката има двигател за външно и вътрешно стимулиране. Двойният вибратор се предлага с дистанционно управление, което достига до 5 метра. Насладете се на Match Up по време на самостоятелна игра или оставете партньора си да се присъедини към забавлението.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Любовта е във въздуха с вибриращия любовен пръстен с дистанционно управление от Amaysin. С 9 режима на вибрация, копринено силиконово докосване и дразнещо здраво захващане, можете да получите бръмчаща стимулация, докато получавате допълнителен тласък на ерекцията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Гъвкавост, интензивност, сила и изследване са думите, които определят новия DEXTER. Всичко в едно, универсален масажор, който включва 10 мощни режима на вибрация от мека до много силна.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Класическият вибратор получава елегантно преобразяване с нашата модерна цветова палитра и супер гладко сатенено покритие. Многоскоростните вибрации се контролират чрез просто завъртане на диска в основата. Luxuriate не съдържа фталати и латекс и е водоустойчив за удоволствие под душа.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчката, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Със своята компактна овална форма, копринено докосване и трептящи вибрации, Bnaughty Classic е проектиран да задоволи всеки ваш каприз.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Много специално издание на Doxy Massager, изработено от полирана алуминиева/титанова сплав. По-силен от оригиналния Doxy.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS е вибратор за всички, които го харесват голямо. Особено самоуверените жени и двойки, които знаят какво искат и обичат интензивното удоволствие, ще намерят истински спаринг партньор на ринга с BIG BOSS.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един във вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват отделно - чрез контролен панел или чрез Bluetooth приложение. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерване: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствието и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Hyman Pink

    Независимо дали вече сте в настроение или търсите нещо, което да ви отведе дотам, Pretty Love Pepe е прекрасна, копринено гладка играчка, която винаги е готова да дразни или да угоди. Има две точки на стимулация, съдържащи се в елегантното тяло, едната седи на върха на нежно очертания ствол, а другата в закачката на малкия клитор, този дизайн гарантира, че и на двете ви ключови ерогенни зони се обръща вниманието, което заслужават, с равни количества на интензивност.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Big Boy

    Естествено изглеждащ вибратор с пулсиращи вени. Мек и лесен за плъзгане материал. С многоскоростни вибрации. Размер: 21 см, Ø 4,5 см. Материал: PVC, ABS. Моля, поръчайте батерии отделно: 2 x AA.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    619 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    THE ULTRA SOFT DUDE е колекция от луксозни вибратори, експертно проектирани от Love toy. Изследвайте всеки инч от The ultra Soft dude dildo. Задоволете се с всяка вена, извивка и изпъкналост на тази точна реплика, която изглежда и се чувства така, сякаш вашите фантазии оживяват

    116,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Red Hot Ember

    Дискретен масажор "отива навсякъде", който задоволява всяка пищна страст с удовлетворяващо удоволствие. Да, това е Red Hot, който усилва топлината при всяко ваше желание. С интензивен 10-функционален мотор и криволичещо тяло, което е изработено от неароматизиран, непорест и хипоалергенен първокласен силикон, вие не страдате от качеството за най-доброто удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Gladys Pink

    С 30 функции на вибрация, тази силиконова пръчица е гладка и заоблена масажираща играчка, която ще бъде луксозен за вас и вашия партньор. Формата е безпроблемно гладка с великолепно силиконово покритие и заоблени контури, които ще масажират страхотно кожата.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Пригответе се за десет невероятни дни на сексуални интриги и наслада с тази изкусителна подаръчна кутия. Споделяйте тръпката от отварянето на мистериозна врата всеки ден с любовника си, за да откриете чувствено или робско лакомство с предмети за него, нея и двама ви.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Масажор и перлен вибратор в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Love Box International

    В тази Super Love Box от 16 части ще намерите всичко, за да го вземете с меда си и да ги зарадвате и съблазните... Най-хубавото от всичко е, че спестявате повече от € 50 в сравнение с това, ако купувате артикулите поотделно.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчка, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Със своята компактна овална форма, копринено докосване и трептящи вибрации, Bnaughty Classic е проектиран да задоволи всеки ваш каприз.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager се предлага с 4 уникални масажиращи капачки. Супер мини масажор влага цялата си сила в горната част. Този фънки масажор е играчка, която трябва да бъде на жената в нощното шкафче. Мини масажорът може просто да постигне блажен оргазъм.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 1676

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули