×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 1676

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Love Not War Liebe Orange

    Харесвате ли стимулацията на G-точката, но обичате да действате бавно и да оставите нещата да се натрупват? Тогава Liebe е играчката за вас. Меката и гъвкава силиконова глава на Liebe е проектирана да масажира перфектно вашата G-точка, като ви позволява да прилагате точното количество натиск. Той разполага с множество скорости и модели и е идеален за изследване на тялото ви, намиране на вашата G-точка и оставяне на удоволствието ви да расте.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand XO Rose Gold

    Понесете вълни от еуфория и постигнете оргазъм на цялото тяло с Le Wand XO - уникален акумулаторен вибратор с двоен двигател, който предлага едновременно вътрешна и външна стимулация.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Light Pink

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смелилите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Soyo Purple

    За жената, която иска всичко! SOYO, със своя изключително проучен дизайн и мощни вибрации, ще ви отвори вратите на мултисензорното удоволствие. Неговите различни настройки на интензитета между долната и горната камера ще ви осигурят перфектен контрол върху вашето удоволствие чрез едновременно насочване към клитора, срамните устни, перинеума и G-точката. Добре дошли в света на множеството оргазми!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Джуно, богинята на G-точката! Juno е най-мекият и елегантен вибратор на G-точката в света, който осигурява мощни дълбоки вибрации, ръмжащи вибрации директно към вашите вътрешни точки за удоволствие. Уникалните нискочестотни, тътнещи вибрации на Jeue са в състояние да пътуват по-далеч през тялото, достайки до повече вътрешни нервни окончания и пълния вътрешен клитор. Джуно наистина е Оргазмен рай!

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Aiko Black

    AIKO е създаден за жената, която търси нови усещания за клитора. Двата му мощни мотора, обвити в ултракопринен и мускулен силикон, ще изненадат клитора ви, като го галят с мекота. Неговите десет (10) режима на вибрация ще ви карат да изпитате множество емоции, докато удоволствието ще продължи ...

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Изпитайте интимната наслада и палава радост на Щастието от TOYJOY. Този клиторален стимулатор с меки, но мощни пулсиращи вибрации ще ви накара да се задъхвате, докато достигнете върховния оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Този безжичен водоустойчив, вибриращ куршум с 10 мощни функции е достатъчно дискретен, за да го носите навсякъде. Неговият мощен мотор осигурява невероятни, дълбоки и ръмжащи вибрации, достатъчно силни за всеки търсач на енергия. Акумулаторна за безкрайно забавление, когато пожелаете!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Pink

    Във вашата колекция трябва да имате Maverick, вибратор с много приятен стимулатор на клитора.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Purple

    Във вашата колекция трябва да имате Maverick, вибратор с много приятен стимулатор на клитора.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Улучете точно G-точката си с този черен силиконов вибратор. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Можеш ли да пазиш тайна? Може да не успеете с новата Passion от Pillow Talk Secrets!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Този луксозен комплект е чудесна отправна точка за всеки, който иска да изследва чувствения и интензивен свят на вибраторите с куршуми. Захранван от невероятния двигател PowerBullet, Desires ще ви даде дълбоки тътнежи при скорости, които варират от леки до диви. Инкременталната скорост се контролира лесно чрез натискане и задържане на бутона на основата. Вие контролирате нивото на вашето удоволствие!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Magic Stick Pink

    Magic Stick е заешки вибратор с два мотора, който ще ви накара да се насладите, докато достигнете кулминацията. Той е идеален за стимулация на G-точката, тъй като Magic Stick има функция за пулсиране заедно с вибрация. Изживейте интензивни усещания с Magic Stick!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Тази компактна заешка атмосфера ви удря на всички правилни места. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    NIYA 4 е масажор за длан, предназначен за дискретна и лесна употреба. Предлага сетивно докосване и е перфектен както за соло, така и за дуо удоволствие, като ви позволява да стимулирате всички ерогенни зони, включително зърната, клитора и тестисите.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    The Sleak Freak е истинска класика. С прав ръб и без излишни украшения, той може да ви даде всичко, което има значение в една наистина страхотна играчка: мощен и много тих мотор, 8 програми и 5 нива на интензивност. Sleak Freak винаги е готов да се присъедини към вас във ваната или под душа: той е напълно водоустойчив. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Tulip е многофункционален вибратор, който култивира жаждата ви за сексуално удоволствие. Реалистичната, подобна на цвете фигура на Vibe е проектирана да улесни точната стимулация. Докато Tulip се използва най-често за възбуждане на клитора, потребителите могат да маневрират с трите маслено меки силиконови венчелистчета на вибрацията, за да увенчаят всяка ерогенна зона по свой избор.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Запознайте се с новия си най-добър приятел: Traveler Wand от XOCOON. Тази акумулаторна пръчка има впечатляващи силни, дълбоки и ръмжащи вибрации, но почти без вибрации в дръжката за максимален комфорт.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Сега световноизвестната колекция Venus Butterfly® го направи отново с чувствено туптяща сонда и 12 интензивни функции на вибрация. Разперете крилата си и дразнете в движение с очарователния обхват на дистанционното управление до 32,5 фута (10 м)!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Гъвкавият заешки вибратор Ablaze от Vibe Couture има функция за енергично изтласкване в G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. Има и функция за затопляне до макс. 55°C за реалистично и приятно усещане. 3-те мотора имат 3 скорости и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Елегантен дизайн и най-високо качество „Произведено в Германия“ се съчетават на достъпна цена. JOUPIE е тънък и компактен мини вибратор, работещ с батерии, с проста функционалност и вълнуваща настройка на вибрация, програмирана да вълнува отново и отново. Изработен от медицински силикон и снабден с мощен качествен мотор, той е най-тънкият вибратор FUN FACTORY (2,5 cm диаметър). Стимулира самостоятелните потребители и двойки с меко извития си връх, и всичко това без да накърнява бюджета ви!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Purple

    Sliper има основите на вибратора, ергономична дръжка, много лесна за използване и боравене и много меко, висококачествено силиконово тяло. Но освен това, в тялото на Slipers ще бъде заоблен връх, по-голям от тялото, и вълни, предназначени да послужат за вашата G-точка.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Изпитайте стимулация, различна от всичко, което някога сте чувствали. Със своя изключителен дизайн, той е идеален за осигуряване на изживяване при всяко докосване. Вътре, върхът леко се извива, за да достигне G-точката директно за още по-дълбоко удоволствие. Почувствайте силата на две движения, едното на външната страна на ръката, а другото на стъпалото. С 12 настройки на вибрация и 4 режима на вълна, от които да избирате, ще откриете постоянни скорости и модели на вълна, които ще ви накарат да стенете по пътя си към оргазъм.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Мислите да правите подарък и не можете да решите? Ние имаме решението.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Тази елегантна, безпроблемна атмосфера е невероятно лесна за използване. Просто натиснете бутона в основата, за да включите вашата играчка и отново, за да преминете през настройките на вибрацията, има 10 за избор, така че знаем, че ще се забавлявате! Силиконовото тяло има ясно изразена глава, която е специално извита, за да се насочи към вашата G-точка. За да бъде още по-лесно, леко гъвкавото гърло ви позволява да намерите идеалния ъгъл.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Black

    Във вашата колекция трябва да имате Maverick, вибратор с много приятен стимулатор на клитора.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Отдайте се на най-смелите си фантазии и почувствайте как топлината се повишава с горещата до червено California Dreaming® Palisades Passion. Изпитайте удоволствие както никога досега с уникалния люлеещ се тийзър и 3 скорости на вибрациите на вала. Луксозният отопляем заешки вибратор има единствен по рода си ритмичен стимулатор от страна до страна за умопомрачителна външна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Изпитайте космическата енергия на Stardust. Комбинирайки цветни кристали, боросиликатно стъкло и мощни вибрации, Stardust е най-добрата елегантност и безкраен екстаз. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Платинен силикон, презареждаем и подходящ за всякакви смазки. Пожелайте си звездата и превключете мечтите си в реалност.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Това вибриращо яйце от колекцията Cala Azul е фантастична играчка за самостоятелна употреба, но и вълнуващо допълнение към репертоара за двойки! Яйцето осигурява интензивна стимулация и разполага с 10 настройки на вибрация. Материята е изключително мек, безопасен за тялото силикон за комфортно усещане. Лесно заредете яйцето след употреба с включения USB кабел и почистете след употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Марката VIVE от висок клас означава върховно усещане чрез затруднени иновации! Този най-висок в гамата G-spot Rabbit Vibrator може да се похвали с уникална функция, която ще накара пръстите ви да се свият в екстаз!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с Kyst™ Lips Mini Massager. Мощният мини течен силиконов куршум е пълен с 10 функции на вибрация, пищен връх на устните и гъвкаво тяло.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 1676

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули