×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 413

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Endless Fun Black

    Това чувствено устройство без пол позволява творческа игра в момента, особено за двойки, които искат да развихрят въображението си. Със своята въртяща се на 180° глава от мек силикон, тази многофункционална играчка е удобна за всякакви позиции.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Naughty-Boy е забавен масажор за простата с двойно действие, базиран на световноизвестния Rude-Boy, но този път с елегантна и нахална промяна в дизайна, която го прави идеално подходящ за начинаещи с точката P и перинеума!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Multi P-Joy е истинска иновация в мъжкото удоволствие. Гъвкавата глава съдържа първия двигател с масажиращи топки, който се движи нагоре и надолу, за да поглади простатата с най-голяма прецизност благодарение на вълнообразния си вал. Вторият двигател има въртящи се топки за стимулиране на аналната стена, докато третият двигател е фокусиран върху удоволствието от перинеума. Благодарение на заоблената си форма е гарантирано лесно и меко проникване. Масажорът за простата има 5 режима нагоре и надолу, 5 режима на въртене и 7 режима на вибрация.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Извит за насочване към P-точката или, при жените, за достигане до G-точката, този анален масажор разполага и с изпъкнала крушка за вашето вътрешно удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Двумоторният вибратор за масаж на простатата SVAKOM Vick с дистанционно управление е мощен и луксозен масажор, специално предназначен за двойки. Двата отделни мощни мотора осигуряват вътрешна и външна интензивна стимулация. Той е перфектен масажор за G точката и клитора, както и с идеалния ъгъл за стимулация на простатата.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Ексклузивният Satisfyer Luxury Haute Couture е направен от ултра мек течен силикон и перфектно детайлиран с естествена кожа и благороден метал. Подарете си най-доброто, просто защото го заслужавате! Луксозен дизайн, най-добрите материали и блясък ли са точно във вашата алея? Тогава този изискан скъпоценен камък от новата луксозна колекция Satisfyer с допълнителен вълнуващ режим на вибрация е идеалният акцент за вашата колекция играчки.

    269 лв.

    119,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Името казва всичко!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Специално проектиран за тихи и мощни интимни масажи на тялото, този многофункционален и компактен масажор ще се адаптира към всички ваши нужди. Ергономичен и лесен за боравене, неговите различни режими на вибрация са идеални за облекчаване на мускулното напрежение и в същото време предлагат широка гама от интимни и чувствени удоволствия.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wanderlust

    Тази уникална силиконова играчка може да се похвали с мощен масажор с пръчка от единия край и задоволително изпъкнало и нежно извито излъчване от другия. С елегантни контроли за лесен достъп в центъра, тази двустранна форма разтърсва вашия свят отвътре и отвън, с два мощни мотора, които предлагат общо 49 отделни комбинации от скорости и функции! Напълно водоустойчив и потопяем, той е идеалният универсален спътник за баня, който почиства бързо с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Joy Black

    Нашата Double Joy мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Гъвкавост, интензивност, сила и изследване са думите, които определят новия DEXTER. Всичко в едно, универсален масажор, който включва 10 мощни режима на вибрация от мека до много силна.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Класическият вибратор получава елегантно преобразяване с нашата модерна цветова палитра и супер гладко сатенено покритие. Многоскоростните вибрации се контролират чрез просто завъртане на диска в основата. Luxuriate не съдържа фталати и латекс и е водоустойчив за удоволствие под душа.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Никога не сме доволни от статуквото, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата свята – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звуков, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се наслаждавате часове след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Нашата Rrrolling Explosion съчетава мощна вибрация с иновативна стимулираща топка вътре. Иновативната технология, комбинирана с елегантен дизайн, стимулира G-точката чрез прецизна ергономичност, създавайки спиращи дъха оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim е въртящ се масажор за простата и перинеум, идеален за начинаещи в масажа на простатата или за тези, които искат нещо малко по-малко. Използвайки същата технология като останалата част от световно известната гама revo, revo slim ще осигури интензивно, целенасочено стимулиране на простатата и перинеума. Slim има допълнителни опции за многопосочно въртене на вала, както и водоустойчивост за лесно почистване.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Black

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air насърчава вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилота изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Още по-вълнуващ от своя съименник, Charlie Tango е супер-гладък класически вибратор, готов да ви отведе до нови висоти на удоволствието.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Пригответе се за рокендрол с масажора за простата P-Rock™. Този иновативен нов масажор за простата за мъже е перфектната секс играчка за използване, независимо дали сте сами или с другарка. Неговият уникален, извит дизайн е идеален за едновременна стимулация на простатата и тестисите, така че се пригответе да взривите ума си напълно!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътник, който не се оплаква, че ви прави щедър масаж! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблеми, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Комплект от 2 вибриращи играчки в една опаковка. Акумулаторният вибратор е и дистанционно управление за интимното вибриращо яйце. Полагането може да се използва като ръчен джобен вибратор или като стимулатор, носен в бикините ви. Акумулаторните вибриращи кегел топки могат да се управляват дистанционно и помагат за трениране на тазовото дъно, за да развиете по-силни интимни мускули и да подобрите сексуалното си удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 413

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули