×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Комплект любовни играчки от 9 части, оцветени в розово.

    116,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Двумоторният вибратор за масаж на простатата SVAKOM Vick с дистанционно управление е мощен и луксозен масажор, специално предназначен за двойки. Двата отделни мощни мотора осигуряват вътрешна и външна интензивна стимулация. Той е перфектен масажор за G точката и клитора, както и с идеалния ъгъл за стимулация на простатата.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Извит за насочване към P-точката или, при жените, за достигане до G-точката, този анален масажор разполага и с изпъкнала крушка за вашето вътрешно удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim е въртящ се масажор за простата и перинеум, идеален за начинаещи в масажа на простатата или за тези, които искат нещо малко по-малко. Използвайки същата технология като останалата част от световно известната гама revo, revo slim ще осигури интензивно, целенасочено стимулиране на простатата и перинеума. Slim има допълнителни опции за многопосочно въртене на вала, както и водоустойчивост за лесно почистване.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Joy Black

    Нашата Double Joy мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cloneboy Personal Dildo

    Подарете на любимия си перфектния секси подарък, като създадете точна силиконова реплика на вашия член. Просто използвайте матрицата, за да създадете персонализиран реалистичен вибратор, който се усеща на кожата, за минути - това е подаръкът, който продължава да дава! Комплектът включва регулируем пръстен за петле.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Wanderlust

    Тази уникална силиконова играчка може да се похвали с мощен масажор с пръчка от единия край и задоволително изпъкнало и нежно извито излъчване от другия. С елегантни контроли за лесен достъп в центъра, тази двустранна форма разтърсва вашия свят отвътре и отвън, с два мощни мотора, които предлагат общо 49 отделни комбинации от скорости и функции! Напълно водоустойчив и потопяем, той е идеалният универсален спътник за баня, който почиства бързо с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    SilexD предлага гама от вибратори с изключително мека висококачествена силиконова кожа с пълнеж SILEXPLAN с двойна плътност и вътрешна твърда сърцевина, за изключително реалистично усещане и несравнимо удоволствие. Революционната патентована формула на материала SILEXPLAN, използван за пълнене на нашите продукти, позволява по-добра плътност и по-голяма гъвкавост на вибратора. Придава великолепно усещане и по-голяма еластичност. За вашите най-големи оргазмени удоволствия SilexD добавя към своята колекция функцията за вибрация, която ще задоволи най-дълбоките ви сексуални фантазии. Не е включена термореактивна функция.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Clone A Willy Glow in the Dark Pink

    Нашият домашен комплект за дилдо ви позволява да направите точна, вибрираща силиконова реплика на всеки пенис. Кастинг комплектът на Clone-A-Willy улавя невероятни реалистични детайли, които правят най-персонализираната секс играчка на планетата!

    141,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Big Boy

    Естествено изглеждащ вибратор с пулсиращи вени. Мек и лесен за плъзгане материал. С многоскоростни вибрации. Размер: 21 см, Ø 4,5 см. Материал: PVC, ABS. Моля, поръчайте батерии отделно: 2 x AA.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Пригответе се за десет невероятни дни на сексуални интриги и наслада с тази изкусителна подаръчна кутия. Споделяйте тръпката от отварянето на мистериозна врата всеки ден с любовника си, за да откриете чувствено или робско лакомство с предмети за него, нея и двама ви.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Масажор и перлен вибратор в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Love Box International

    В тази Super Love Box от 16 части ще намерите всичко, за да го вземете с меда си и да ги зарадвате и съблазните... Най-хубавото от всичко е, че спестявате повече от € 50 в сравнение с това, ако купувате артикулите поотделно.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Разгледайте всеки инч от легендарния реалистичен вибратор с кралски размер от LoveToy.

    124,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Никога силиконовото покритие не е било толкова реалистично, гъвкаво, топлинно и с неуморните функции, за които винаги сте мечтали.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Стимулира простатата и перинеума едновременно!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Желанието на много хора е да имат играчка и за двамата. Този любител на двойки изпълнява това желание като стимулатор за двойки.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Пригответе се за рокендрол с масажора за простата P-Rock™. Този иновативен нов масажор за простата за мъже е перфектната секс играчка за използване, независимо дали сте сами или с другарка. Неговият уникален, извит дизайн е идеален за едновременна стимулация на простатата и тестисите, така че се пригответе да взривите ума си напълно!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цяло тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се наслаждавате часове след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Clear Masturbator Wand Attachtment Transparent

    Приставката за пръчици е устройство за масаж, което ще ви позволи да изпитате нови нива на удоволствие и радост. Възможностите са безкрайни!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Уникалната форма на Eternal и мощните вибрации са идеални за възпроизвеждане до нови оргазмени висоти. Двоен край с твърда форма на яйце в единия край и извита мека връв за невероятно споделено проникване.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се насладите след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Изключително дебел и жилест 6-инчов вибриращ пенис. Здрав кръгъл надуваем стол с дръжки. Вентил за надуване. Многоскоростни вибрации и контролер за набиране.

    66,90 лв.

    48,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Clone A Willy Glow in the Dark Blue

    Нашият домашен комплект за дилдо ви позволява да направите точна, вибрираща силиконова реплика на всеки пенис. Кастинг комплектът на Clone-A-Willy улавя невероятни реалистични детайли, които правят най-персонализираната секс играчка на планетата!

    141,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Този анален стимулатор има като основна характеристика много гъбест и мек на допир благодарение на своята система от двуслоен силикон. С много атрактивен синкав тон, ергономична форма и особено двуслойната си система, Little Rocket осигурява лесно поставяне, като се адаптира идеално към анатомията.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Където и да е, сам или сам, изследвайте всички видове оргазми с нашето ограничено издание HAVE IT ALL BOX. С не един, а три първокласни бестселъра от немските експерти по играчки за възрастни FUN FACTORY, КУТИЯТА HAVE IT ALL BOX е не само стилен подарък, но и страхотна оферта. Страхотни спестявания и оргами - можете ли да си представите нещо по-добро? Поглезете себе си или любим човек и се насладете на стимулация както никога досега.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули