×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 96 от общо 199

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg е многофункционална и предизвикваща оргазъм играчка, която е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра на двойки.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy е най-мощният в света масажор с пръчка, работещ от мрежата. Пуснат на пазара през 2013 г., той привлича все повече ентусиасти, желаещи да експериментират с този тежък, но контролируем интимен масажор.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    619 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Red Hot Ember

    Дискретен масажор "отива навсякъде", който задоволява всяка пищна страст с удовлетворяващо удоволствие. Да, това е Red Hot, който усилва топлината при всяко ваше желание. С интензивен 10-функционален мотор и криволичещо тяло, което е изработено от неароматизиран, непорест и хипоалергенен първокласен силикон, вие не страдате от качеството за най-доброто удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS е вибратор за всички, които го харесват голямо. Особено самоуверените жени и двойки, които знаят какво искат и обичат интензивното удоволствие, ще намерят истински спаринг партньор на ринга с BIG BOSS.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Много специално издание на Doxy Massager, изработено от полирана алуминиева/титанова сплав. По-силен от оригиналния Doxy.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Насладете се на "истинското усещане" на мека като кадифе, реалистична кожа с тази невероятно реалистична атмосфера. Прецизно проектиран с ясно изразена глава, изпъкнали вени и свободно висящи топки, супер реалистичните форми, текстури и цветове...

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager се предлага с 4 уникални масажиращи капачки. Супер мини масажор влага цялата си сила в горната част. Този фънки масажор е играчка, която трябва да бъде на жената в нощното шкафче. Мини масажорът може просто да постигне блажен оргазъм.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Искаш ли всичко? Жадувате ли усещането за страстния тласък на любовника, пулса на пръстите му върху G-точката ви, върховете на пръстите им пърхащи по срамните ви устни?

    459 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Когато искате нещо по-голямо от средностатистическия донг, задоволете всички тези желания с гигантския вибратор Seven Creations King Kong. Този масивен вибратор ви дава 32 сантиметра дълбоко удоволствие, с реалистична форма и гъвкава текстура. Огромната обиколка от 6,5 сантиметра ще ви накара да се отворите широко, чакайки вибрациите на удоволствието да ви доставят това, което искате. Всичко, от което се нуждаете, са две АА батерии, за да стартирате тази PVC секс играчка.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Почувствайте адреналина в тялото си благодарение на най-новия ни вибратор Flamingo. Този вибриращ куршум ви обещава най-възбуждащите и интензивни вибрации на G-точката. Flamingo е специално проектиран за двойки, които обичат да правят секс на публично място, и жени, които обичат да излизат и да си намокрят котката.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Друг класически и зашеметяващ личен масажор от Toy Joy е прекрасен Toy Joy Diamond Superb, страхотно горещ червен класически уред с форма на ракета, който ще ви отведе чак до умопомрачителната кулминация.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Purple

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Още по-вълнуващ от своя съименник, Charlie Tango е супер-гладък класически вибратор, готов да ви отведе до нови висоти на удоволствието.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Когато търсите реалистична атмосфера, която винаги е готова за действие, King Cock Vibrating Stiffy е идеалният избор за максимално удовлетворение! Този реалистичен вибратор е произведен в Америка и разполага с мощен многоскоростен вибратор, който доставя умопомрачителни тръпки. Той е без фталат, безопасен за тялото и се усеща дори по-добре от истинското! Опитайте го под душа или спа и изключите времето за къпане във време за удоволствие.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Вибратор Incantation на марката Vibe Therapy. Този напълно водоустойчив вибратор дава тиха, но мощна вибрация и има 7 програми за интензивност.

    105,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Purple

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Black

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit е вибратор със стимулатор на клитора, предназначен за игриво удоволствие. Лилаво оцветеният дизайн е направен от TPE и включва уникално избутващо движение нагоре и надолу на вала.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Пригответе се да бъдете озадачени с уникалния дизайн на този 10-функционален куршум. Елегантен и дискретен, и завършен в стилно розово злато, вашият любовен бутон ще бъде невероятен със своите гладки повърхности, точни ръбове и доставка на интензивни вибрации.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mia 2 Purple

    В невинната външност на MIA 2 се крие ключът към отключването на вашите тайни желания. Миниатюрен, но мощен, този зареждащ се през USB вибратор е идеалното допълнение към чантата ви за удоволствие в движение. Тихите вибрации, водоустойчивата външна част (до дълбочина до 1 метър) и 6-вибрационни модели гарантират, че никога няма да се уморите от интензивните усещания на MIA2 ― където и да ви отведат.

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Уникалната форма на Eternal и мощните вибрации са идеални за възпроизвеждане до нови оргазмени висоти. Двоен край с твърда форма на яйце в единия край и извита мека връв за невероятно споделено проникване.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Тези нови ограничени издания, опаковани с мощни куршуми за удоволствие, ще ви дразнят и дразнят със 7 пристрастяващи греховни настройки на чист екстаз!

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Изключително дебел и жилест 6-инчов вибриращ пенис. Здрав кръгъл надуваем стол с дръжки. Вентил за надуване. Многоскоростни вибрации и контролер за набиране.

    66,90 лв.

    48,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Black

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona Wave Purple

    За да сложи край на оргазма всички оргазми. Отдайте се на вълна след вълна от интензивни усещания с първия в света стимулатор на G-точката, който наистина ви масажира вътрешно.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Друг класически и зашеметяващ личен масажор от Toy Joy е прекрасният Toy Joy Diamond Superb, страхотно горещ червен класически уред с форма на ракета, който ще ви отведе чак до умопомрачителната кулминация.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 199

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули