×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 440

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Love Triangle Black

    Нашият любовен триъгълник съчетава показана технология Air-Pulse с дълбоки вибрации и гладка силиконова глава. Практичната му капачка осигурява хигиенично и дискретно съхранение по всяко време, дори когато сте в движение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Перфектен за загряващи масажи на цялото тяло!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Никога не сме доволни от статута, поради което винаги разширяваме границите, за да предложим нещо наистина извън този свят. Запознайте се с ENIGMA, луксозен масажор с двойно действие, който комбинира най-доброто от двата празника – дълбока стимулация на клитора и G-точката. ENIGMA е създадена за звук, неземен оргазъм.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ina Wave Pink

    За поразителен смесен оргазъм. Потопете се във вълни от неконтролируемо удоволствие. В първия в света дизайн, INA Wave е вдъхновен от ласката на пръстите на любовника, докато се издига с естествено движение „дойди-тук“, за да масажира вашата G-точка.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Snaky Vibe

    Уникалната форма на Eternal и мощните вибрации са идеални за възпроизвеждане до нови оргазмени висоти. Двоен край с твърда форма на яйце в единия край и извита мека връв за невероятно споделено проникване.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Grey Box

    Пакет от еротични играчки.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Black

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Този висококачествен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY е изработен от висококачествен силикон, усеща се много реалистично и осигурява реалистично изживяване с уникалното си магнитно пулсиращо тласкащо движение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Насладете се на всички интимни моменти сами или заедно с партньора си. Този вибратор с пръчка Rosy Gold е идеална играчка за външна стимулация. Вибриращата глава има 10 настройки, с които можете освен клитора да стимулирате и други чувствителни части като зърната. Бъдете креативни и стимулирайте всички чувствителни части с различни скорости, като използвате различни модели.

    249 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 е новата и подобрена версия на емблематичния среден вибратор на LELO, доставящ най-интензивно удовлетворяващи усещания с гладко и чувствено докосване. Този подобрен бестселър на LELO включва 100% по-мощни вибрации.

    379 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това стимулиране на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Pink

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може да бъде най-положително оцененият Pleasure Object, създаден някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Удвоете блаженството на дупето с анален аксесоар, който бръмчи и се върти. 7x P-Gyro може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка. Междувременно върхът ще се върти в кръгове във вас, въртейки се срещу любимата ви точка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Работете с магията си. Усилихме интензитета на класическия масажор в стил пръчка и го преосмислихме в характерните цветове на Kink.com, за да поставим силата в ръцете ви. С многофункционални силиконови приставки за външна и вътрешна стимулация и множество скорости и функции, Kink от Doc Johnson Power Wand е готов за всяка удовлетворяваща соло сесия или за дразнене на обвързания ви партньор.

    479 лв.

    299 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Този масажор за тяло може да помогне на потребителя да облекчи мускулната скованост и болезненост, да повиши кръвното налягане и да подобри цялостното здраве на меките тъкани на тялото.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    За масажи на цяло тяло и прецизна стимулация!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Насладете се на всяка подутина в дупката си, но си представете усещането, когато една от тях започне да гали простатата ви! 7x P-Milker може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и пулсират във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgee Classic Black

    Бъдете намерения. Този 17,8 cm извит вибратор ще ви отведе там. B Swish прави намирането на G-точката лесно с този 17,8 cm масажор.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Този мощен стимулатор на G-точката има 2 мотора, безжично дистанционно управление с 10 метра обхват и стимулатор за клитора. Изработен е от безопасен за тялото силикон. И стимулаторът, и дистанционното са презареждащи се. Мощният мотор предлага 9 различни модела на вибрации.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Този масажор Plug-in Bodywand е мощен и прецизен, а супер гладката глава се усеща луксозно на кожата ви. Той разполага с изключително дълъг кабел, който ви дава допълнителен потенциал за игра.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    За жени, които няма да се задоволят с нищо по-малко от всепризнатия орален секс, ORA 3 ви позволява да се спрете в момента на истинско блаженство. Технологията PreMotion използва по-твърдо и прецизно въртеливо движение на издатината за 25% по-бързо реално усещане за орална стимулация. Удоволствието се върти и вибрира като език, но по-добре. Най-интуитивният орален секс симулатор в света предлага усещане за орален секс, който ще ви накара да се върнете отново и отново.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Eco е изработен от Biofeel - биопластмаса на основата на нишесте. Успокойте се, знаейки, че Eco използва по-малко енергия и създава по-малко емисии на парникови газове от всяка друга секс играчка на пазара!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE е създаден от професионалисти и се основава на научни изследвания и разработки.

    419 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveBoxxx I Love You

    Търсите перфектния подарък за вашия любим? Не търсете повече! Комплектът I Love You има всичко, от което вие и вашият партньор имате нужда, за да се насладите на нощ на страст и романтика в спалнята. Страхотно за Свети Валентин, рожден ден или спонтанен романтичен жест.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 вибрационни модели - С 3 натискащи движения на ствола и 7 вибрационни модели на заешките уши, натискащият вибратор PALOQUETH предоставя 3x7 опции за вас. Чувствайте се свободни да превключвате режимите според вашата любовна скорост.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчката, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Black

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата за удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да се държи на мястото.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Rabbit се насочва към вашия клитор, G-точка и задната врата за тройна стимулация! Достигнете нови висоти на еротичния екстаз, тъй като този многофункционален вибратор е насочен към най-чувствителните ви ерогенни зони! Най-дивият силиконов заек на Адам и Ева отива по-далеч от всякога, за да тества вашите граници на удоволствие.

    174,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 440

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули