×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 447

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитвали досега. Тъй като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Purple

    SNAIL VIBE е създаден от професионалисти и се основава на научни изследвания и разработки.

    419 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Работете с магията си. Усилихме интензитета на класическия масажор в стил пръчка и го преосмислихме в характерните цветове на Kink.com, за да поставим силата в ръцете ви. С многофункционални силиконови приставки за външна и вътрешна стимулация и множество скорости и функции, Kink от Doc Johnson Power Wand е готов за всяка удовлетворяваща соло сесия или за дразнене на обвързания ви партньор.

    479 лв.

    299 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Класическият вибратор получава елегантно преобразяване с нашата модерна цветова палитра и супер гладко сатенено покритие. Многоскоростните вибрации се контролират чрез просто завъртане на диска в основата. Luxuriate не съдържа фталати и латекс и е водоустойчив за удоволствие под душа. Luxuriate е 7 инча чисто вибриращо удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Вибраторът с пръчка често е твърде голям или твърде тежък по време на употреба. Масажорът Rosy Gold Curve предлага същата стимулация като голям вибратор с пръчка, но има практичен размер. Меката глава, 10-те настройки на вибрациите и акумулаторната батерия правят вибратора Rosy Gold Curve още по-привлекателен.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ina 2 Purple

    Най-продаваният вибратор с двойно действие за интензивни удоволствия.

    469 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Pink

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може да бъде най-положително оцененият Pleasure Object, създаден някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Black

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Този USB акумулаторен многофункционален вибратор с пръчка е водоустойчив и е предназначен за спонтанна игра във ваната, под душа или повече. Тази пръчка е идеална за пътуване благодарение на по-малкия си размер, тихия мотор и USB акумулаторната конструкция.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Purple

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което го прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии - вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да пробва нейния силиконов заек! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Акумулаторен масажор с пръчици с 5 мощни скорости 10 вибрационни модел за масаж на дълбоки тъкани на врата, гръб, ръчен лек акумулаторен масажор за тяло PALOQUETH с подвижн, огъващ се на 360° силикон

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Blue

    Перфектно оформен и под ъгъл за луксозен и мощен масаж на простатата, водоустойчивият, акумулаторен LOKI™ разполага с 6 променливи настройки за кулминация, която достига умопомрачителна интензивност.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Нашият любовен триъгълник съчетава показана технология Air-Pulse с дълбоки вибрации и гладка силиконова глава. Практичната му капачка осигурява хигиенично и дискретно съхранение по всяко време, дори когато сте в движение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 е новата и подобрена версия на емблематичния среден вибратор на LELO, доставящ най-интензивно удовлетворяващи усещания с гладко и чувствено докосване. Този подобрен бестселър на LELO включва 100% по-мощни вибрации.

    379 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveBoxxx I Love You

    Търсите перфектния подарък за вашия любим? Не търсете повече! Комплектът I Love You има всичко, от което вие и вашият партньор имате нужда, за да се насладите на нощ на страст и романтика в спалнята. Страхотно за Свети Валентин, рожден ден или спонтанен романтичен жест.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Този мощен стимулатор на G-точката има 2 мотора, безжично дистанционно управление с 10 метра обхват и стимулатор за клитора. Изработен е от безопасен за тялото силикон. И стимулаторът, и дистанционното са презареждащи се. Мощният мотор предлага 9 различни модела на вибрации.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата за удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да се държи на мястото.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Перфектен за загряващи масажи на цялото тяло!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Grey Box

    Пакет от еротични играчки.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    За масажи на цяло тяло и прецизна стимулация!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iRide Pink

    Яздете го, люлеете го или го карайте! iRide е мощно ново движение в играчките. Вие контролирате ритъма, скоростта и усещането със самото движение на тялото си, освобождавайки ръцете си за по-важни, вълнуващи неща! Има дори две независимо контролирани вибриращи зони на 3 нива, насочени директно към двете ви най-ерогенни зони! Естествено извитият дизайн позволява чувствено ритмично движение, докато подплатената възглавница осигурява меко и гладко возене. Предлага се в прозрачна опаковка. Създаден да издържи с най-висококачествените материали, познати на играчките, ще монтирате iRide удобно и ще се разтърсите до екстаз

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Удвоете блаженството на дупето с анален аксесоар, който бръмчи и се върти. 7x P-Gyro може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка. Междувременно върхът ще се върти в кръгове във вас, въртейки се срещу любимата ви точка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco е първият в света биоразградим и рециклируем вибратор! Eco е изработен от Biofeel - биопластмаса на основата на нишесте. Успокойте се, знаейки, че Eco използва по-малко енергия и създава по-малко емисии на парникови газове от всяка друга секс играчка на пазара!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Насладете се на всички интимни моменти сами или заедно с партньора си. Този вибратор с пръчка Rosy Gold е идеална играчка за външна стимулация. Вибриращата глава има 10 настройки, с които можете освен клитора да стимулирате и други чувствителни части като зърната. Бъдете креативни и стимулирайте всички чувствителни части с различни скорости, като използвате различни модели.

    249 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Този висококачествен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY е изработен от висококачествен силикон, усеща се много реалистично и осигурява реалистично изживяване с уникалното си магнитно пулсиращо тласкащо движение.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ina Wave Pink

    За поразителен смесен оргазъм. Потопете се във вълни от неконтролируемо удоволствие. В първия в света дизайн, INA Wave е вдъхновен от ласката на пръстите на любовника, докато се издига с естествено движение „дойди-тук“, за да масажира вашата G-точка.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това стимулиране на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 447

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули