×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 96 от общо 447

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Запознайте се с лошото момче от съседната врата. Човекът, за когото си мечтаете, е оживен с Това лошо момче. Той е прободен. Той е огромен. Той Вибрира! Залепете го върху всяка гладка равна повърхност и го яздете силно. Той идва оборудван с многоскоростни вибрации, които са удобно разположени точно над вендузата.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Бес стана още по-добра! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствената грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към g-точката, или навсякъде вътрешно.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смялите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Kawaii Macaroon е малък, чувствен, оригинален, но най-вече много мощен масажор за ерогенна петна. Тази бисквитка може да се счита за бижу, тъй като предлага голямо разнообразие от скорости и модели, от лека вибрация до интензивен режим, създаден за авантюристите. Има мека и копринена текстура от медицински силикон.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Shunga Zoa Light Pink

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се включи в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Открийте изцяло нов начин да играете с Please Me. Тази играчка без пол ви предлага 3 различни начина за игра, пръстенът в горната част може да се използва като мастурбатор за него, докато стволът предлага мощна вибрация за нея. След като пръстенът е фиксиран върху пениса, насладете се на лесно двойно проникване.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Mira Pink

    Въртящият се акумулаторен силиконов заек за g-точка (Mira) съдържа 10 функционални въртящи се перли в стимулатора на g-точката, плюс 10 функционални вибриращи накрайника на g-точката и 10-функционален специален вибратор за клитора, Mira ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те мотора f-1 от ново поколение ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете. дават ви над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Разположете вашия Ruby Glow Blush за външен масаж на вулвата и перинеума или го трансформирайте в пръчка, проникваща в G-точката, с едно лесно движение. Двойните независими мотори осигуряват дълбоки ръмжащи вибрации, които ще ви накарат да треперете, която и комбинация да изберете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Мислите, че пръстите са само за начинаещи? Не само за 2-ра база, сексът с пръсти е един от НАЙ-ДОБРИТЕ начини за доставяне и получаване на удоволствие. Alexander Finger Vibe на Pretty Love приема тази недооценена техника на „задната седалка“ и я превръща във форма на изкуство. Тънкият, кух дизайн добавя дължина и размери на пръста ви, докато мощният вибратор в основата извежда играта ви с ръка на следващото ниво.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Zoa Raspberry

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се превърне в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PicoBong Transformer Black

    Защо да се задоволявате с една позиция, когато можете да опитате 2? Защо да се задоволявате с 2 позиции, когато можете да имате 3? Огъни ме, оформи ме, така или иначе имаш нужда от мен! Независимо дали се наслаждавате сам или с вашия щастлив партньор, Transformer е буквално милиони секс играчки в едно.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Тази трудолюбива играчка с тройна заплаха доставя три мощни изживявания в една елегантна форма. Гъвкавият 10-скоростен основен вал нежно се извива и издува до върха на G-точката с кръгли текстури в главата, докато неуморимият 10-скоростен заешки стимулатор се подклажда и огъва с тялото ви за интензивна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Вдъхновен от люлката на Нютон, включващ три много мощни мотора, създаващи усещане за пътуващи и зациклящи вибрации отвътре и отвън, което води до върховно крещящо O!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy е проектиран с две гъвкави рамена на 360°, които позволяват безброй удоволствия. Активира удоволствието от всякакъв вид, като осигурява вътрешна и външна стимулация. Неговата гъвкавост позволява на Infinite Joy да се превърне във външен стимулатор за клитора или зърната, вибратор за стимулиране на G-точката или може да служи като мастурбатор за мъже. Infinite Joy е оборудван с три мотора: мотор 1 + 2 осигуряват 9 режима на вибрация заедно, мотор 3 осигурява 9 режима на вибрация поотделно. Всяко рамо на вибратора е 9см.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Buttercup Yellow

    Този джойстик с цвят на лютиче ще ви изпрати в блажено слънчево възторг със своя 10-степенен двигател с турбоусилвател и потопяем във вода дизайн. Щедър връх на пръчка с максимална мощност при натискане на бутон ще ви остави без дъх от удоволствие, докато ръката ви лежи удобно в лесната за хващане дръжка. Позволете на гъвкавата глава да се движи заедно с тялото ви, докато достигате до интензивна кулминация отново и отново. Почистете с Evolved Toy Cleaner и топла вода.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Violet е стилен вибратор със заек от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави The Violet незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Вибратор с 3 двигателя от Couples Choice с 2 много гъвкави рамена в единия край и здрава набраздена ос в другия за разнообразна любовна игра и удоволствие в и върху тялото. 3-те мотора (по един във всяко рамо и един във вала) осигуряват много мощни вибрации. Вибрациите са в 9 режима и могат да се управляват отделно с бутона на играчката. Елегантният вибратор е покрит с мек силикон и се чувства страхотно върху кожата по време на удоволствие и игра. Може да се презарежда с USB кабела в комплекта.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Този голям, непослушен заек е замислил много добри пакости! С тласкащ, въртящ се, мърдащ основен вал и мощен стимулатор на зайци ще се чудите кое усещане е най-добро.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G е мощен вибратор с извита форма, гъвкав и перфектно подходящ за стимулация на G-точката. Изработен е от безопасен за тялото силикон, презареждащ се и има лесен за използване бутон за управление между крилете на пеперудата. Моторът предлага 3 нива на постоянни вибрации и 9 различни ритъма.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aika Pink

    Благодарение на двата си иновативни мотора от ново поколение F1 и усъвършенстваните си технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционното управление) тази играчка е най-добрата! Тя се отличава с отличителна форма, която се отличава от другите устройства в света тази категория.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Този комплект, съдържащ мощен вибриращ куршум с четири различни приставки, е направен от силиконов материал и е идеален за стимулиране на вашия клитор. Приставките могат да се отделят от куршума, което ви предлага допълнителни опции. Освен да използвате продукта като цяло, можете или да използвате приставките като ръкави за пръсти, или просто да използвате вибриращия куршум.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Красив дизайн за масажи на цялото тяло и точкова стимулация!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Акумулаторна масажна пръчка Super Strong Wand Vibrator от You2Toys с много дълга дръжка и подвижна масажираща глава. 5-те режима на вибрация в 3 скорости осигуряват индивидуално удоволствие от масажа, а режимите и скоростите могат лесно да се регулират с бутоните на дръжката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Този вибратор на G-точката от Rosy Gold се използва за целенасочена стимулация. Вибраторът има извита глава, която улеснява лесното докосване на най-чувствителните ви места. Освен това е водоустойчив и може да се зарежда с USB зарядно. Този G-Spot вибратор може да се включи чрез натискане и кратко задържане на бутона отдолу надолу. Натиснете за кратко бутона надолу, за да преминете към следващата настройка на вибрация.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Senzi Vibrator Pink

    Вибраторът Senzi е красиво проектиран точен вибратор, който можете да използвате за точна стимулация на всички ваши най-чувствителни точки. Осигурен е с 12 настройки на вибрациите, които се задават лесно с бутона на дръжката.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Не. TwentyOne има 3 функции, всички много различни една от друга, но всички проектирани и създадени за удоволствие. Нека започнем с тази, която всички знаем, вибрационната функция, No. TwentyOne има 10 вибрационни функции, с които можете да изпитате мощни вибрации във вагиналната част на No. TwentyOne.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    iVibe Select iQuiver е иновативен миниатюрен вибратор с 6 взаимозаменяеми глави, всяка от които осигурява уникално усещане. Вибраторът предлага 10 вибриращи модела, които позволяват общо 60 индивидуални усещания. Малкият размер на iQuiver и различните форми на главата го правят многофункционален, способен да стимулира много ерогенни зони.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Гамата G-Play [+] е наистина гъвкава за различни приложения. Предлага се в три размера поотделно или като комплект "Трио". Всеки размер разполага с 6 различни вибриращи функции, бавен, среден, бърз, бавен пулс, бърз пулс и ескалиращ. G-Play [+] е изработен от висококачествен силикон и има подвижен мотор. Това прави почистването супер лесно или ако искате да използвате ръкава като невибриращ пръст, можете! G-Play [+] също е водоустойчив и презареждаем.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Стимулаторът Magnificent е иновативен нов задължителен елемент в колекцията SeXentials by TOYJOY. Този най-съвременен симулатор може да се похвали с до 20 000 вибрации в минута и включва две приставки, позволяващи безкрайни сценарии на интимна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Динамична, жълта масажираща пръчица от Вашия нов фаворит с гъвкава, много голяма масажираща глава за масажи на цялото тяло и точкова стимулация. 5-те режима на вибрация в 3 скорости осигуряват удоволствие от горещ масаж.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Независимо дали пътувате често или това е вашето първо пътуване до Острова на удоволствията, ще намерите Bcute Classic Pearl просто неустоим. Неговата форма на вълни и миниатюрен размер осигуряват умопомрачителна стимулация заедно с 5 вибрационни функции за съвършено дразнене и удоволствие. Насладете се на всичко, което Bcute може да предложи, като се насочите към всичките си сладки точки. Коприненият, хигиеничен силикон и гладката ABS пластмаса се плъзгат без усилие по тялото - в спалнята или във ваната с пяна.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 447

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули