×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мини вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 272

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it приятелка, със Slay® #CharmMe. Този изцяло силиконов дизайн е гъвкава играчка за възрастни с мини вибрационен масажор с вибрация на цялото тяло. USB акумулаторното устройство осигурява 10 функции на интензивна вибрация, пулсация и ескалация, опаковани в ултра-меко, ултра-компактно устройство с размери от дискретни 3,75 инча. Това е движението на океана, а не размера на кораба, и това устройство резонира тази честота, за да е много, много вярно!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Abbott Black

    Вибратори с два пръста с разтегливи примки за вълнуващо допълнение към любовната игра. Картете по една на всяка цифра и се насладете на усещането за извиване на пръстите на краката на себе си или на партньора - смятаме, че би било престъпление да не го направите, предложение за двойки и начинаещи със секс играчки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Сестра на нашия Bcute Classic, този Bcute Classic Curve идва с обрат. Неговият извит връх е идеално наклонен, за да посочи всички ваши любими места. И благодарение на този уникален дизайн, вие ще изпитате наелектризиращо удоволствие, като намерите най-доброто място. 5 мощни функции правят това дискретно водоустойчиво устройство вашата най-добре пазена тайна. Наслаждавайте се на удовлетворяващия и непорест силикон на този сладур навсякъде и по всяко време.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Гледайте как вибраторът за червило Naughty Bits™ Bad Bitch™ хвърля новия ви любим нюанс! Ослепителният златист дизайн на червилото, 10 мощни вибрационни функции и тихият като шепот волфрамов мотор са създадени да вълнуват, където и да ви отведат приключенията.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Lady in Red

    Запознайте се с новия си куршум! Изработен от луксозен силикон с гъвкав ствол, този малък, но мощен куршум със 17 функции се огъва според вашите желания! Неговата класическа форма на дръжката се издува леко към върха, а лесното за използване управление с един бутон е удобно поставено в долната част на изпъкналата дръжка, която има фини ребра в основата за допълнителен захват.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Носете този секси бронзов куршум със себе си, където и да отидете в неговия калъф от изкуствена кожа с цип, който се прибира във всяка чанта или джоб. Мощна 10-скоростна вибрация, която работи с просто управление с 1 бутон, тази играчка пътува като професионалист, дори под вода, тъй като е напълно потопяема! Насладете се на голямото „О“ в движение!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Почувствайте очарованието, което доставя плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате като оргазъма да се разцъква и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Тази миниатюрна и тънка атмосфера е перфектният дискретен спътник за всяко нощно шкафче и със седем мощни скорости и функции, от които да избирате, можете да настроите играчката си така, че да отговаря точно на фантазията в вашето живо въображение. Не се страхувайте да се намокрите, тъй като този нов приятел е напълно водоустойчив и потопяем, а простото управление с един бутон премахва всякакви предположения от уравнението на удоволствието.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba е вибратор тип "куршум", който се предлага в дискретен, удобен за пътуване размер, но осигурява мощни дълбоко проникващи вибрации точно там, където искате. Неговият заострен връх предлага както точни, така и широки вибрации, докато функцията за нагряване подобрява усещането.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys е вибриращ куршум, който има силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Pretty In Pink

    Този компактен, напълно акумулаторен куршум има мощен удар. Опростеност в най-добрия си вид с управление с един бутон, красиво запечатано в копринено гладкото му покритие, тази мини вибрация осигурява 7 различни вибрации с разтърсващи скорости. Неговата нежна извивка и ергономична дръжка предлагат елегантен стил и органична интеграция във всички ваши най-дълбоки фантазии.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Ние знаем, че класиката винаги триумфира и затова включихме Magny във вашата любима марка еротични играчки, класически вибриращ куршум, но с много модерна нотка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Малкият син вибратор за горещо удоволствие!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Antony Pink

    Проектиран да раздава щедро много любов на G-точката, Pretty Love Antony, със своята безупречно наклонена, драматично оформена глава, е луксозна функционалност, която трябва да имате за всички търсачи на удоволствия. Освен нейния спиращ дъха прецизен връх и лесна за маневриране, дълбоко масажираща текстура, Antony предлага цели десет функции на вибрация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Внимавайте, Naughty Lipstick Vibrator е палав и хубав. Елегантният дизайн на черното червило, 10 мощни вибрационни функции и тихият като шепот волфрамов мотор са създадени да вълнуват, където и да ви отведат приключенията. Ъгловият връх е направен да доставя точна стимулация или пулсация с пълен контакт на любимите ви точки за удоволствие. Изчервяващите се начинаещи и еротични експерти ще обожават мощните вибрации, издавани от тихия като шепот мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Zee е удобен за пътуване куршум, създаден за максимална гъвкавост. Зарежда се през USB за ежедневна игра и има три задоволителни скорости в малък пакет.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Mini Stick Mini Wand Vibrator Green

    Mini Stick е дискретен вибратор с мини пръчка, който се гордее с впечатляваща мощност, въпреки компактния си размер. Вибраторът с пръчка е оборудван с многоскоростна вибрация, която може да се управлява с превключващо колело. Благодарение на мекия силиконов материал, вибраторът е приятен за използване. Стимулирайте ерогенните зони или използвайте пръчката, за да отпуснете мускулите и да облекчите болките.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Открийте нашия LILY 3, легендарен малък вибратор, разработен специално за 20-годишнината на LELO. Идеален за използване самостоятелно или с партньора ви. Предлага се ексклузивно с 50% отстъпка през 2023 г.: устройството има десет мощни настройки за удоволствие, които предлагат незабравимо, но дискретно оргазъм. Уникалната кадифена повърхност е гладка и мека, но е напълно водоустойчива за едно безпрепятствено сексуално пътуване на открития.

    369 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Този вибратор за пръсти е истински мулти-талант, защото може да задоволи всички горещи точки директно с двата си различни вида стимулация. Върхът, който се състои от 4 пърхащи листенца, осигурява незабележимо удоволствие с деликатни, прецизни вибрации. По-голямата издута част в долната част на вибратора за пръсти разпръсква мощните вибрации благодарение на голямата си повърхност за поставяне.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    The Divine Panty Pleaser от TOYJOY Designer Edition е секси комплект, идеален за палава любовна игра! Комплектът включва дантелени бикини, вибриращ стимулатор за бикини във формата на сърце и дистанционно управление. Облечете изисканите дантелени бикини и предайте дистанционното на партньора си и се отдайте на мощни и доставящи удоволствие вибрации.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Малък, удобен стимулатор, идеален да го носите където искате и където искате.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Запознайте се с Duet, многоповърхностен вибратор с куршуми с малки, заоблени, градуирани точки за удоволствие от едната страна и копринено гладка повърхност от другата, за да осигурите множество усещания по цялото тяло.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Bullet Point Vibrator 10 Functions Purple

    Да минем направо по душа! Bullet Point на PowerBullet е най-горещият, нов, 4" bullet вибратор, който е готов да разтърси света ви! Освен това е един от куршумите с най-конкурентна цена!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Този вибратор от Rosy Gold е толкова компактен, че малкото чудо се побира в джоба ви. Отсега нататък винаги имате любимата си играчка под ръка. Бутонът за включване/изключване се намира в долната част на вибратора; задръжте го за няколко секунди, за да стартирате двигателя.

    116,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Vibrating Necklace Black

    Направете сексуално позитивно модно изявление и се насладете на оргазми в движение с новото Le Wand Necklace Vibe! Мощен, тънък вибратор, който служи като дискретно, елегантно бижу.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Направете сексуално позитивно модно изявление и се насладете на оргазми в движение с новото Le Wand Necklace Vibe! Мощен, тънък вибратор, който служи като дискретно, елегантно бижу.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Независимо дали пътувате често или това е вашето първо пътуване до Острова на удоволствията, ще намерите Bcute Classic Pearl просто неустоим. Неговата форма на вълни и миниатюрен размер осигуряват умопомрачителна стимулация заедно с 5 вибрационни функции за съвършено дразнене и удоволствие. Насладете се на всичко, което Bcute може да предложи, като се насочите към всичките си сладки точки. Коприненият, хигиеничен силикон и гладката ABS пластмаса се плъзгат без усилие по тялото - в спалнята или във ваната с пяна.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Vibrating Necklace Rose Gold

    Направете сексуално позитивно модно изявление и се насладете на оргазми в движение с новото Le Wand Necklace Vibe! Мощен, тънък вибратор, който служи като дискретно, елегантно бижу.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Този акумулаторен куршум от неръждаема стомана има 6 силни вибрационни модела, от които можете да избирате. Нисък, среден, висок, бавен пулс, бърз пулс и нарастващ. Просто натиснете бутона в основата, за да преминете лесно и ефективно през огромния избор.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Куршумът, излят от сребро, е едно от малкото оръжия, които са ефективни срещу върколак, вещица, вампир или други чудовища. Вие и вашите оргазми също ще бъдете напълно уязвими от неговата епична сила и 10, шумни вибрационни функции! Realm Silver Bullet се вписва в основата и се съчетава перфектно с всеки от любимите ви вибратори Lock On. Безопасен за тялото, водоустойчив, акумулаторен и лесен за почистване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Водоустойчив лукс за път!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 272

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули