×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мини вибратори

Обекти 97 до 128 от общо 272

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Когато вашият "пръст"-пръст се нуждае от малко помощ и подкрепа, този елегантен вибратор за пръсти е там, за да ви помогне! Или, по-добре в този случай, огъната стимулираща подложка за часове на удоволствие! Изработена от гладък 100% силикон и с десетстепенен вибриращ куршум, тази играчка ще достигне до зашеметяващите 11 000 оборота в минута, за да сте сигурни, че удовлетворението е гарантирано! Изключително ниското ниво на шум, по-малко от 60dB и ергономичният дизайн, правят тази играчка много дискретна и празник за очите!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Малък, удобен стимулатор, идеален да го носите където искате и където искате.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Пригответе се да вибрирате с Kool Vibes. Развяващ се с жив дизайн в цвят на грозде, този мини куршум добавя супер игрив поп към всяка колекция. Той променя играта за ваше удоволствие, с компактна и удобна за пътуване форма, която е подходяща за забавление у дома или в движение.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable Slim

    Тази тънка атмосфера с класическа форма доставя архетипното изживяване с играчки, което принадлежи на всяко нощно шкафче! Със седем мощни скорости и функции от леки до диви, този сладък малък фентъзи уред е не само водоустойчив, но и напълно потопяем, което го прави най-добрият спътник за вана и душ за забавна водна игра сам или с партньор! Почистването става бързо с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 знае как да ви достави пълно удоволствие с дълбоки вибрации. Благодарение на капитонирания дизайн и обемната форма, този мини вибратор осигурява добро захващане и ви позволява да се насладите на различни удоволствия.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Вибрираща спирала – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като спирала с мек и еластичен увеличаващ усещането „изтръпващ връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Vibrating Necklace Silver

    Направете сексуално позитивно модно изявление и се насладете на оргазми в движение с новото Le Wand Necklace Vibe! Мощен, тънък вибратор, който служи като дискретно, елегантно бижу.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Abbott Purple

    Вибратори с два пръста с разтегливи примки за вълнуващо допълнение към любовната игра. Поставете по една на всяка цифра и се насладете на усещането за извиване на пръстите на краката на себе си или на партньор - смятаме, че би било престъпление да не го направите, предложение за двойки и начинаещи със секс играчки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Delphini е компактен и дискретен вибратор за пръсти, който лесно се плъзга върху пръста, позволявайки ви без усилие да изследвате и стимулирате ерогенните зони като зърната, клитора, перинеума или други части на тялото. Delphini има извит и гъвкав дизайн. Оборудван с мощен мотор, Delphini предлага 10 различни режима на вибрация, от които да избирате.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Този стимулатор има 4 лесно сменяеми глави, идеални за последните моменти, на които не знаете как предпочитате да се насладите.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ако обичате да поддържате нещата прости, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 е точно подходящият мини вибратор за вас: Неговият функционален дизайн и лесна работа гарантират, че удоволствието се постига бързо и ефикасно.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Жълт мини вибратор с елегантен дизайн. Има 7 режима на вибрация и може да се презарежда с включения USB кабел. Лесно боравене и елегантен дизайн.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добрия комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или поотделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и мощен куршум за вашия собствен супер стимулиращ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращия куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Gold

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    ДИСКРЕТНО, НЕПРЕТЕНЗИОННО, НО ТОЛКОВА ВЪЛНУВАЩО! Супер дискретният масажор Hide & Play™ изглежда точно като тубичка червило с подвижен капак и всичко! Но не позволявайте на малкия му размер да ви заблуди. Този секси малък таен масажор има 8 различни функции на вибрация, пулсация и ескалация.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Сега с нови цветове, водоустойчив дизайн и нов вибрационен модел. Vesper стартира за първи път през 2014 г. като първата концепция за бижута за удоволствие, който светът е виждал: вибраторна огърлица. Бързо се превръща в емблематичен символ на любовта към себе си и сексуалната позитивност и печели признание в поп културата с култови последователи от знаменитости, треньори по интимност и смели личности. Дизайнерът и съоснователят Ти Чанг вдъхна живот на бижутата за удоволствие, за да внесе красота и емоционална връзка в продуктите за удоволствие.

    509 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Гъвкави, мощни компактни вибрации, ергономично изработени за максимална производителност. Изработена от копринено гладък силикон, всяка безопасна за тялото вибрация е презареждаема и водоустойчива.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Представяме ви Lovely leopard Lovely Leopard е елегантен, акумулаторен мини вибратор с пръчка. Нейните вибрации са мощни и тихи. Прекрасният леопард е водоустойчив, има 10 функции и е предназначен за стимулация на клитора. Продуктът идва с страхотна козметична чантичка за всички нейни основни неща с красив принт в леопардов стил. Прекрасният леопард е водоустойчив и може да се използва във ваната или под душа.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Този мини вибратор от Rosy Gold е толкова компактен, че малкото чудо се побира в джоба ви. Отсега нататък винаги имате любимата си играчка под ръка. Вибраторът има десет настройки на вибрациите и може да се управлява с бутона за включване/изключване. Може лесно да се зарежда с включения кабел за зареждане.

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Bullet Vibrator

    Класика, която не трябва да пропускате във всяка колекция от секс играчки! Този луксозен сребрист мини вибратор с палаво Playboy зайче крие мощен мотор, чиито вибрации ще дразнят всяко ерогенно място по тялото. Страхотно е за соло и двойки да изследват нови усещания.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Вибраторът Ultra Bullet е известен със своята мощност, прецизна стимулация и дълбоки вибрации. Открийте нови сладки точки с този дискретен, водоустойчив, малък вибратор с 20 режима на вибрация и меко силиконово покритие.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Този Botanic Booster от FUCK GREEN е 100% биоразградим и е направен от PLA пластмаса на базата на нишесте.

    32,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 различни режима на вибрация, пригодени за вас, за да изследвате безкрайното удоволствие. Пътуване, за да откриете най-съкровеното си желание...

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable Power G

    Тази миниатюрна и тънка атмосфера е перфектният дискретен спътник за всяко нощно шкафче и със седем мощни скорости и функции, от които да избирате, можете да настроите играчката си така, че да отговаря точно на фантазията в вашето живо въображение. Не се страхувайте да се намокрите, тъй като този нов приятел е напълно водоустойчив и потопяем, а простото управление с един бутон премахва всякакви предположения от уравнението на удоволствието. Леко извитият връх ви позволява да достигнете G-точката с лекота, а почистването става бързо с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Малкият вибратор за дамска чанта!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Това е куршумът, който продължава да дава! Този мощен акумулаторен копринено гладък куршум може да се използва самостоятелно, за да подобри всяко сексуално изживяване, а също така е съвместим с повечето играчки с куршуми, като се плъзга лесно в кобура на много удари, удължители за пениса или масажори за простата! Надстройте сегашния си куршум и се насладете на неограничена игра, която можете да внесете и във ваната или под душа, тъй като е напълно водоустойчив и потопяем! Почистете лесно с почистващ препарат за играчки с нулева толерантност и изплакване с топла вода.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Лилав мини вибратор с изпъкнала вдлъбнатина в края на дръжката. Има 7 режима на вибрация и може да се презарежда с включения USB кабел. Лесно боравене и елегантен дизайн.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 272

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули